Cerem retragerea cetățeniei românești a lui Ion Chicu.

 Noi, Românii din Republica Moldova, cerem instituțiilor abilitate din România să inițieze procedura de retragere a cetățenie lui Ion Chicu, pentru atacuri repetate și denigratoare la adresa statului și poporului român. Această retragere trebuie să fie o lecție pentru alți idioți cu pasaport român în buzunar, care își permit să lovească în statul si cetățenii români.

Prin aceasta petiție condamnăm declarațiile calomnioase și atacurile furibunde asupra României și a UE, adresate europarlamentarului Siegfried Mureșan, după ce acesta a declarat, pe bună dreptate, că: ”Guvernul RM eșuează în gestionarea crizei Covid-19 fiindcă a ețuat și în implementarea reformelor”.
Limbajul total inadecvat folosit în raport cu un europarlamentar nu poate fi catalogat decât ca o lipsă acută de contact cu realitatea, or frustrarea lui Chicu nu poate fi explicată decât prin faptul că el nu-și aparține, iar guvernul de buzunar al lui Dodon pe care îl conduce este unul eșuat și care se clatină pe zi ce trece, iar asta i-a afectat atât de mult capacitatea de gândire și întreaga rațiune (asta dacă cumva o avea).

Mai mult decât atât, Chicu și-a permis să vorbească despre corupția din România, precum că ar fi cea mai mare din Europa, dar și despre gestionarea crizei de Covid - 19 din România.

Inițiat de Vasile Costiuc.20200523_102043.jpg


Vasile Costiuc    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Vasile Costiuc să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook