Decorarea post-mortem cu Ordinul Republicii Moldova a Dnei Alexandra Moțpan

Dna Moțpan Alexandra va fi înmormântată, nu pot să mă duc la cimitir, sunt la 240 km de capitală și mă frământă un gând, de ce noi, oamenii, funcționarii publici, nu suntem așa de atenți, cum am fost anii precedenți? De ce spunem cuvinte bune omului, când el deja nu este viu? Doamna Alexandra Moțpan a activat 15 ani în domeniul APL, pot să apriciez și compar nivelul funcționarului public. În această perioadă au fost elaborate, redactate Regulamentele Primăriei Municipiului Chisinau , Preturilor de sector , Direcțiilor Generale și Direcțiilor, Secțiilor ale Primăriei și a Preturilor de sector , fișele de post a funcționarilor publici, modificări în Legea privind APL , Legea privind statutul municipiului Chișinău, Codul Electoral și multe alte acte normative. Dacă numărăm câte scrutine electorale au fost organizate în mun. Chisinău, eu cred, că mai mult de 20, dacă numărăm și turul 2. Toți care au lucrat împreună cu dna Alexandra pot să confirme, că a fost OM, un funcționar public demn, atent, fără situații de conflict . Propunerea mea și cred, că voi fi susținut, constă în propunerea candidaturii dnei Moțpan Alexandra pentru a fi decorată cu o distincție de stat. Ea a meritat, când era vie... Dar poate acuma de făcut acest pas? Clar, că omul nu poți să-l întorci înapoi, dar ar fi un gest frumos din partea Primăriei și Președinției RM . Condoleanțe rudelor, Dumnezeu s-o aibă în pază!

Ordinul Republicii Moldova, pentru doamna Alexandra Moțpan169085388_10219644447724827_9190361971666148260_n_09835500.jpg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ion Creangă să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...