Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#47726

2016-07-18 16:05

Pai parca era profit si acum stangeti cureaua la cizme. Domne fereste sa nu va puna sa beti apa de ploaie in loc de antidot. Sa va traiasca marea conducere. 


Musafir

#47727 Re:

2016-07-18 16:37

#47726: -  

 PAI SA NU SI BAGE PU..LA FOTA N BOTURILE LOR DE KAKATII SI DE TRADATORIII?

Voi sunteți demenți ? Recunoașteți că ați căpușat Oltchim-ul ?

#47728 Gutău confirmă “tunul” dat bugetului local

2016-07-18 16:42

Gutău confirmă “tunul” dat bugetului local

Mircia Gutău comite abuz după abuz şi-şi permite să trimită drepturi la replică penibile în care, culmea, recunoaşte abuzul. Ne dă dreptate. Actualul edil  recunoaşte pur şi simplu că bugetul alocat manifestaţiilor de Ziua Imnului Naţional a fost umflat la greu… supradimensionat, dar că din cele trei miliarde de lei vechi alocate ”estimează” să recupereze surplusul de 220.000 lei de la comercianţi. Din comunicat reiese că i-a dat lui Bobiţă Cătuşanu, şeful formaţiei Antract, participantă în spectacol, peste două miliarde de lei (220.000 lei)… pentru organizarea manifestaţiilor, bani pe care actualul Executiv speră să-i… recupereze… Menţionăm că anul trecut executivul a alocat pentru această manifestaţie doar 47.000 lei.  

Dreptul la replică

“Ca urmare a apariţiei miercuri, 13 iulie 2016, în publicaţia ”Info Puls”, a materialului ”De la prima strigare, Gutău şi Veţeleanu au dat iama în bugetul local”, în baza dreptului la replică vă rog să daţi publicităţii în ediţia viitoare a ziarului Dvs. următorul text:

Premisa de la care pleacă ideea articolului publicat în ziarul ”Info Puls” este greşită.

Aşadar, se compară alocarea bugetară de la ediţia de anul trecut a Zilei Imnului Naţional (când Primăria a cedat complet unui partener încasarea sumelor de la comercianţii de pe Splaiul Independenţei, inclusiv a sponsorizărilor primite cu această ocazie, în schimbul organizării spectacolelor) cu cea aprobată în şedinţa din 11.07.2016 pentru manifestările de anul acesta – unde s-a precizat clar că Primăria se va ocupa direct de exploatarea comercială a Splaiului Independenţei.

Suma estimată a fi astfel încasată este de aproximativ 220.000 lei, care acoperă o mare parte din cheltuielile presupuse de diversele manifestări din programul Zilelor Imnului Naţional 2016, manifestări despre care trebuie spus că vor aduce un plus de evenimente şi de calitate faţă de ediţiile precedente, Mircia Gutău.

Foarte interesantă este si afirmaţia conform căreia Executivul “a estimat că implicarea financiară pentru punerea în practică a programului evenimentelor este de 296.470 lei”, fix. Nici mai mult… nici mai puţin, iar suma ce urmează a fi recuperată este 220.000 lei, fix. O precizie extrem de suspectă… ca să nu-i spunem ilegală, în condiţiile în care la proiectul privind rectificarea bugetară erau “alipite” cheltuielile şi programul manifestaţiilor. Două documente care confirmau abuzul.

Cătuşanu şi cele 2 miliarde de lei vechi…

Artiştii invitaţi de Bobiţă Cătuşanu, organizatorul preferat al lui Mircia Gutău, a adus pe bani extrem de mulţi nişte artişti ceva mai mărunţi, cu excepţia a două formaţii aflate în prag de “pensionare artistică”. Astfel, din suma de 296.470 lei, alocată din bugetul local, Cătuşanu şi invitaţii lui vor împărţi între ei 216,096 lei, adică peste 2 miliarde de lei vechi, sumă din care vor fi plătite şi artificiile, laserele, taxele UCMR-ADA şi  alte “cheltuieli conexe”. Un termen extrem de vag ce poate fi folosit oricum… şi în orice “direcţie”.

