Cer sa i se retraga numele de familie lui Liviu Dragnea

De cand acest politician a devenit cel mai detestat din Romania, eu, impreuna cu toti cei care purtam numele de Dragnea suportam zilnic insulte precum "Mu*e Dragnea!", ca sa dau doar exemplul cel mai celebru din multe altele. 

Am ras o data, am ras de 10 ori, am ras de 1000 de ori, insa acum cand mai face cineva glume pe seama numelui meu, ma uit la el ca personajele negative din filmele lui Tarantino.

Mai rau, am intrat in USR si incerc sa fiu printre Oamenii Noi care schimba fata politicii romanesti. Din pacate, observ ca foarte multi simpatizanti ai USR sau alti cetateni spun cat se poate de serios ca nu am nicio sansa cu acest nume si ca ar trebui sa il schimb, pentru ca e compromis. Pot sa-i judec pe ei ca gandesc asa, dar vazand cat de numerosi sunt, am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac ceva.

Ei bine, gasesc extrem de injusta si indignanta ideea sa-mi schimb eu numele! Numele meu a fost purtat de bunicul meu din comuna Dor Marunt, jud. Calarasi, care a muncit pamantul impreuna cu bunica mea toata viata sa creasca 7 copii si multi nepoti, care a luptat in razboi impotriva nazistilor si care este un model pentru mine, asa cum e si bunica mea. Dragnea este si mama mea, care m-a crescut singura in conditii foarte grele. Dragnea sunt unchi, matusi, veri, verisoare si alti membri ai familiei mele, care isi castiga cu greu existenta in tara asta pradata de unii ca Liviu Dragnea.

Asadar Liviu Dragnea nu merita sa poarte acest nume, este o rusine pentru toti cei care il purtam. Si, cum spuneam mai sus, ne compromite sansele de a intra in politica si poate si in alte domenii. 

Va cer, deci, tuturor cetatenilor acestei tari, sa nu mai asociati numele Dragnea cu acest personaj. Sa nu-l mai strigati "Dragnea", sa nu va mai referiti la el cu acest nume. Sa folositi unul dintre numele lui alternative, precum Daddy, Moustache, Pablito sau, de ce nu, Pesedistu. 

Dati-mi o sansa sa repar numele familiei mele de tarani romani (in fine, cu ceva sange bulgar de prin sec. XIX). Dati-le o sansa tuturor celorlalti Dragnea din tara asta sa recastige onoarea acestui nume.

Desigur, daca exista si cetateni cu numele mic Liviu care cer acelasi lucru, atunci "Liviu Dragnea" ar putea fi inlocuit complet cu oricare combinatie de 2 (sau chiar mai multe) dintre optiunile de mai sus. Va rog sa scrieti in comentarii care vi se pare mai potrivita, sau poate aveti idei noi. Eu ma gandeam la "Daddy Moustache".

Rog de asemenea si mass-media sa nu mai disemineze numele Dragnea in legatura cu acest personaj, incarcatura negativa este, cum spuneam, insuportabila.

 

Va multumesc!

Cu incredere,

Cristian DRAGNEA

 


Cristian Dragnea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristian Dragnea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook