Dorești mutarea alegerilor pentru reprezentantul în Consiliul Facultății si Senat în online sau în luna Octombrie a anului curent ?

În urma prezenței scăzute la vot, în data de 28 iunie 2021, solicităm mutarea în online a votului sau amânarea pentru luna Octombrie a alegerilor pentru reprezentantul studenților în Consiliul facultății și Senatul universității pentru ca rezultatul votului să reprezinte opinia a cât mai mulți studenți.

Nota bene - Această petiție poate fi semnată de studenții din facultățile din cadrul ULBS. Vă rugăm să vă scrieți numele complet pentru a putea ulterior fi verificat faptul că sunteți student al ULBS

Alexandru Lazar    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Alexandru Lazar să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.