Copiii nostri vor Parcuri Publice - Berceni, Ilfov

Deoarece singurul parc existent pana in 2016 a fost gasit (imediat dupa alegeri) necorespunzator si desfiintat, iar acum, in 2018, creste doar iarba acolo, de 2 ani, haideti sa ne exprimam public dorinta infiintarii de parcuri publice in fiecare cartier al comunei Berceni Ilfov. (parcurile private nu sunt tocmai usor de facut si gestionat)

Cel mai apropiat parc public este cel din Tineretului, pe langa faptul ca acesta este neincapator pt. cartierele din Bucuresti, infrastructura si drumul pana acolo sunt deasemeni ...neincapatoare.

Cum trebuie investit in Educatie, tot la fel trebuie investit si in socializare si in viata in comunitate, iar parcurile sunt un element important mai ales in viata copiilor, sa ii scoatem din fata calculatoarelor si tabletelor si sa ii trimitem liberi in natura.

Primaria ar putea investi in terenuri si sa le transforme in parcuri, in felul acesta Primaria devine parte din dezvoltarea zonelor respective, asigurand inclusiv infrastructura necesara fiecarui parc (drumuri pana acolo, cismele, electricitate etc.), zone propuse:

Intr-o tara dezvoltata, si mai ales in cel mai bogat judet din tara nu ar trebui sa se puna problema banilor. Variante sunt, se ridica taxele locale (precum la salubrizare, si nici nu se vede vreo imbunatatire in servicii), se acceseaza fonduri europene etc.

Noi aici ne exprimam dorinta si nevoia de normalitate, cei alesi trebuie sa gandeasca solutii si strategii eficiente cu rezultate rapide.

 


Initiativa Berceni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Initiativa Berceni să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook