Cerem testarea gratuită la COVID-19 a profesorilor

În contextul deciziei Ministerului sănătății, muncii și protecție sociale al Republicii Moldova ca, începând cu 01.09.2021 instituțiile de învățământ din Moldova să revină la predarea cu frecvența fizică/ predarea în regim obișnuit, iar în consecința acestei hotărâri, cadrele didactice neimunizate anti-COVID-19 vor trebui să prezinte, de două ori pe lună, testul la COVID-19, cu suportarea cheltuielilor efectuării testărilor, cerem testarea gratuită la COVID-19 a profesorilor.

Solicitarea este întărită de următoarele argumente:

*neprofesionalismul CMSE/ CNESP dovedit în numeroase rânduri prin decizii luate și anulate la câteva ore distanță (cazul accesului restricționat în parcuri, apoi anulat este doar un exemplu);

* salariile mici ale profesiorilor;

* incapaciatatea fizică a multor cadre didactice de a se adresa, la fiecare 2 săptămâni, la centrele de recoltare pentru efectuarea testului COVID-19;

* oferirea unei alternative pentru cadrele didactice care, din motive de sănătate, întemeiate, nu se pot vaccina;

* oricare alte motive argumentate și care se vor regăsi în comentariile acestei petiții. 

Stimați cetățeni,

e dreptul nostru la opinie și o poziție argumentată. 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Rosa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...