Artiştii invitaţi: Prometeu, Cristina Bălan, Pro Consul, Vunk, Black Ice, Tudor Turcu, Deep Central, Anda Adam şi Antract. Dacă aţi auzit de ei… sunteţi foarte, foarte informaţi…

Diferenţa  de 80.374 lei va fi folosită pentru:

 

– Cazare/masă artişti invitaţi & echipa tehnică (estimare) – 7.000 lei;

– Festivalul de Film “Cinevil”, ed. a VI-a – 14.000 lei;

– Competiţii sportive grupate sub genericul “Cupa Imnului”, respectiv: înot, fotbal copii, fotbal, streetball, patine role copii – 5.000 lei;

– Cazarea şi masa oferită delegaţiilor străine – 15.000 lei;

– Promovare program în mass – media – 6. 120 lei;

– Servicii Ambulanţă – 1. 254 lei;

– Cocktail oferit invitaţilor şi cetăţenilor oraşului prezenţi în Zăvoi – 32.000 lei, un “estimat” calculat pentru 400 de persoane. Primarul promite cetăţenilor că anul acesta nu se vor îndopa doar directorii din meniul oferit… le va oferi şi lor “o bere… şi un fursec”… aduse cel mai probabil din Dubai… 32.000 lei, adică 320 milioane lei vechi.

Trebuie menţionat faptul că participarea la aceste cocktailuri s-a făcut doar în baza invitaţiilor trimise de Executivul Primăriei.

http://infopuls.ro/

Foştii chimişti, aruncaţi în stradă

#47729 Foştii chimişti, aruncaţi în stradă

2016-07-19 10:59

• peste 30 de familii au primit ordin de evacuare din locuinţele aflate într-un bloc al companiei
Pensionari şi disponibilizaţi ai Oltchim, aruncaţi în stradă de către societatea pentru care au lucrat toată viaţa. Peste 30 de familii ai foştilor angajaţi ai combinatului chimic din Râmnicu Vâlcea au fost înştiinţate că trebuie să evacueze, în cel mult două săptămâni, locuinţele pe care le ocupă cu chirie într-un bloc al companiei. Doamna Nadia a lucrat mai bine de trei decenii la combinatul chimic. A plecat de acolo în urmă cu şase ani după ce a aflat că are cancer. Tratamentele costisitoare pentru boală au împiedicat-o să strângă bani pentru a-şi cupăra o locuinţă proprie, aşa că a fost nevoită să locuiască cu cei doi copii într-o locuinţa închiriată de la Oltchim. De fapt, o cameră cu o baie mică. Bucătăria este la comun. De câteva zile, a aflat însă că trebuie să plece de acolo, deoarece i-a expirat contractul de închiriere şi conducerea societăţii nu vrea să îl mai reînnoiască. În aceeaşi situaţie se află alte 30 de familii care locuiesc în acelaşi imobil. Pensionari şi disponibilizaţi ai societăţii în 2013, oamenii au fost anunţaţi că de la 1 august nu mai au voie să intre în camerele pe care le-au închiriat. Mulţi sunt disperaţi pentru că nu au unde altundeva să se ducă. În sprijinul acestor familii, s-a arătat dispusă să intervină conducerea administraţiei municipiului Râmnicu Vâlcea care a promis că va încerca să găsesacă o soluţie pentru a le găzdui. Societatea Oltchim deţine trei imobile de locuinţe în municipiul Râmnicu Vâlcea. În cazul a două dintre ele, chiriaşii au avut posibilitatea să cumpere garsonierele. În blocul rămas în administarea societăţii, locuiesc peste 100 de familii ale celor care au lucrat sau încă lucrează la Oltchim, multe aflate în situaţia de a rămâne fără acoperiş desupra capului. Pe lângă cei 31 de chiriaşi evacuaţi acum, altor 80 le va expira contractul de închiriere în această toamnă. 

http://www.monitoruldevalcea.ro/arhive/8183

 

Judiciarii de la Oltchim îi aruncă în stradă pe bolnavii de cancer

#47730 Judiciarii de la Oltchim îi aruncă în stradă pe bolnavii de cancer

2016-07-19 11:05

Zeci de foşti angajaţi ai combinatului chimic din Râmnicu Vâlcea, printre care şi mai multe persoane pensionate pe caz de boală după zeci de ani de muncă în Oltchim, vor rămâne fără un acoperiş deasupra capului la începutul lunii august.

