Contactați autorul petiției

Dificultăți cu semnarea petiției

2020-07-07 13:59:24

Comentariu:

Bravo! Spre regret, foarte multă lume nu poate semna petiția, din cei care ar vrea. Sper din suflet să realizați ceea ce ați propus. Cătălin merită!

Răspuns:

Vă mulțumim pentru comentariu!

Nici pentru noi nu este un efort ușor (distribuirea și promovarea petitiei, răspunsurile la comenatariile răutăcioase, elaborarea proiectului, negocierile cu consilierii municipali și instituțiile de stat, etc.-toate fără resurse financiare), însă, totuși continuăm s-o facem pentru Cătălin și pentru copiii noștri...

Cazul lui Cătălin ne-a fost de-ajuns...Am aflat de el, pentru că a fost făcut public. Statistica, însă, relevă că anual pierdem 600-700 de copii din motivul că nu sunt auziți, nu sunt înțeleși, uneori avem o atitudine superficială, poate. Acest subiect nu place nimănui, nu ne place nici nouă, dar cineva trebuie s-o facă...Am fi preferat astăzi să serbăm 3 ani de succes al trupei, în loc să-l comemorăm pe Cătălin.

Viața ne învață că nu exită ”nu pot” ci ”nu prea vreau”. Dacă nu suntem convingători, revedeți cazul Lorelai Moșneguțu, învingătoarea concursului ”Românii au talent-2017” (https://www.facebook.com/Jurnal.pentru.Ea/videos/1241870399182079)

Dacă, din varii motive, o persoană sau alta nu reșește să semneze, le îndemnăm să apeleze la ajutorul copiilor/nepoților/rudelor/prietenilor, etc. - suntem siguri că nu vor fi refuzați.

Pentru membrii grupului de inițiativă este descurajator, însă, când fetele distribuie tot week-endul petiția pe rețelele de socializare și primim, în cele din urmă, mii de like-uri și doar câteva semnături...Nu mai zicem nimic de semnăturile irosite din cauza neatenției la semnare.

Înțelegeți-ne și pe noi. Suntem oameni ca și dvs., cu familii și serviciu. Unica diferență este că ne aflăm mai aproape de autorități și poate suntem mai responsabili...

În cele din urmă, ne-ar plăcea să auzim în loc de ”Sper să reușiți!”-”Trebuie să reușim!”. Și Vă rugăm să ne ajutați să distribuim petitia-să plasți postarea pe pagina dvs. de Facebook.

Este un răspuns general, nu o luați ca pe o remarcă personală.

Cornelia Povar

Mulțumiri Colegiului "Mondostud -Art"_Petiția "Denumirea şi amenajarea pasajului subteran din preajma centrului comercial Shopping "MallDova" în cinstea lui "Cătălin CARAGEA""

2020-07-06 23:05:58

Stimaţi Părinţi, Rude, Prieteni şi Fani ai lui Cătălin!

Ținem să Vă comunicăm că astăzi ni s-au mai alăturat peste 800 de adepți ai petiției ”Denumirea şi amenajarea pasajului subteran din preajma centrului comercial Shopping "MallDova" în cinstea lui "Cătălin CARAGEA" și anume colectivul didactic și studenții colegiului "Mondostud -Art", în plină componență.

Este de remarcat faptul că Cătălin a fost absolvent al acestei instituții.

Având în vedere numărul mare de semnatari, cel mai probabil, Colegiul va adresa Primăriei o scrisoare aparte care va fi, ulterior, anexată la petiția noastră.

Astfel, la moment, numărul total al semnatarilor petitiei este de peste 5000, adică suntem la mijloc de cale.

Profitând de această ocazie, vrem să aducem sincere mulțumiri Directorului Colegiului, dlui Victor Sâlii pentru solidaritate și gestul profund uman.

Îți mulțumim și ție, Cătăline, că ne veghezi și ne susții de acolo, de sus!

