VREM DEPOZIT SOCIAL MUNICIPAL ÎN CRAIOVA!

Mulți dintre noi avem lucruri care ne prisosesc (haine, jucării, obiecte electrocasnice, etc.) Fie că nu mai avem nevoie de ele, fie că ni se par învechite. Pentru mulți dintre craioveni, copii sau adulți, aceste lucruri, de care noi vrem să ”scăpăm”, ar fi de un real folos.

 

Solidaritatea umană într-o comunitate civilizată, modernă nu este un exercițiu social care are loc doar de sărbători. Este o formă de coexistență pe întreg parcursul anului.

 

Primăria Craiova are obligația de a organiza la nivel municipal această solidaritate, prezentă în toate marile orașe ale Uniunii Europene, al căror nivel de viață și civilizație ni-l dorim și noi.

 

Bunele practici ale orașelor din Vest pot fi preluate și la Craiova, fără costuri uriașe. Un Depozit Social Municipal este o astfel de bună practică, necesară și pentru orașul nostru.

 

 Colectarea ar putea fi făcută, fie prin strângerea selectivă de către firmele abilitate a acestor bunuri/ obiecte, fie prin stimularea cetățenilor ( bilete la evenimente sportive culturale, diferite vouchere etc) să aducă la Depozit de bunuri care le prisosesc. Fie printr-un sistem mixt.

 

Un sistem inteligent de distribuire a bunurilor, astfel colectate, ar veni în sprijinul celor care au cu adevărat nevoie de ele.

 

Prin urmare,

 

CEREM Primăriei Craiova și Consilului Municipal Craiova DEMARAREA TUTUROR MĂSURILOR NECESARE PENTRU AMENAJAREA UNUI ASTFEL DE DEPOZIT SOCIAL!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Amelia Dracea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.








Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...