DEMITE-L PE IOAN LAZAR DE LA CONDUCEREA SPITALULUI JUD. NEAMT!

    Cetatenii judetului Neamt s-au saturat de umilintele la care sunt supusi aproape de fiecare data cand au de a face cu serviciile spitalului judetean Neamt. De cand este director Ioan Lazar, lucrurile merg din rau in mai rau. Si-a dovedit incompetenta, comportamentul abuziv si apetitul pentru spaga. Totul a culminat cu decizia acestuia de a interzice accesul presei in spital, pentru ca neregulile care se petrec sub pulpana lui sa nu fie stiute. Reclamatiile la adresa sa se rasfrang automat asupra cadrelor medicale si a altor lucratori din spital, cu toate ca acestia nu pot fi acuzati de faptul ca personalul si dotarile sunt insuficiente. Singurul vinovat de situatia dezastruoasa in care se afla spitalul este directorul acestuia, caruia nu-i pasa de consiliul judetean si nici macar de presedintele ecestuia, pe cei doi unindu-i se pare o "mare prietenie". 

    Nemteni! Astfel de persoane cu atitudine de tip sovietic si care nu vor decat sa-si satisfaca propriile interese, nu au ce cauta in fruntea institutiilor publice. De aproape 26 de ani, putem hotari singuri ce e bine si ce e rau pentru noi. Sa demonstram acestor nomenclaturisti carora le plac doar fotoliile calde si furtul banilor nostri, ca vremea lor a apus! Semnati petitia si sa lasam loc altcuiva la conducerea spitalului judetean Neamt. Haideti sa demonstram ca nu-si pot bate joc de noi la nesfarsit! Abuzurile acestui personaj si scenele de groaza de la urgenta spitalului judetean Neamt trebuie sa inceteze. Chemam si pe medici alaturi de noi, pentru ca nu-i acuzam si stim ca din cauza unei conduceri execrabile, toate oalele se sparg in capul lor. Sa-l demitem pe bolsevicul Ioan Lazar! 

 

http://tvmneamt.ro/audio-situatie-scapata-de-sub-control-la-spitalul-judetean-neamt-oameni-disperati-la-upu/

http://tvmneamt.ro/video-halucinant-dupa-24-de-ore-de-la-incidentul-cu-paza-accesul-presei-in-spitalul-judetean-neamt-tot-interzis/

http://tvmneamt.ro/video-socant-spitalul-judetean-neamt-s-a-privatizat-proprietar-ioan-lazar-ce-vrea-el-sa-ascunda/

http://www.ziarpiatraneamt.ro/incredibil-ce-se-intampla-la-spitalul-din-piatra-neamt

http://tvmneamt.ro/video-spitalul-judetean-neamt-mosia-lui-lazar-un-consilier-judetean-adus-la-exasperare/