Discriminare asupra familiilor monoparentale

Bună ziua. Cred ca sunt foarte multe persoane in situatia mea.,de a creste copii ca parinte singur. Mi se pare o discriminare mare faptul ca Guvernul Romaniei n- ea stigmatizat inca o data. Divortulsau mai rau decesul unui parinte nu e o bucurie si in loc sa ne ajute ne ofera..... 75% concediu. Ar trebui sa avem posibilitatea de a alege.... Ma simt discriminata fata de colegele casatorite si umilita de cei care ar trebui să ne protejeze... SI NOI CA FAMILII MONOPARENTALE MERITAM INDEMNIZAȚIE PENTRU SUPRAVEGHEREA COPIILOR PANA LA 12 ANI!!!!!! LEGEA ESTE DISCRIMINATORIE SI UMILITOARE!!!!!

Prin semnare, autorizez pe Maria să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.