Petiție pentru anularea pensiilor speciale

Contactați autorul petiției

Corbi la corbi... își dau pensii speciale!

2022-05-14 21:17:22

Curtea Constituţională a României a discutat, joi, excepţiile de neconstituţionalitate privind legea prin care au fost eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor. Judecătorii au decis că legea a fost neconstituțională, astfel că foștii parlamentari își primesc înapoi pensiile speciale.

Tupeul și lipsa de decență a parlamentarilor care nu au în grijă situația unei largi pături a cetățenilor care nu știu cum să își gestioneze micile venituri, nu are nici o limită, din păcate. 

Petiția trebuie să aibă noi susținători, vă rugăm distribuiți linkul către aceasta pe pagina voastră de socializare, în emailurile către prietenii dumneavoastră.

Poporul nu trebuie să rabde neobrăzarea și jaful la bugetul de pensii al  unei clase care îl împarte, imoral, după propria lor poftă neostoită! 


Verzii-TimișDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...