Demiterea din funcție a funcționarului public, Muntean Ion din primăria Comunei Rublenița

Bună la toți concetățeni satului Rublenița, haideți fiecare din noi să semnam această petiție, pentru a cere demisia din funcție a funcționarului comunei Rublenița Ion Alexeivici Muntean,  după cum știm noi cu toții el de mulți ani este deja la pensie, și nu se mai poate descurca cu problema satului, de fiecare dată cînd se adresează un cetățean după un ajutor din partea lui nici odată nu poate să ofere servicii pentru cetățenii satului, de asta am hotărât să creezi această petiție pentru a cere primarului satului Vitalie Muntean și celor competenței de a lua o decizie, pentru a îl demite din funcție pe domnul Ion, după cum știm  starea de sănătate al dumnealui nu-i permite să muncească dar și vîrsta deja spune totul , de asta cerem demisia din funcție, și noi locuitorii ne dorim o persoană tînăra și activă pentru a hotărâ problemele sătenilor.Screenshot_20200711-012911_Facebook2.jpg

Info.Rublenița    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Info.Rublenița să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.