Foştii salariaţi ai combinatului chimic Oltchim au primit recent o notificare semnată de consorţiul de administratori judiciar BDO Business Restructuring şi Rominsolv, reprezentat de avocatul Gheorghe Piperea, şi administratorul judiciar Bogdan Stănescu, conform căreia trebuie să părăsească locuinţele din căminul Oltchim situat pe strada Mihai Viteazul, din Râmnicu Vâlcea.

În notificare, chiriaşilor li se aduce la cunoştinţă  că nu li se vor  mai prelungi contractele de închiriere şi că au la dispoziţie 15 zile, din momentul primirii notificării, pentru a elibera camera, în caz contrar vor fi evacuaţi cu ajutorul poliţiei şi al executorului judecătoresc.

http://infopuls.ro/notificare.jpg

Evacuată după 35 de ani de muncă în Oltchim

Olimpia Simion este originară din Dâmboviţa şi are aproape 70 de ani, din care 35 de serviciu la combinatul Oltchim. Pensionara nu mai are rude şi nici speranţe de mai bine, sau măcar cea mai mică idee cu privire la găsirea unei noi locuinţe la un preţ acceptabil într-un timp atât de scurt.

„Mă dau afară din cămin după 35 de ani de muncă, fără niciun motiv! Nu înţeleg de ce ne dau afară dacă noi, pensionarii din Oltchim, plătim o chirie de trei ori mai mare faţă de salariaţii care locuiesc aici. Plătesc 320 de lei chirie pe lună, plus cheltuielile de întreţinere alte 300 de lei, pentru o cameră care arată într-un hal fără de hal. Nu ştiu unde să mă duc sau ce să fac, probabil voi locui pe stradă, pentru că termenul de 15 zile pentru a găsi o altă locuinţă este mult prea scurt”, a spus bătrâna.

Bolnavă de cancer, printre evacuaţi

Printre chiriaşii din blocul Oltchim care a primit notificare că trebuie să părăsească cămăruţa de 25 de metri pătraţi se numără şi Nadia, o pensionară care suferă de o boală incurabilă şi care a trecut în decursul a câţiva ani prin două transplanturi cu celule stem. Femeia locuieşte în căminul de pe strada Mihai Viteazul din 1992, iar în 2010 a fost nevoită să se pensioneze pe caz de boală.

„De când sunt în acest cămin, cei din conducere nu au dat un leu pentru un bec măcar, iar toate îmbunătăţirile le-am făcut pe banii mei. Stau în această cămăruţă de 23 de ani şi am investit peste 6.000 de lei pentru a o face să arate a casă. Pentru mine este o lovitură grea faptul că trebuie să părăsesc locuinţa, m-au dat peste cap de tot cu notificarea asta. După primul transplant și după şedinţele de chimioterapie, boala a recidivat, iar în ianuarie 2016 am fost nevoită să fac şi al doilea transplant. Cum să-mi văd de tratament, de sănătate cu astfel de probleme?”, s-a plâns bolnava.

Vâlcenii care au fost notificaţi de administratorii judiciari de la Oltchim vor rămâne, din august, nu doar fără un acoperiş deasupra capului, ci şi fără banii pe care i-au învestit în modernizarea şi dotarea cămăruţelor. Potrivit contractului de închiriere, aceştia nu-şi vor recupera cheltuielile cu îmbunătăţirile, atâta vreme cât cei care s-au perindat la conducerea Oltchim nu au aprobat vreodată realizarea acestor lucrări şi nici nu s-au arătat interesaţi să investească vreun leu în imobil.

Liderii de sindicat, câte două locuinţe în căminul sărmanilor

Printre cei care au primit notificări se numără, în total, 11 pensionari şi 20 de persoane concediate în ultimii ani de la Oltchim.  Deocamdată, multora dintre chiriaşi le e greu să înţeleagă care a fost criteriul pe baza căruia administratorii judiciari de la Oltchim au hotărât să-i dea afară din cămin în condiţiile în care, în acelaşi imobil de pe strada Mihai Viteazul, anumiţi lideri sindicali au primit şi câte două garsoniere.

„Aici stau şi lideri de sindicat care au primit două camere şi cărora noi le-am plătit cheltuielile de întreţinere. Tot aici au primit locuinţe  mulţi salariaţi ai combinatului care au o situaţie financiară foarte bună, care au case în alte localităţi. Pe ei nu i-au văzut cei din conducere sau administratorii judiciari? Să trimită Piperea control aici, la cămin, să vadă şi el cine merită şi cine nu merită să stea aici!”, a cerut, sub protecţia anonimatului, o altă chiriaşă, fostă angajată a combinatului din Râmnicu Vâlcea.

Cei mai mulţi dintre chiriaşii care au fost notificaţi zilele trecute trăiesc cu certitudinea că reprezentanţii Oltchim pregătesc vânzarea locuinţelor din căminul de pe strada Mihai Viteazul, mai ales că blocul a fost scos de sub gaj. Oamenii nu înţeleg însă de ce se doreşte îndepărtarea lor după zeci de ani în care au locuit efectiv în acest imobil şi având în vedere că ar fi printre cei mai îndreptăţiţi să le cumpere.

http://infopuls.ro/2016/

SA VA APARATI BNE SCAUNELE SLINOASE MAI TRADATORILO

#47731 Re: Re: SA TRAIASCA BINE DL. DR. BRATU,UN OM ADEVARAT,UN DOMN.

2016-07-19 12:49

#47727: - Re:  

 AM VRUT SA VA SPUN LA CINE ISI BAGA PO..LA FOTA;PIPEREA,TALPASANU,MARDARE MOISTA,AVRAM,DRASOVEAN,ZAMFIR,PIRNEA SI MAI SUNT,DAR ASTIA SUNT KAKANASRII SI TRADATORII OLTCHIMULUI SI CA TOT VORBIM DE FOOTUT IN GURITE,SA VA FU..T IN GURITE PE TOTI PRESEDINTII DE SINDICATE,TOTI O HAITA DE HIENE SI SACALII,TOTI FACETI JOCURI POLITICE,PSD PNL,ACEASI MIZEIEEE.


Musafir

#47732 Re: Re: Re: SA TRAIASCA BINE DL. DR. BRATU,UN OM ADEVARAT,UN DOMN.

2016-07-19 13:48

#47731: SA VA APARATI BNE SCAUNELE SLINOASE MAI TRADATORILO - Re: Re: SA TRAIASCA BINE DL. DR. BRATU,UN OM ADEVARAT,UN DOMN. 

 AM UITAT DE VOSGANIAN,CRA CRA[TIGANUL BULGAR] TAMBALAGIUL,PONTA,CACARAU SI CHIAR NAZISTUL DE IOHANIS,LA TOTI ASTIA SA SI BAGE POOOLA FOTA IN BOTURILE LOR,NISTE NEMERNICII SI ESCROCI,BORFASI ORDINARII,ASTA I TARA NOASTRA DE KAKATI COMUNISTO SECURISTII,HAI PA.

Primăria Vâlcea începe, de miercuri, distribuirea alimentelor în cadrul POAD

#47733 Primăria Vâlcea începe, de miercuri, distribuirea alimentelor în cadrul POAD

2016-07-19 15:00

Miercuri, 20 iulie, la depozitul din str. Ferdinand nr. 3, va demara acţiunea de distribuire a alimentelor din fonduri comunitare – POAD 2015-2016. Programul de distribuire este de luni până joi, între orele 08.00 – 15.00, iar vinerea între orele 08.00 – 12.00.

 

Categoriile de beneficiari ai POAD sunt:

 

a. persoanele beneficiare de venit minim garantat;

 

b familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei;

 

c. şomerii care beneficiază de indemnizaţie de şomaj în cuantum lunar până la 450 lei, inclusiv, şi şomerii înregistraţi ca neindemnizaţi;

 

d. pensionarii ale căror drepturi sunt de până la 450 lei/lună, inclusiv;

 

e. pensionarii beneficiari de indemnizaţia socială de până la 450 lei/lună, inclusiv;

 

f persoanele beneficiare ale legilor speciale (invalizi, veterani şi văduve de război, persecutaţi politic, deportaţi, eroi ai Revoluţiei române din dec. 1989 etc.) dacă nu realizează alte venituri în afara celor provenite din aceste legi, al căror cuantum cumulat este de până la 450 lei/lună, inclusiv;

 

g. persoanele cu handicap grav şi accentuat (copii şi adulţi) neinstituţionalizate;

 

h. persoanele fără venituri sau ale căror venituri nete lunare sunt de până la 450 lei/pers., inclusiv, şi nu aparţin categoriilor anterioare (care, pentru a fi luate în evidenţă, trebuie să se adreseze Direcţiei de Protecţie Socială din str. Matei Basarab nr. 28, bl. 113 – parter).

