Adolescenti si minori furati si impinsi spre droguri alcool sau chiar sinucidere

Mafia jocurilor de noroc online si offline , impinge copii nostri spre cele mai nenorocite vicii ducand in multe cazuri pana la sinucidere.

Lesne se poate observa faptul ca nu mai poti vedea o emisiune la televizor datorita reclamelor infinite ale caselor de pariuri si cazinourilor.

Pentru ce a legalizat statul roman in 2015 aceste activitati?

Pentru a incasa taxe si impozite de la aceste firme care nu mai stiu ce sa faca cu profiturile si prin reclamele care nu se mai termina , cauta sa atraga noi sin noi clienti in speta adolescenti si sa i duca incet incet pe drumul pierzaniei.Singurul organism care reglementeaza aceste firme 22 la numar in momentul de fata este ONJN SAU OFICIUL NATIONAL AL JOCURILOR DE NOROC.

Acest organism nu face absolut nimic , decat permite acestor firme sa tina contracte aberante prin care chiar daca jucatorul castiga in multe cazuri nici macar nu i se platesc banii deoarece in contractele fraudulente sunt clauze care le permit acestor firme sa nu plateasca.

Cu alte cuvinte jucatorii sunt furati cu legea in mana si nimeni nu se baga.

Din 18 case de pariuri , 4 au val de plangeri pentru neplata castigurilor si alte manevre de neplata.

Accesul minorilor este permis la agentiile offline prin diverse mijloace banale , lucrul cel mai periculos si ONJN nu face nimic.

Reclama la tigari este interzisa , la alcool la fel , de ce jocurile de noroc sunt mai putin periculoase?

Va rog sa semnati aceasta petitii , care va ajunge la secretariatul general al guvernului , singura institutie din romania care ar putea , daca ar dori sa auditeze ONJN si modul in care aceasta institutie apara consumatorii pe acest segment.

Sunt peste 2000 de plangeri anual la ONJN , utilizatorii furati de banii castigati cinstiti , se rezolva cam 200 , deci maxim 10%.

In afara de cei care se plang la ONJN , sunt zeci de mii de cazuri in care nu se depun plangeri , copiii , adolescentii injura pe forumuri si se opresc aici.

Statul roman a strans prin ONJN peste 1 milion de euro , pentru combaterea dependentei de jocurile de noroc si reintegrarea dependentilor , nimic nu s a facut cu acesti bani.

Va rog sa nu lasati aceste institutii ale statului , doar sa incaseze taxe si impozite uriase si sa nu faca nimic pentru minori si adolescenti, adultii sa se descurce singuri stiu in ce se baga .

 

 


ciprian stefanescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe ciprian stefanescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...