DEMITEREA Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență si Secretar de Stat al M.A.I. RAED ARAFAT, pentru atacuri repetate la adresa CREDINTEI ORTODOXE

Ca urmare a actiunilor repetitive de incalcare a dreptului cetatenilor de a participa la actiunile ce au la baza CREDINTA ORTODOXA (interzicerea sarbatorilor pascale, interzicerea pelerinajelor, restrangerea dreptului de savarsire a slujbelor religioase), adica de incalcare a textului constitutiei:

Art 29, (5) - Cultele religioase sunt autonome faţă de stat şi se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenţei religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în azile şi în orfelinate.

prezenta petitie solicita DEMITEREA Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență si Secretar de Stat al M.A.I. RAED ARAFAT, pentru atacuri repetate la adresa CREDINTEI ORTODOXE.

Fiind incapabil sa inteleaga CONCEPTUL CONFORM CARUIA STATUL SPRIJINA, domnul RAED ARAFAT il confunda  CU STATUL MODIFICA sau STATUL INTERZICE.

Prin inabilitatea sa in a pune in practica conceptul constitutional , domnul RAED ARAFAT in loc sa sprijine DESFASURAREA ACTIUNILOR FARA IMIXTIUNE IN ESENTA LOR -adica respectarea autonomiei esentei lor fata de stat conform articolului sus mentionat, invoca masuri de securitate CARE ANULEAZA ESENTA ACTIVITATILOR CULTULUI ORTODOX.

Daca Guvernul Romaniei nu doreste demiterea domnului ARAFAT ii reamintim ca alegerile bat la usa.

Petrescu Mircea    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Petrescu Mircea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.