Desfiintarea taxe acces Stadionul Iolanda Balas Soter

Prin aceasta petitie se doreste a se desfiinta taxele pentru acces pe acest stadion.

Federatia Romana de Atletism a decis sa sprijine sportul prin punerea unor taxe pentru acces pe un stadion public.

Printre altele, incalca si HG283 13/03/2003 care precizeaza .

Ministerul Tineretului şi Sportului1. Toate bazele sportive din reţeaua Ministerului Tineretului şi Sportului vor fi puse la dispoziţie populaţiei, gratuit, de cel puţin 3 ori pe săptămâna, timp de minimum doua ore, pentru activităţi recreativ-sportive, în afară orarului stabilit pentru acţiuni de performanţă sau competitii, după un orar stabilit de direcţiile pentru tineret şi sport judeţene.

Investii nu s-au facut , seara iluminatul nu functioneaza si peste toate acestea Primaria Sectorului 1 a semnat un acord pentru modernizare, cu alte cuvinte plateste primaria ( adica noi, contribuabilii ) pentru viitoare modernizari si cu toate astea ei pun taxe.

Atletismul romanesc este in moarte clinica iar ei contribuie la acest lucru.

acces.jpg

Prin semnare, autorizez pe Cosmin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.