Demiterea lui Ștefan Rohnean - președintele ANAD, după ce laboratorul a transmis probe neconforme în procesul Simonei Halep

Semnează petiția pentru demiterea PNL-istului Ștefan Rohnean din fruntea Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD), ca urmare a transmiterii de probe neconforme în procesul de dopaj al campioanei noastre de tenis, Simona Halep.

Cu regret constatăm, conform raportului Tribunalului de Arbitraj Sportiv, că Agenția Națională Anti-Doping, condusă de politrucul Ștefan Rohnean, și-a dovedit incompetența în gestionarea și analiza corectă a probelor. Acest fapt a dus la prejudicierea reputației unei sportive excepționale precum Simona Halep, fost număr 1 mondial.

Petitie_AD_-_demitere_Stefan_Rohnean.png

Solicităm o anchetă amănunțită și transparentă cu privire la modul în care această situație a avut loc și vom monitoriza îndeaproape evoluția anchetei. În plus, cerem demiterea imediată a președintelui ANAD, membru PNL - Ștefan Rohnean, în semn de asumare a responsabilității pentru această gravă neglijență.

Astfel de erori nu sunt acceptabile și aruncă o umbră asupra integrității autorităților din țara noastră. Ne așteptăm la standarde înalte de profesionalism și competență în cadrul instituțiilor care se ocupă de astfel de chestiuni sensibile.

 

Cu toții suntem mândri de performanțele sportivilor noștri și considerăm că aceștia merită un tratament corect și profesionist.


Alternativa Dreaptă    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Alternativa Dreaptă va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...