Amenajare sens giratoriu în Făgăraș pentru siguranța cetățenilor

Vă rugăm să semnați această petiție prin care noi, Asociația Moto Rezistența Făgăraș, solicităm în numele cetățenilor amenajarea de urgență a unui sens giratoriu și a unor benzi rezonatoare la ieșirea din Făgăraș spre Brașov, la intersecția DN 1 cu drumul care duce spre Laguna Albastră (lângă Rompetrol). Considerăm că este imperios necesar din cauza numeroaselor accidente rutiere grave și foarte grave care au loc în această intersecție. Din discuțiile avute, inclusiv Poliția Rutieră Făgăraș a solicitat CNAIR amenajarea acestui sistem de siguranță rutieră. Vrem să crească siguranța participanților la trafic și evenimentele tragice să fie prevenite. Cel mai recent accident mortal a avut loc joi 17 septembrie 2020 când un motociclist și-a pierdut viața. Mai solicităm ca până la amenajarea sensului giratoriu să fie îmbunătățită vizibilitatea semnelor de circulație existente. Această petiție va fi înaintată autorităților locale, județene și naționale pentru a rezolva problema.

intersectie1.jpeg

intersectie_2.jpeg

rezistenta.jpg

Asociația Moto Rezistența Făgăraș    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Asociația Moto Rezistența Făgăraș să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.