Cerem pedeapsa cu moartea pentru INALTA TRADARE!!

Cerem pedeapsa cu moartea pentru INALTA TRADARE si/ sau SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE si CONFISCAREA averilor ilicite!!

Cerem reintoducerea PEDEPSEI CU MOARTEA si CONFISCAREA AVERII din tara si strainatate pentru cei care se fac vinovati de infractiunile de INALTA TRADARE si/sau SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE, precum si a celor care se afla in complicitate cu acestia. Solicitam prevedrea expresa a pedepsei cu moartea in cazurile de mai sus atat in Codul Penal, cat si in Constitutia Romaniei.

Cerem infiintarea de urgenta a unui TRIBUNAL independent politic care sa judece, in regim de urgenta si cu proceduri simplificate, marile cazuri de INALTA TRADARE si SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE. Acesta institutie va trebui sa aiba si atributii in urmarirea averilor cetatenilor romani atat in Romania, cat si inafara tarii, in vederea recuperarii prejudiciului adus proprietatii publice si bugetului national.

Romania se afla in pragul dezintegrarii din cauza politicilor antiromanesti promovate fara odihna de agentii straini, formati pe filiera PCR-FSN, plantati la Presedintie, in Guvern, la Banca Nationala a Romaniei, in mai toate institutiile statului, dar si asa-zisa societate civila. Nivelul agresiunii este fara precedent in istoria tarii, fiind mult mai pronuntat decat in timpul ocupatiei sovietice din anii ’50, sau chiar decat cel din timpul domniilor fanariote.

Constitutia Romaniei prevede:

Art. 135, alin 2,

lit. b) “Statul trebuie sa asigure protejarea intereselor nationale in activitatea economica, financiara si valutara”

lit. d) exploatarea resurselor naturale, in concordant cu interesul national.

lit. f) crearea conditiilor necesare pentru cresterea calitatii vietii.

Art. 136

(3) Bogatiile de interes public ale subsolului, spatiul aerian, apele cu potential energetic valorificabil, de

interes national, plajele, marea teritoriala, resursele naturale ale zonei economice si ale platoului

continental, precum si alte bunuri stabilite de legea organic, fac obiectul exclusiv al proprietatii tii publice.

(4) Bunurile proprietate publica sunt inalienabile.

In prezent, pentru infractiunea de tradare, Codul Penal prevede la Art. 155:

“Fapta cetăţeanului român sau a persoanei fără cetăţenie, domiciliată pe teritoriul statului român, de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin acţiuni de provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine, ori de subminare economică sau politică a statului, ori de aservire faţă de o putere străină, sau de ajutare a unei puteri străine pentru desfăşurarea unei activităţi duşmănoase împotriva siguranţei statului, se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi”.

Iar pentru subminarea economiei nationale, Art. 165 din Codul Penal prevede:

“Fapta de a folosi o unitate din cele la care se referă art. 145, ori de a împiedica activitatea normală a acesteia, dacă fapta este de natură să submineze economia naţională, se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi. Dacă fapta prevăzută în alineatul precedent a produs pagube importante economiei naţionale, pedeapsa este detenţiunea pe viaţă sau închisoarea de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi”.

Agentii straini, profund antiromani, dar cu nume romanesti, care-si datoreaza bursele de studiu si cariera asasinilor economici internationali au pus pe butuci intreaga economie:

- Resursele subsolului (aur, metale rare, cupru, petrol, gaze natural, etc) sunt date, practic, gratis asasinilor economici, chiar daca sunt incalcate grav prevederile Constitutiei. Resursele naturale care ar putea fi folosite pentru investitii in potentialul romanilor si dezvoltarea unei clase de mijloc independente si prospere sunt, astfel, risipite in favoarea exclusiva a unor asasini economici straini. Romania va ramane sa gestioneze timp de generatii, la preturi exorbitante, niste bombe ecologice.

- Romania dispare bucata cu bucata! 2,5 milioane de hectare de teren arabil(un sfert din intreaga suprafata a tarii) se afla deja in proprietatea firmelor straine(1 milion cu acte proprietate, iar 1,5 milioane de hectare in arenda, cu preemptiune la cumparare). Acesta situatie este fara precedent in istoria lumii, nefiind intalnita nici macar in statele africane! De la 1 ianuarie 2014 halci mari din pamantul tarii vor putea fi insusite de persoanele fizice care nici macar nu sunt cetateni UE. Singura conditie solicitata printr-un ordin al Ministerului Agriculturii pentru un cetatean non-UE sau apatrid pentru a putea cumpara liber teren arabil in Romania este sa aiba in momentul achizitiei domiciliul intr-o tara din Uniunea Europeana!! Atat!

