Cerem consilierilor locali să oprească distrugerea dealurilor Brașovului

Contactați autorul petiției

Brașovenii au învins!

2023-02-03 05:23:08

Uniți și hotărâți, am reușit să obținem votul consilierilor pentru aprobarea regulamentului care va proteja dealurile orașului! Multumim tuturor celor care au semnat petiția și care au participat la sedințele si dezbaterile publice! Multumim pentru implicare și succes in viitoarele demersuri! 

În calitate de inițiator al acestei petiții, voi închide demersul care și-a atins scopul pentru care a fost initiat.

Toate cele bune!


Ghiza Electra

Haideți la sedinta CL din data de 31 ianuarie, ora 12.00

2023-01-26 14:20:48

Regulamnetul pentru contrucțiile în pantă, care ar proteja dealurile Brașovului, va fi din nou supus votului consilierilor locali în ședința ordinară din data de 31 ianuarie. Va trebui să fim prezenți la ședință pentru a determina majoritatea consilierilor locali să voteze PENTRU!

Vă reamintesc că, anterior, acest regulament a fost RESPINS de două ori (în noiembrie și în decembrie) prin ABȚINEREA a 15 consilieri locali (PNL+PSD). La a doua ședință au participat și cetățeni ai Brașovului care au luat cuvântul și le-au înmânat cele 1661 de semnături (online și fizice) strânse prin această petiție. Degeaba, majoritatea consilierilor au preluat argumentele furnizate de avocații imobiliarilor și ”au picat” proiectul. 

A urmat o dezbatere publică organizată de Primărie la care au participat numeroși cetățeni, ocazie cu care am putut afla de la specialiști independenți că acest Regulament este legal, bine documentat și foarte util unei dezvoltări urbanistice sănătoase. Din păcate, niciunul dintre consilierii locali care au respins regulamentul nu a fost prezent în sală ca să asculte argumentele. Au transmis în media că NU îl vor vota!

De aceea e nevoie să fim prezenți cât mai mulți la ședinta din data de 31 ianuarie, ora 12.00! Doar presiunea cetățenilor îi poate face să se răzgândească!

Am convingerea că, daca 10 la suta din cei care ati semnat petiția veți fi la ședintă, alta va fi soarta votului! Cosilierii nu vor mai putea să ignore voința cetățenilor!

 

 

 

 


Ghiza Electra

Continuăm strângerea de semnături!

2023-01-11 13:49:14

Primăria intenționează să supună din nou votului consilierilor locali Regulamentul privind construcțiile în pantă. Așadar, lupta pentru protejarea dealurilor Brașovului continuă iar noi, cetățenii, suntem datori să o ducem până la capăt. Vom continua strângerea de semnături și le vom pune din nou pe masa consilierilor. 

Între timp, Primăria invită brașovenii la o dezbatere publică pe tema regulamentului. Aceasta va avea loc luni, 16 ianuarie, ora 18, la Sala Patria. Haideți să participăm cât mai mulți!

Detalii găsiți accesând link-ul de mai jos. 

https://www.brasovcity.ro/ro/dezbateri_publice

 


Ghiza Electra

Rezultat vot azi, sedinta CL, 29 dec 2022

2022-12-29 14:48:14

Din păcate, documentul care ar fi reglementat strict constructia pe dealul a picat la votul de azi din Consiliul Local Braspv. Au fost 12 voturi PENTRU și 15 ABTINERI care se contabilizează ca voturi ÎMPOTRIVA.

Rezultatul votului a venit după ore bune de dezbateri la care au asistat mai multi cetățeni ai orașului. Trei dintre ei au luat cuvântul, au spus și au aratat  care sunt necazurile celor care stau în zonele unde se construieste haotic, pe dealuri. Dosarul cu cele 1556 de semnaturi strânse (online și fizic) până în acest moment a fost predat consilierilor locali. Din păcate, aceșia nu au tinut seama de vocea oamenilor și nici de semnăturile lor. Au ales să preia argumentele furnizate de cei doi avocați ai dezvoltatorilor imobiliari devenind astfel, la rândul lor, avocații celor care construiesc. 

Lupta brasovenilor pentru dealurile lor trebuie să continuie! 

 


Ghiza Electra



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...