 

Fiecare persoană va primi 2 cutii de carton cu conţinut identic; o cutie conţine următoarele produse:

 

– Faină albă de grâu – 1 pungă de 1 kg

 

– Mălai – 2 pungi de 1 kg

 

– Paste făinoase – 1 pungă de 400 g

 

– Ulei – 2 sticle din plastic de 1 l

 

– Zahăr – 1 pungă de 1 kg

 

– Carne de vită – 1 conservă de 300 g

 

– Pateu de ficat de porc – 1 conservă de 200 g

 

– Orez – 1 pungă de 1 kg

 

– Pastă de tomate – 1 conservă de 400 g

 

– Fasole boabe – 1 pungă de 500 g

 

Fiecare beneficiar trebuie să prezinte documentele care să ateste identitatea şi calitatea în care beneficiază de alimentele din acest program:

 

a. Beneficiari de venit minim garantat: BI/CI;

 

b. Beneficiari de alocaţie pentru susţinerea familiei: BI/CI;

 

c. Şomeri: BI/CI, carnetul de şomer vizat la zi sau cupon indemnizaţie pe ultima lună – pentru cei în plată; BI/CI, adeverinţă de şomer pentru cei înregistraţi la AJOFM şi neindemnizaţi;

 

d. Pensionari: BI/CI, cupon de pensie pe ultima lună;

 

e. Beneficiari de indemnizaţie socială minimă: BI/CI, cupon de pensie pe ultima lună;

 

f. Beneficiari de legi speciale: BI/CI, cupon de pensie pe ultima lună;

 

g. Persoane cu handicap grav şi accentuat (adulţi şi copii): BI/CI/CN, certificatul de persoană cu handicap;

 

h. Persoane încadrate la art. 3 alin. (1) lit. (h) din HG nr. 799/2014, cu modificările şi completările ulterioare: Dispoziţie de primar.

http://cronicaolteniei.ro/primaria

 

Remus Vulpescu şi Radu Coşarcă, numiţi manageri privaţi în Cupru Min. Cine sunt ceilalţi administrat

#47734 Remus Vulpescu şi Radu Coşarcă, numiţi manageri privaţi în Cupru Min. Cine sunt ceilalţi administrat

2016-07-19 15:49

Remus Vulpescu şi Radu Coşarcă, numiţi manageri privaţi în Cupru Min. Cine sunt ceilalţi administratori aduşi de Ministerul Economiei

Ministerul Economiei a selectat un nou consiliu de admnistraţie pentru compania Cupru Min SA, format din cinci membri, între care se numără Remus Vulpescu, fost şef al departamentului de privatizare al ministerului în perioada circului de la privatizarea eşuată a Oltchim, şi Radu Coşarcă, fost prezentator TV şi actual director de comunicare al distribuitorului de electricitate Enel.

Numirea a fost realizată în 18 iulie, în cadrul adunării generale a acţionarilor companiei. Procedura de selecţie a fost realizată de către Departamentul pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului din cadrul Ministerului Economiei. „Numirea candidaţilor s-a făcut la propunerea acţionarului, statul român, prin Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri. (...) În perioada următoare, după acceptarea expresă a mandatului de către noii administratori, se vor derula procedurile legale de înregistare la Registrul Comerţului şi de semnare a contractului de mandat de către administratorii aleşi“, a precizat ministerul. Pentru funcţiile de administratori au fost 53 de candidaţi, adică 11 pentru fiecare poziţie vacantă. Noi membri în CA În urma procesului de selecţie, derulat pe baza OUG 109/2011, ministerul a reţinut cinci candidaţi: Radu-Claudiu Roşca - cu peste 10 ani experienţă în audit şi risk management; Romeo Jantea - cu peste 30 de ani de experienţă în domeniul economic şi financiar; Gheorghe Chindriş - cu 34 de ani de experienţă în industria minieră; Radu Coşarcă - actual director de comunicare la Enel România, şi Remus Vulpescu, fost şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) în perioada privatizării eşuate a Oltchim din 2012 şi fost administrator special la Hidroelectrica. Cupru Min se află, în prezent, în căutarea unor noi clienţi pentru producţia sa, încercând să vândă 40.000 de tone de concentrat de cupru într-o perioadă de un an. Potrivit News.ro, în ultimii ani, Cupru Min şi-a vândut toată producţia unei singure companii intermediare - Ronefer Voluntari SRL. Aceasta este printre societăţile vizate într-un dosar de evaziune fiscală de peste 1,1 milioane de euro, în care s-au făcut percheziţii în opt judeţe în 12 aprilie. Cupru Min deţine două treimi din rezervele de cupru ale României Cupru Min a realizat şi livrat în luna martie a acestui an cea mai mare producţie din istoria companiei, de 5.300 de tone de concentrat şi 900 de tone de cupru. În 2015, Cupru Min a avut o producţie medie lunară de circa 3.000 de tone de concentrat şi de 500 de tone de cupru. Cupru Min are în jur de 540 de angajaţi, iar ca obiect de activitate exploatarea şi valorificarea resurselor şi rezervelor de minereu de cupru din zăcământul Roşia Poieni. Cupru Min este cel mai mare producător de concentrat de cupru, deţinând aproximativ 60% din rezervele de cupru a României. Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 140,8 milioane lei şi un profit net de 3,4 milioane lei, potrivit bilanţurilor depuse la Ministerul Finanţelor.

