Domnule Presedinte, cerem echipamente medicale, nu beneficii materiale!

Domnule Presedinte Klaus Iohannis, 

Suntem un grup de cadre medicale cu specializari diferite, insa avand cu totii acelasi crez profesional: ajutorarea pacientilor.

Ne-am facut si ne vom face in continuare meseria pe care ne-am ales-o, in ciuda dificultatilor prin care trecem, asa cum corpul medical a facut-o si pana acum.

Am asistat in ultima vreme la atacuri nejustificate ale unor "lideri de opinie", politicieni, jurnalisti si din pacate, chiar ale unor persoane din conducerea sistemului medical.

De la inceputul acestei crize singurul lucru pe care l-au cerut in mod constant cadrele medicale a fost sa beneficiem atat noi, cat si pacientii de echipamentele necesare.
Cadrele medicale nu au solicitat niciun moment sporuri sau alte beneficii materiale pentru a trata pacientii, iar propunerea dumneavoastra de a ne acorda 500 euro suplimentar pe perioada starii de urgenta este un cal troian in interiorul unei societati romanesti si asa greu incercate.

Personalul medical are in spate ani buni de scoala si perfectionare profesionala, iar aceste tentative nu doar ca ne jignesc si ne revolta, dar par chiar incercari de a inchide gura celor care solicita aparatura si echipamentele adecvate.
Solicitam inca o data autoritatilor responsabile sa ne puna la dispozitie cele necesare pentru a castiga aceasta lupta si pentru a limita numarul victimelor.


Dr. Maria Tomita    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Dr. Maria Tomita să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook