Cale de acces necesara pentru a putea permite in continuare accesul pietonal in parcul Ion Creanga - Sect.2 de catre locuitorii comunei Dobroesti -Fundeni

Catre ADP Sector 2

Catre Primaria Sectorului 2

Spre informare - Primaria Comunei Dobroesti    

zid construit in parcul Ion Creanga      

Stimate Domnule Primar,              

zid_construit.jpgLocuitorii Comunei Fundeni- Dobroesti va solicita in mod respectuos și in acord cu legile in vigoare sa facilitați accesul pietonal dinspre calea ferată in parcul “Ion Creanga” situat in sectorul dumneavoastră. Un zid care împrejmuiește parcul a fost recent construit. Acest zid intrerupe accesul in parc locuitorilor din Dobroesti. Acelasi zid interzice traversarea parcului de catre locuitorii din Dobroesti catre transportul in comun din municipiul Bucuresti (Tramvai 21) sau catre locul de munca. Va solicitam sa lăsați o cale de acces pentru a putea permite in continuare accesul pietonal in parcul Ion Creanga. De asemenea solicitam realizarea unui pasaj / cale de acces sigur(a) pentru traversarea caii ferate. In speranta ca veti intelege doleantele locuitorilor din solicitarea transmisa, va multumim anticipat.

Anexam prezentei petitii semnaturile locuitorilor

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ionita Silviu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook