Cerem închisoare cu executare pentru cel care a abandonat ogarul

Dragi prieteni,

Va adresez rugamintea sa-mi fiti alaturi in actiunile mele legale impotriva persoanei care a abandonat fara mila ogarul bolnav,si plin de rani, intr-un sant pe drumul dintre Ciupercenii Noi si Desa. Suntem cetateni europeni si nu este posibil ca astfel de atrocitati sa mai fie tolerate in secolul al XXI-lea. E datoria noastra morala si civica sa facem toate demersurile necesare pentru ca astfel de situatii sa nu se repete.

Va multumesc tuturor.

Daniela Popovici -președintele Asociației pentru protecția animalelor,,MARIUTA "    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Daniela Popovici -președintele Asociației pentru protecția animalelor,,MARIUTA " să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.