Convinge-l pe Damian să candideze pentru Alba Iulia!!!

Vă chemăm alături de noi, "Acțiunea Națională Alba", să dăm un semnal ferm că ne dorim pe dl. Gheorghe Damian primar la Alba Iulia!! Avem nevoie cu toții de o schimbare radicală, din temelii a modului în care se face administrația. Dl Damian a dat o lecție, pentru toată România, despre ce înseamnă adminstrație performantă, eficientă și cu viziune, adică exact ceea ce a lipsit administrației albaiuliene timp de 25 de ani.Prin semnarea aceastei petiții vom da un semnal puternic, care sperăm să-l determine pe Dl Damian să ia decizia de a candida pentru primăria orașului Alba Iulia în 2020! Nu credem că există în acest moment cineva mai potrivit pentru asta..Cuvintele sunt de prisos, rezultatele vorbesc în locul lor!!
Așa că semnează petiția și hai să facem împreună un gest nobil pentru orașul nostru!


ACTIUNEA NATIONALA ALBA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe ACTIUNEA NATIONALA ALBA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.




Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook