Alapteaza-ti-bebelusul-imediat-dupa-nastere

Dorim sa adunam cât mai multe semnături pentru aceasta petiție astfel încât sa fie respectate DREPTURILE COPILULUI IMEDIAT DUPA NASTERE si DREPTURILE MAMEI!

Dorim o schimbare imensa in maternitățile din România. 

Dorim cu tărie sa susținem următoarele:

-fiecare mama sa își primească nou născutul la san pentru a fi alaptat in prima ora de la nastere si contact piele pe piele;

-alăptatul exclusiv 6 luni (fără apa, ceai, suzeta, suculețe, piureuri, etc)

-copilul sa stea lângă mama atata timp cât mama este internata dupa nastere

-sa fie respectate dorințele mamei atata timp cât mama sau copilul nu prezintă complicatii

-sa fie mama ajutata sa atașeze nou născutul la san, sa ii fie prezentate pozițiile corecte pentru alaptare, sa fie evaluat bebelușul de fren, sa nu fie hranit cu lapte praf cu biberonul ci strict cu seringa daca este neaparat necesară suplimentarea

-sa fie DESFIINȚATĂ aducerea copilului la alaptat la program deoarece alăptarea la cerere nu înseamnă la 3h sau la 2h, ci atunci când cere bebelușul 

-dreptul la o informare corecta in privinta dietei post-partum. Mama poate manca orice, atat timp cat mananca sanatos si nu face excese. Laptele se produce din sange, nu din stomac. Stomacul mamei nu are legatura cu stomacul bebelusului.

-sa încurajam mamele ca au lapte, sa încurajam informarea actuala si la zi, sa încurajam alăptarea si sa creștem rata alaptarii!

PUTEM SA FACEM ASTA! HAIDEȚI SA SCHIMBAM CEVA PENTRU VIITORII BEBELUSI NĂSCUȚI IN MATERNITĂȚILE DIN ROMÂNIA!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez MihaelaC să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...