ALO Electrica Dambovita, VREM energie electrica fara intreruperi in Tartasesti!

Dragii mei!

Va invit sa sustineti aceasta petitie pe toti cei care sunt afectati de intreruperile dese ale curentului electric in comuna noastra. Acest lucru se intampla de foarte mult timp, ne afecteaza aparatura electrocasnica, instalatia electrica, toata activitatea online-plati, transmiteri emailuri......Sunt intreruperi de la cateva secunde, pana la cateva minute, suficient cat sa-ti afecteze tot ceea ce este conectat la energia electrica. Asa nu se mai poate!!!!Aceasta petitie trebuie sa determine Electrica Dambovita sa-si respecte obligatiile contractuale!!!

La toate reclamatiile mele atat ca si persoana fizica cat si in calitate de primar, nu au dat curs, sunt imuni! Asa nu se mai poate!

PRIN ACEASTA PETITIE CEREM COMPANIEI ELECTRICA SA ASIGURE LIVRAREA CURENTULUI ELECTRIC INTR-UN MOD OPTIM, FARA FLUCTUATII SI FARA INTRERUPERI DE NENUMARATE ORI PE ZI, IN COMUNA TARTASESTI, JUDETUL DAMBOVITA.

RUGAM REMEDIEREA ACESTEI PROBLEME CAT MAI URGENT!

Cristian Tudorache    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Cristian Tudorache să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.