Cu mult drag,

Grupul de lucru în memoria lui Cătălin Caragea

Cornelia Povar

Petiţia privind "Denumirea şi amenajarea pasajului subteran din preajma centrului comercial Shopping "MallDova" în cinstea lui "Cătălin CARAGEA""

2020-06-20 21:40:48

Stimaţi Părinţi, Rude, Prieteni şi Fani ai lui Cătălin!

Astăzi s-a împlinit o lună, de când petiţia privind "Denumirea şi amenajarea pasajului subteran din preajma centrului comercial Shopping "MallDova" în cinstea lui "Cătălin CARAGEA"" a fost lansată. Până în prezent, aceasta a adunat 2890 de semnături. Este uimitor modul în care Cătălin reuşea să adune admiratori în jurul său încă de mic copil şi continuă s-o facă şi acum…

Aparent, nu există limite reglementate cu privire la numărul de semnături necesare pentru ca un proiect sau altul să fie aprobat, însă cu cât mai multe persoane vor susţine ideea, cu atât ponderea ei va fi mai mare în faţa Consiliului Municipal pentru a aproba o astfel de decizie.

Petiţia este centrată pe memoria lui Cătălin, însă este adresată şi vouă, tinerilor, pentru că NOUĂ NE PASĂ! Deşi părem copleşiţi de rutina vieţii, ne pasă de ceea ce se întâmplă în societate, ce aveţi în suflet, pentru că VOI SUNTEŢI VIITORUL NOSTRU şi CONTAŢI CEL MAI MULT! Nu tăinuiţi suferinţa în sufletul vostru, vorbiţi cu noi, adulţii, pentru că ORICE PROBLEMĂ ARE O SOLUŢIE, iar noi avem experienţă şi împreună le depăşim pe toate! Vă implorăm să nu faceţi gesturi necugetate, care opresc timpul celor care vă iubesc în loc…Trebuie să învăţăm SĂ PREŢUIM VIAŢA!

Vrem să facem o mică recapitulare - să mulţumim tuturor pentru participarea activă la realizarea acestui vis – de a-l readuce pe Cătălin înapoi, în cea “de-a doua casă” a lui, cum au scris unii dintre dvs., de unde să ne purifice, în continuare, sufletele de praful vieţii cotidiene, iar pasajul subteran să “prindă, din nou culori”, la propriu şi la figurat.

Am constat, cu regret, insuficienţa de solidaritate din partea artiştilor noştri… Vrem să credem că nu au semnat petitia pentru că nu au reuşit să citească mesajele, însă mai este timp, nu facem concluzii pripite…

Totuşi, dorim să menţionăm următorii interpreţi care, pe lângă talentul cu care ne încântă de ani de zile, au dat dovadă de omenie, compasiune, empatie şi suport: Alisha, Corneliu Botgros,Cristina ScarlatDara, Irina Bivol, Geta Voinovan, Nicu Ţărnă, Oxana Ciorici şi Victoria Lungu.

Dar, mai cu seamă, am vrea să mulţumim tuturor celorlalte persoane, ale căror nume nu sunt, poate, la fel de sonore, însă efortul cărora aduc schimbarea, adică fiecăruia dintre dvs.-oameni simpli, concetăţeni de-ai noştri din diaspora (pentru că sunteţi cu gândul şi sufletul la ceea ce se întâmplă acasă!) şi fraţilor noştri de peste Prut! VĂ MULŢUMIM PENTRU IMPLICARE!

Săptămânile care urmează, vom începe promovarea petitiei în cadrul Primăriei Municipiului Chişinău şi Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, însă mizăm, în continuare, pe sprijinul dvs.-să continuaţi să promovaţi această idee pentru a avea cât mai mulţi semnatari. Dacă fiecare dintre noi va încuraja o persoană să semneze petitia, voturile noastre se vor dubla într-o singură zi şi vom transforma ideea într-una “pandemică”!

Dacă aveţi şi alte sugestii sau propuneri, de orice ordin, nu ezitaţi să le împărtăşiţi!

Cu mult drag,

Grupul de lucru în memoria lui Cătălin Caragea

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.