Descalificarea lui Zannidache din Survivor România

FB_IMG_1613825211168.jpgEste inadmisibil   sa fie agresată o femeie verbal ( posibil cât de curând să fie și fizic agresată) și conducerea Kanal D să nu ia nici o măsură. Este trist că, multe femei își iau viața din cauza agresiunilor verbale și fizice care le fac bărbați asupra lor sau până la urmă mor din mâna lor, numai le rezista corpul la bătăi. Prin această petiție cerem descalificarea concurentului Zannidache! Nu dorim să se încurajeze și promoveze agresiunea asupra femeilor și nu doar asupra femeilor și a bărbaților! Vă rugăm să semnați câți mai mulți această petiție să poată ajungă la conducerea Kanal D sau CNA. Prin prezența lui Zannidache la Survivor România se promovează agresiunea și vulgaritatea!

Prin semnare, autorizez pe Lucian P. să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.