Anulare/Modificare lege statut fizioterapeut !

Dragi colegi in contextul modificarilor survenite in ultimele zile cu privire la statutul kinetototrapeutului si modalitatea de a ne putea exercita profesia, vad necesara aceasta petitie pentru toti cei care au de contestat aceste modificari! Iata de ce:

1) este discriminatorie, vizeaza doar un segment dintr-o anumita perioada, indiferent de calificare- balneo, fizio, kineto.Persoanele care nu au acumulat pana in 2016(data intrarii in vigoare), 10 ani de profesie intra sub incidenta acestei legi.

2) Se aplica retroactiv-autorizatiile eliberate de catre DSP judetene isi pierd valabilitatea, fara sa tina cont de legile care au reglementat aceasta profesie, invalidand astfel Institutiile Statului, care ne-au furnizat dreptul la libera practica si care inca a mai fost valabila 1 a si 6 luni de la adoptarea legii.

3)toate Facultitatile acreditate s-au ghidat dupa o programa vizata de Ministerul Educatiei, care in multe tari a fost recunoscuta ca atare, fara a mai fi nevoie de masuri compensatorii.Adica s-au echivalat studiile in forma respectiva.

Prin urmare,cerem anularea/ modificarea ”Legii
privind organizarea şi exercitarea profesiei de fizioterapeut, precum şi pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Fizioterapeuţilor din România ” .

Link-ul către forma finală a legii asa cum a fost adoptată!Vă rog să citiți să să vedeți ce s-a adoptat FĂRĂ SĂ NI SE CEARĂ PAREREA! http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2015/pr440_15.pdf

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Oana Savu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook