APROBAREA A DOUA CLASE DE LICEU PENTRU ANUL SCOLAR 2021-2022 ( STIINTELE NATURII si STIINTELE SOCIALE)

In baza prevederilor legii :

-       Legea educației naționale nr. 1/2011, -       ROFUIP, aprobat prin ordinul de ministru nr. 5.447/31.08.2020, -       Art. 32 – Dreptul la învăţătură, Constituția României. -       Carta drepturilor fundamentale a UE - Articolul 14 - Dreptul la educație, Legea 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului

TINAND CONT CA IN ANUL SCOLAR 2019-2020,  doar 8 elevi au reusit sa  ramana la Liceul Teoretic ,, Alexandru Mocioni ” Ciacova, restul au plecat fie spre Timisoara,  fie  spre Peciu-Nou sau au ramas nescolarizati, dorim prin prezenta sa  ni se aprobe  doua clase de liceu, respectiv  o clasa de  STIINTE - SOCIALE  si schimbarea specializarii din MATEMATICA - INFORMATICA in STIINTELE -  NATURII.

Mentional ca  pana in  anul scolar 2017- 2018 am avut doua clase de liceu, respectiv MATEMATICA -  INFORMATICA  si STIINTE  SOCIALE.

ZOLDI LUMINITA - PRESEDINTELE COMITETULUI DE PARINTI - LICEUL TEORETIC ,, ALEXANDRU MOCIONI” CIACOVA    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe ZOLDI LUMINITA - PRESEDINTELE COMITETULUI DE PARINTI - LICEUL TEORETIC ,, ALEXANDRU MOCIONI” CIACOVA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.