Demisie primar Ploiesti

A facut "tot ce trebuie sa faca un primar adevarat" din secolul 21, adica nimic:

1. A organizat inainte de alegeri concert de manele

2. A impartit bani la oamenii saraci (rromi)

3. A promis la batrani pensii municipale in valoare de 200 ron si nu le-a dat!

4. A facut spital!  (?????)

5. A fost absent la problemele orasului, si prezent la orice lucru bun s-a intamplat aici. (Vezi dupa finala Cupei Romaniei, un exemplu, cand facea cu mana din autobuzul echipei, de parca lumea il aclama pe el :)))) )

6. Ca tot suntem la fotbal, a promis 3 milioane la obiectiv clubului Petrolul Ploiesti, pe care nu mai vroia sa-i dea pe motiv ca nu credea ca se vor atinge acele obiectivele. Pana la urma a cedat cat de cat! Cum sa promiti ceva bazandu-te ca nu se va intampla? Inca o dovada de primar adevarat!

7. Strazile din Ploiesti, care erau in stare buna, au ajuns in anumite portiuni impracticabile! In Cartier Albert a reparat vreo 200 de metrii, mai rau decat erau inainte. E logic ca pe asfalt turnat proaspat, dupa decopertare, masina sa te faca sa te simti ca intr-o barca...

9. Promite transport gratuit la mijloacele de transport in comun, pe perioada desfasurarii lucrarilor de reabilitare a sinelor de tramvai, asta dupa ce in prealabil le scumpeste! :)))

10. Reface structura de linie de tramvai, asta dupa ce 15 000 de oameni, majoritatea locuitori de pe traseul lor, au semnat o petitie in care cer scoaterea si inlocuirea cu troleibuze si/sau autobuze, pentru ca: ele sunt inutile si merg goale in majoritatea timpului, afecteaza structura cladirilor de pe traseu, afecteaza carosabilul de pe traseu (lucru care duce la repararea anuala a acestuia, adica bani bagati aiurea), sunt zgomotoase, incurca circulatia etc. Motivul pentru care reface structura ar fi acela ca scoaterea lor e mult mai costisitoare,, lucru aberant, pentru ca pe termen lung, pastrarea lor e mai costisitoare atat pentru banii nostri din bugetul orasului, cat si pentru banii nostri pe care ii bagam in zugravire sau consolidare! Plus ca sinele merg vandute la fier vechi, lucru ce recupereaza din paguba. Dar probabil nu mai pot fura ei asa mult daca reabiliteaza! Inca o dovata de primar adevarat!

11. Mareste taxele, si mareste perioada de eliberare a documentelor. E normal ca in loc de 50 de lei sa dai 500, si in loc de 3 zile lucratoare sa astepti 5. Dai in plus bani sa fi servit mai greu, mi se pare logic!

12. Tine cu dintii de compania Rosal, o amendeaza de ochii lumii cu 2 500 lei, de parca le pasa la aia de 2500 lei, atat cheltuiesc ei pe hartia igienica lunar. Rezultatul? Strazile din Ploiesti dupa 3 zile de ninsori...Nu erau pregatiti, ca nu au avut timp o saptamana, de cand a venit primul avertisment...Multumim din nou Domnule Primar, care stai in casa toata ziua si nu-ti pasa decat de tine! Chiar te descurci bine in calitate de primar!

13. Mai puneti si voi in comentarii, ca sunt asa multe, incat mi-ar lua o zi intreaga sa le enumar pe toate, e plin de calitati acest primar al nostru!