DORIM DIMINUAREA BRACONAJULUI DIN DELTA DUNARII SI MODIFICAREA TUTUROR ACTIUNILOR GUVERNATORULUI MALIN MUSATESCU IMPOTRIVA PESCARILOR SPORTIVI IN DELTA DUNARII

Sunt un locuitor al municipiului Tulcea, sunt un pasionat al pescuitului sportiv la stationar(crap) si de asemenea un pasionat al ambarcatiunilor cu motor. Tin sa precizez ca sunt ca mine inca cateva zeci de mii de romani care parcurg sute de km, cheltuiesc sume mari de bani pentru a veni in mirifica Delta Dunarii, pentru a o vizita si a pescui sportiv, recreativ. Este de datoria mea ca localnic sa iau atitudine la bataia de joc, la propunerile absurde si de neconceput ale guvernatorului ARBDD Malin Musatescu. Actiuni realizate si luate impotriva pescarului sportiv. Ideile, amendamentele si proiectele impotriva pescuitului sportiv, in special al lansetarilor sunt gandite, luate si finalizate in interesul altora si nicidecum in interesul celor care pescuiesc sportiv. Sunt masuri luate impotriva celui mai frumos sport transmis din generatii si generatii, Cred ca toti pescarii sportivi au dreptul de a fi informati despre absolut orice directiva data de catre ARBDD referitoare la pescuitul sportiv deoarece 90% dintre acestia platesc nenumarate taxe pentru a putea intra, pescui in Delta Dunarii. Dorim ca orice modificare, adaugare sau initiere de lege, proiect sau ordin sa fie adus la cunostinta atat noua cat si opiniei publice.
Decat sa interzici mai bine pui taxa pentru pescuit iar cu banii stransi repopulezi. Decat sa interzici mai bine impui eliberarea pestilor mai mici de 3 kg la stiuca, somn sau crap. Decat sa interzici mai bine triplezi controalele si amenzile pentru cei ce nu respecta retinerea pestilor aflati sub masura legala admisa. Tinand cont de faptul ca domnul guvernator Malin Musatescu, in ultimii doi ani de zile a inceput in forta restrictionarea pescuitului sportiv sub diferite forme, aflate in textul unor legi, venind cu tot felul de declaratii, idei, amendamente si proiecte impotriva pescuitului sportiv, in special al lansetarilor deoarece se simte amenintat de zecile de postari din mediul online, de zecile de filmulete realizate de oamenii simpli aflati in Delta Dunarii referitoare la actiunile controlate ale celor care au dus la rang de performanta braconajul, simtind si primind informatii cu privire la pericolul existent al acestor inregistrari care pot duce la eradicarea braconajului, la stoparea distrugerii Deltei Dunarii, ca localnic ma vad obligat sa adun langa mine pe acele cateva mii de pescari sportivi, pe acei lansetari care au devenit in ultimii doi ani ,,ochii din umbra,, ce deranjeaza anumite interese. Cu cat suntem mai putini pe balta cu atat este mai bine pentru altii. Cu cat suntem mai multi pe balta, pentru acestia devine din ce in ce mai greu. Asadar, fac apel la toti pescarii sportivi, la toti cei care platesc sa poata pescui in a ne uni, in a ne intalni cat mai repede cu putinta pentru a stopa asemenea directive luate impotriva noastra, a pescarilor sportivi, a lansetarilor !
Pe data de 10 si 11 Decembrie 2018 intre orele 12.00-13.00 ne intalnim la Tulcea, intalnire pentru doua zile in incinta pensiunii Delta Dunarii ( https://www.google.ro/…/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x68557…) vis a vis de sediul ARBDD in care vom pregati si vom depune pe masa guvernatorului propunerile noastre deoarece avem acest drept !

Cred ca este timpul sa fim luati in seama!

Suntem deja 497 de persoane implicate in acest demers !

Semneaza , Implicate !IMG_20181006_094350.jpg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Marian Selaru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...