Decontarea la 30 de zile a retetelor compensate catre farmacii

In contextul lipsei de medicamente farmaciile intampina probleme suplimentare datorate intarzierilor decontarii contravalorii retetelor compensate. 

Dorim ca farmaciilor sa le fie decontate retetele compensate la 30 de zile asa cum ceilalti furnizori in contract cu Cnas primesc decontarile. 
Nu intelegem de ce suntem discriminati si platiti la un termen mai mare comparativ cu ceilalti furnizori, mai ales ca activitatea farmaceutica implica costuri mari cu asigurarea stocurilor necesare eliberarii prescriptiilor medicale, finantari bancare, fidejusiuni, credite furnizori.
Farmacistul, manger al farmaciei independente se expune unor riscuri suplimentare generate de lipsa platilor Cnas, trebuie sa ofere garantii mobiliare si imobiliare bancilor si furnizorilor pentru a putea face achizitii de mdicamente in folosul pacientilor.

Solicitam Statului Roman aceleasi conditii de plata a serviciilor oferite in contactul cadrul de catre farmacii precum ceilalti furnizori, fara discrepante care pot implica riscuri majore pentru SRL-uri ( precum farmaciile independente) vs ceilalti furnizori.


Magdalena Vihocencu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Magdalena Vihocencu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...