Despre Mpfm

Buna ziua ! Scriu in numele mai multor telespectatori nemultumiti de canalul exclusiv MIREASA PENTRU FIUL MEU,de pe ANTENAPLAY.

Nu canalul in sine ne nemultumeste,ci cadrele care se dau.Se dau cadre ore-n sir (3 ore,4)cu 4-5 concurenti(Lorena,George,Cosmin,Razvan,Elena s.a.m.d),iar cu ceilalti (Alin,Andreea,Cornelia,Dragos,dna Luminita,dna Stefana) ,rareori,se dau  10 minute maxim,iar noi pentru acele 10 minute platim.Nu mi se pare deloc corect sa vedem doar cativa concurenti,atata timp cat noi platim si vrem sa ii vedem pe toti IN MOD EGAL.

Va rog frumos sa imi raspundeti !

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.