Salvaţi Sectorul 4. Copiii sunt cei mai importanţi, chiar dacă nu votează. Alocaţi fonduri pentru paza şcolilor !

Copiii sunt cei mai importanţi, chiar dacă nu votează.

Alocaţi fonduri pentru paza şcolilor !

Salvaţi Sectorul 4 vă solicită să semnaţi această petiţie -  APEL - pentru a sancţiona aroganţa şi dispreţul arătate de Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, pentru următoarele motive:

Pentru că primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, a decis stoparea contractului de pază la şcolile, grădiniţele şi liceele din sectorul 4, lăsând de izbelişte clădirile şcolare aflate în administrarea Primăriei Sector 4,  conform legii. 

Pentru că sumele ce reveanu pazei unităţilor şcolare se cheltuie acum, în total dispreţ faţă de nevoile părinţilor şi copiilor din sectorul 4, de către primarul Băluţă pe borduri, pavele, fântâni arteziene, garduri colorate înalte de 2 m, tartan, copaci exotici etc.

Pentru că primarul sectorului 4 nu consideră corpul profesoral o categorie profesională importantă, aşa cum şi este, obligându-i prin lipsa de preocupare să găsească soluţii la limita legii pentru asigurarea pazei imobilelor, laboratoarelor, valorilor patrimoniale şi mai ales a copiilor.

Pentru că nu se alocă fonduri pentru acordarea de burse şcolare decât copiilor cu media generală 10, creând astfel discriminare între copiii merituoşi care au medii de peste 8.50.

Pentru că este aberant ca atunci când păzeşti o instituţie şcolară să nu păzeşti implicit şi elevii, profesorii, educatorii, personalul auxiliar, deşi primarul Băluţă consideră că nu este aşa.

Pentru că actualul edil nu investeşte în extinderea şcolilor, grădiniţelor (sunt cazuri de 15 paturi la 25 de copii, în grădiniţe!!!) şi a liceelor. 

Pentru că baza materială, dotările laboratoarelor, sălile de sport nu sunt întreţinute şi modernizate la standarde cel puţin decente.

Pentru că Poliţia Locală nu păzeşte decât instituţia proprie, copiii şi adolescenţii fiind supuşi influenţei traficului de droguri şi stupefiante.

Pentru că o cameră video nu poate preveni o crimă, un conflict între copii ce poate avea repercursiuni fizice grave, deşi edilul spune altceva.

Pentru aroganţa cu care primarul Băluţă tratează preocuparea părinţilor şi bunicilor, faţă de nevoile şi lucrurile care contează pentru o educaţie modernă, adaptată societăţii în care trăim, comunităţii noastre. 

Pentru toate acestea şi pentru multe alte aspecte legate de bunul management al unei administraţii preocupată realmente de nevoile familiilor din sectorul 4, vă asigurăm că vom sancţiona ori de câte ori este nevoie derapajele administraţiei actuale din sectorul 4.

Vă mulţumim pentru sprijin şi vă rugăm să semnaţi şi să distribuiţi această petiţie la câţi mai mulţi vecini, prieteni, rude şi cunoscuţi pentru a afla ce nu face primarul Băluţă în beneficiul copiilor noştri, care sunt cei mai importanţi, chiar dacă nu votează. 

SALVAŢI SECTORUL 4 !


SALVAŢI SECTORUL 4    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook