Denumirea şi amenajarea pasajului subteran din preajma centrului comercial Shopping "MallDova" în cinstea lui "Cătălin CARAGEA"

Cătălin Caragea, solistul trupei "7 Klase" a contribuit, într-un timp extrem de scurt, pe care Dumnezeu i l-a alocat pe acest pământ, la dezvoltarea culturii ţării noastre prin promovarea unui nou stil de muzică, denumit ”muzică urbană” şi a reuşit să intre în inimile a sute de mii de oameni, care l-au îndrăgit.

Pasajul subteran de pe Viaduct a constituit punctul de lansare şi locul în care Cătălin şi-a exersat vocea, timp de mai mulţi ani, graţie acusticii formidabile a acesteia.

Pentru a-i păstra vie amintirea şi a-i aduce un omagiu lui Cătălin, noi - fanii şi prietenii lui - venim cu inţiativa de a denumi subterana din preajma centrului comercial Shopping "MallDova" în cinstea lui "Cătălin CARAGEA".

In perspectivă, vom depune eforturi pentru a amenaja această subterană cu pozele Artistului în mozaic foto, a decora treptele cu placi de teracota sub forma de clape de pian, a instaura un monument în locul în care cânta şi a dota subterana cu boxe muzicale, în care să răsune piesele interpretate de Cătălin. Adiţional, dorim să fie montate bănci/scaune, iar tinerele talente şi oamenii care se simt singuri să se poată întâlni şi exersa/comunica.

Acest proiect are trei aspecte-crearea unei galerii comemorative pentru Cătălin-pentru a-i aprecia talentul, promovarea tinerelor talente iș prevenirea suicidului în rândul adolescenților și tinerilor (inclusiv crearea unei linii telefonice gratuite pentru prevenirea suicidului la nivel național și sensibilizarea populației cu privire la depresie si posibilele consecințe ale acesteia, etc. ).

Sperăm, cu mare încredere, că gestul nostru va fi susţinut de Primăria Municipiului Chişinău şi de Ministerul de resort.

Vă mulţumim pentru susţinere!

Cornelia Povar    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Cornelia Povar să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.