- Romania a fost impinsa deja dincolo de punctul de intoarcere in ceea ce priveste datoria externa care se majoreaza cu 500-600 de milioane de euro in fiecare luna. Cu alte cuvinte, in loc sa achitam creditele externe, ne afundam si mai mult in datorii. Aceste datorii, care au explodat incepand cu anul 2004, nu se regasesc nici in nivelul de trai, nici in investitii, nici in salarii, nici in pensii, nu se regasesc niciunde. In acest fel, Romania a fost “aliniata” de catre tradatorii romani, in complicitate cu mafia financiara internationala, la marele grup international al datornicilor.

- Romania a fost obligata, cu riscul declansarii procedurii de infringement din partea Uniunii Europene, sa permita exporturile de gaze naturale, indiferent daca este sau nu acoperit necesarul pe piata interna. Cu alte cuvinte, chiar daca gazele de sist ar fi exploatate in Romania, noi ne-am alege doar cu poluarea si cu compromiterea panzei freatice pentru ca gazele vor fi, cel mai probabil, exportate. Asadar, noi vom ramane sa importam, in continuare, din Rusia cele mai scumpe gaze naturale furnizate vreunei tari UE iar gazelel de sist vor lua calea "pietei libere".

- Sistemul energetic national a fost instrainat la presiunea Fondului Monetar International, fara vreo logica economica, pentru ca aceste companii de stat, de importanta strategica, sunt profitabile, desi sunt capusate si au un management deficitar, numit politic. Singura menire a prim-ministrilor, ministrilor si parlamentarilor din Guvernele care s-au succedat la conducerea Romaniei a fost aceea de a vinde pe nimic "perlele coroanei" unor entitati politico-economice cu interese obsure, antiromanesti, precum actionarii Fondului Proprietatea, de exemplu. Sa ne amintim doar de cazurile Transelectrica, Transgaz, Hidroelectrica si, mai nou, Nuclearelectrica. Acest lucru, promovat in virtutea mult clamatului principiu “al cedarii de suvernaitate” nu s-a intamplat niciunde in lume, toate statele responsabile manifestandu-si active controlul asupra sistemului energetic pe care cauta sa il extinda si sa il intareasca. Trebuie sa dam doar cateva exemple, cela mai la indemana – concernul austriac OMV sau cel maghiar MOL, repectiv CEZ si Cehia, aflate intr-un process sustinut de expansiune la nivel european.

- Romania a fost implicata in proiecte scandaloase precum Bechtel, unde statul roman a fost nevoit sa plateasca un adevarat bir modern, adica aproximativ 2 miliarde de euro pentru 52 de kilometric de asa-zisa autostrada, “performanta” fara precedent in istoria moderna a lumii. Un alt exemplu este "privatizarea" Petrom, practic o cedare a resurselor de petrol pentru o redeventa ridicola, mai mica decat cea practicata in "democratiile" din Africa. In ciuda acesor fapte, principalul artizan al acestor afaceri, Adrian Nastase, premier la momentul semnarii, este judecat in dosare ridicole precum “Trofeul calitatii” sau “Zambaccian”.

- Industria romaneasca a fost transformata in fier vechi, iar toate societatile comuniste, multe profitabile, au fost preluate ostil de descurcaretii tranzitiei, intr-un maxim dezinters fata de lege si fata de interesele poporului roman.

- Romania isi taie padurile ca sa exporte cherestea, fara sa produca niciunfel de valoare adaugata. Muntii Romaniai au fost defrisati fara mila si cu un cras dezinteres fata de lege. Din acesta afacere Romania nu castiga nimic, profiturile uriase fiind indreptate catre buzunarele unor batrani comunisti bine ancorati in viata politica…

Argumentele in favoarea acestei initiative sunt nenumarate.

Iniatiava noastra s-ar putea lovi de potentiale obiectii venite din partea Uniunii Europene. Prin semnarea celui de al XIII-lea Protocol al Conventiei europene a drepturilor omului (ECHR), toate tarile UE se angajeaza sa puna in aplicare Carta Drepturilor Fundamentale a UE, care prevede ca “nicio persoana nu poate fi condamnata la pedeapsa capitala sau executata”. De asemenea, este foarte probabila opozitia “societatii civile” care, prin vocea lui Cristian Pirvulescu, de la Pro Democratia, ONG finantat de George Soros, spunea recent ca “nu se poate lua in discutie introducerea pedepsei cu moartea sau portul legal de arme de foc de catre toti cetatenii pentru ca, astfel, s-ar incalca articolul 152 din Constitutie, care prevede ca nu se poate modifica Constitutia in sensul restrangerii sau lezarii drepturilor cetatenilor”?!!

