Asfaltarea pantei care face legatura intre Parc Strand si Parc Lunca Argesului - Pitesti

04F511E7-3469-4BB1-9FDE-CC45F3831765.jpegIn aceasta petitie dorim sa ne exprimam dorinta cu privire la starea zonei care face legatura intre Parcurile Strand si Lunca Argesului,  fiind un drum caruia ii lipseste asfaltul, un drum plin de pietris, denivelari si praf sau noroi. Este o zona  parcursa zilnic de sute de pietoni, biciclisti si parinti cu carucioare. 

In aceasta zona este foarte mult praf si pietris, iar din cauza acestora exista riscul de accidentari, pentru ca fiind in panta si fiind tranzitat atat de pietoni cat si de biciclisti, se poate aluneca foarte usor pe acest pietris amestecat cu praf.

Pe aceasta cale solicitam institutiei dumneavoastra sa ia masuri pentru remedierea situatiei expuse. Astfel, prezentul petitionar solicita urmatoarele:

a)      asfaltarea zonei de acces care face legatura dintre Parcurile Strand si Lunca Argesului.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Pop Gabriela să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )