Conflictul RUSIA-SUA-EUROPA NU în ROMÂNIA

Români!Rusia și Restul lumii se pregătesc de o cafteală armată iar ceea ce pare să le stea în cale din puct de vedere Geografic este România!
Datorită cedării suveranității poporului și a țării în ani,România acum poate fi cumpărată și șantajată de ambii mari Titani ai Lumii.
Pe de o parte,dacă NATO construiește baze miltare în România,rușii ne vor tăia gazul,cel puțin!Pe de altă parte,defacto dacă se construiesc baze militare în România și intrăm mai intens în acest conflict,vor fugii puținii investitori și vom muri de foame indiferent cine ar câștiga acest cnflict.
Pare o situație fără scăpare,dar vă propun ceva:

Deșteaptă-te Române,din Somnul cel de Moarte,la care Te-adânciră Barbarii de Tirani!

Cedarea suveranității poate fi îndeplinită doar într-un singur fel!Ca acel popor,oamenii să nu se mai numere printre cei vi.Doar atunci se poate îndeplinii cedarea suveranității!

Vă propun să cerem în stradă să fim excluși din acest conflict!Nu vrem baze militare NATO,iar rușii n-au nici un motiv să vină armat în România.
Vă propun să ne recâștigăm independența țării!Să nu mai fim acel stat cu care Europa se mândrește dar murim de foame și nici slugă la ruși!
Cetățenii suverani ai României nu doresc să intervină în conflictul epic dintre Rusia Europa și SUA!


Raul Stefan Ambrus    Contactați autorul petiției