Cu toate acestea, Romania se afla intr-o situatie disperata, in care este pusa in discutie insasi existenta sa ca stat, fiind vorba despre o natiune aflata in plin proces de disolutie sub efectul unor enorme presiuni externe si interne.

Pagubele produse poporului roman de agentii straini infiltrati in cele mai inalte functii de conducere ale statului sunt incomensurabile, fiind pe deplin cuantificabile pe durata a generatii intregi. Prin aceasta initiativa se urmareste “responsabilizarea” guvernatilor si intarirea perceptiei faptului ca acestia ocupa o functie exclusiv pentru a servi intereselor poporului roman, fata de care au o imensa responsabilitate. In acest fel, vor fi eliminati si antiromanii, cei care au promovat politici ostile poporului roman in ultimii 24 de ani.

In acest caz este pusa in discutie insasi exsistenta poporului roman, astfel ca aceasta masura este pe deplin justificata, infractiunile de INALTA TRADARE si de SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE fiind infinit mai grave chiar decat crima in serie, de exemplu, prin efectele extinse si de durata pe care le produc la nivelul societatii.

In acest sens, putem argumenta pozitia noastra in fata Uniunii Europene prin faptul ca acesta masura va fi impusa doar pe o perioada determinata, pana cand clasa politica va intra pe un fagas normal, iar pericolul iminent la existenta poporului roman va fi fost indepartat.

Pedeapsa cu moartea a fost abolita prin Decretul-Lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990 si a fost inlocuita cu pedeapsa cu inchisoarea pe viata. Ultimul condamnat la moarte in Romania a fost presedintele Nicolae Ceausescu, executat impreuna cu sotia sa, Elena Ceausescu. Între 1965 și 1989 Tribunalul Militar București a condamnat la moarte 47 de persoane.

Pedeapsa cu moartea este inca in vigoare in jumatate dintre statele lumii, fiind prevazuta de legislatiile din SUA, Rusia, Japonia, China, dar şi Bielorusia sau Estonia. Pedeapsa cu moartea este aplicata in unele societati in cazul unor infractiuni precum spionajul, tradarea sau crima, iar in altele si pentru acte de viol, incest sau adulter. In China, pentru traficul de carne vie sau cazurile grave de coruptie se aplica pedeapsa cu moartea.

In tandem cu reintroducerea pedepsei cu moartea propunem CONFISCAREA INTEGRALA a averii celor condamnati definitiv pentru acte de inalta tradare si/sau subminarea economiei nationale, acesta prevedere urmand sa fie extinsa si in cazul membrilor familiei sau persoanelor apropiate, daca exista suspiciunea ca averea condamnatilor a fost pusa la adapost in acest fel.In acest fel, ne putem asigura ca este intrerupt lantul activitatilor ilicite si ca o avare acumulata ilicit nu va deveni una licita odata cu transmiterea acesteia catre copii sau nepoti.

Prin confiscarea averilor ilicite provenite din mita sau frauda in dauna statului, bugetul de stat ar putea fi alimentat in vederea sustinerii unor eventuale procese legate de rezilierea unor contracte de executie sau de concesiune, cum ar fi cazul Bechtel sau Rosia Montana Gold Corporation.

Acesta masura ar putea constitui si un impuls necesar pentru REASEZAREA BOGATIEI in Romania in sensul reducerii averilor ilicite, care nu aduc plus-valoare, ba, din contra, si incurajarea, prin finantare adecvata, a paturii sanatoase, creative, dinamice a romanilor, prin stimularea dezvoltarii IMM-urilor, tratate cu ostilitate pana acum de toate guvernele in beneficiul corporatiilor.

Asadar, sprijiniti-ne in acest demers de curatire a asa-numitei clase politice. Asigurati-va ca aveti o sansa sa continuati sa mai traiti in Romania si ca va mai ramane ceva sa lasati copiilor vostri!!

SUSTINETI INTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA PENTRU INALTA TRADAREA SI/SAU SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE SI CONFISCAREA AVERILOR ILICITE!!