Dreptate pentru Alina Elena Ciobanu/Reintroducerea pedepsei capitale/Condamnarea cu moartea/ pentru criminalii din România/ vrem o pedeapsă aspră pentru Loredana cât și pentru cei ce sunt asemenea ei!

(Update: Am schimbat titlul)

Am hotărât să fac această petiție datorită faptului că în România legile nu sunt cum ar trebui să fie pentru un criminal. Este vorba de moartea unei adolescente ce a trecut cu greu prin viață având parte încă din copilărie de un stil de viață abuziv din partea tatălui este vorba de Alina Elena tânără ce a fost găsită sub o bancă în Mangalia ucisă de cea mai bună prietenă a sa Loredana, ce a urmat să i devină călău. Alina Elena a plecat în stațiune pentru a lucra pe timp de vară să își strângă banii pentru facultate deoarece situația sa financiare nu era una destul de bună, însă a sfârșit tragic datorită prietenei sale ce a urmat să i ia viață fără nicio remușcare. Alina avea vise marii își dorea să ajungă polițistă însă această prietenă ia luat viață cât și visele fără ezitare.

Această petiție este cu scopul de a pedepsi agresoarea așa cum se merită de aceea trebuie să ne unim forțele printr o singură semnătură pentru a putea să i facem dreptate acestei tinere. Haideți dragii românii să fim de partea dreptăți.Screenshot_2023-08-10-22-30-39-62_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg


Criminala să fie pedepsită așa cum merită!    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Criminala să fie pedepsită așa cum merită! să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...