Demisia președintelui FRF, Răzvan Burleanu

Cotidianul „Evenimentul Zilei” a inițiat o campanie în care solicită public demisia lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Echipa națională a eșuat lamentabil în preliminariile Campionatului Mondial și a ratat pentru a 5-a oară consecutiv prezența la cel mai important eveniment al „Sportului Rege”. Din postura de președinte, Răzvan Burleanu este direct răspunzător de numirea lui Christoph Daum în funcția de selecționer, dar și de starea jalnică în care se află fotbalul românesc. Ajuns la conducere, în 2014, oficialul de la „Casa Fotbalului” n-a reușit să schimbe nimic în bine și s-a înconjurat de oameni care nu au legătură cu fenomenul. În aceste condiții, demisia de onoare ar fi o consecință logică pentru a schimba ceva în profunzime. Alătură-te campaniei inițiate de EVZ și semnează petiția pentru demisia lui Burleanu.


Nicolae Comanescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook