Construiti inca o banda de circulatie, la iesirea din Otopeni (str Drumul Garii Otopeni) spre DNCB (Centura) pt virajul la dreapta !

Zilnic, pe strada Drumul Garii Otopeni (iesirea spre Centura), se transforma in minute bune de asteptare pt locuitorii orasului Otopeni, din cauza ca drumul are o singura banda de circulatie ! Localitatea se dezvolta constant iar blocajul respectiv, va crea dificultati si pe celelalte artere de circualtie din Otopeni. Blocajul respectiv se traduce prin zeci de minute pierdute in trafic (cu poluarea aferenta a aerului) intr-o localitate ce are nevoie de solutii pt un mediu mai curat, tinand cont de aeroportul Henri Coanda si Baza 90 Transport Aerian. Cerem factorilor de decizie si Autoritatilor Publice Locale, sa rezolve si sa prezinte comunitatii, un plan de actiune cu propuneri pt implementarea lor cat mai urgenta (Consiliul Judetean Ilfov, Primaria Otopeni, CNAIR si Politia Rutiera). Cerem constructia a unei benzi de circualtie, la iesirea din Otopeni, pentru virajul la dreapta pe strada Horia Closa si Crisan (breteaua podului de la DNCB). Va rugam sa semnati aceasta petitie pt a le aduce la cunostiinta autoritatilor,  despre problemele comunitatii ! Va multumim tuturor (autoritati si cetateni) pt implicare !


Andrei Ionescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Andrei Ionescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...