Citeste mai mult: adev.ro/oak6ce


Musafir

#47735 V-am ciuruit si de data aceasta

2016-07-19 16:37

Lasa ma ca am facut acum alt sindicat,,Chimistul''in care am  inscris prin Oltchim peste 1000 de membri noi vom negocia viitorul CCM daca actualul nu va placut iata echipa;

Presedinte;Marcu

Primvicepresedinte;Morcoase

Vivepresedinti;

Giornoiu( Bidin)  ,Comanescu,  Bica(mare om) ,Dumitrascu (Cap de Cauciuc),Crinul(sotul secretarei Dir.Gen Avram), si nu in ultimul rand,,doamna Marcela Dobre de la Statia de spalare.

olt

#47736 Garsoniere Oltchim

2016-07-19 17:49

Dar de ce nu se vand aceste garsoniere , asa cum s-au vandut si celalalt bloc?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47737 Re: Garsoniere Oltchim

2016-07-19 17:54

#47736: olt - Garsoniere Oltchim 

 Pentru ca trebuie sa-l faca Piperea erou pe Gutau.


Musafir

#47738 Re: V-am ciuruit si de data aceasta

2016-07-19 19:22

#47735: - V-am ciuruit si de data aceasta 

DA FRATICA,SA SUUUUGA SI ASTIA PUTIN DIN PUTA LUI FOTA,ASA VINE RINDUL.


Musafir

#47739 Re: Re: V-am ciuruit si de data aceasta,,,,,CE ZICI MANIVELA MI O LINGI SI TU CU LARGUTA?

2016-07-19 21:00

#47738: - Re: V-am ciuruit si de data aceasta 

 roibuleeeee,TU STI CUM SE SUUUGE POOOLA LUI FOTA?.....FOARTE SIMPLU,MI O IEI IN GURA CU GUTA.U.


Musafir

#47740 CLANURILE MAFIOTE TRASE PE LINIE MOARTA LA CET. OLTCHIMISTI, VA MAI ADUCETI AMINTE DE COCLET?

2016-07-20 07:49

LISTA NEAGRĂ a lui Borza de la CET Govora! Vezi aici pe cine CONCEDIAZĂ!

http://valcea.comisarul.ro/articol/lista-neagra-a-lui-borza

 

Ziarul de Vâlcea a intrat în posesia listei negre a administratorului judiciar de la CET Govora, Remus Borza! Acestea sunt familiile de la CET Govora din care Borza va face cel puțin câte o disponibilizare:

Familia (clanul) Coclet - cunoscuti si oltchimistilor

1. ing. Ion Coclet – Director Productie – soţ (autorul dezbinarii sindicale din Oltchim, mama SVO)
2. ing. Livia Coclet – fosta sefa Serv Achizitii
3. sing. Iuga Catalina – cumnata  (sora sotiei) Birou Informatica DTU
4. ing. Iuga Octavian – cumnat- Birou Implementare Proiecte
5. ing. Uţă  -naş
6. … Uţă – naşă 

Familia Paduretu 

1. Jurist Paduretu  – sot,departament Juridic
2. Sing. Paduretu Virginia – sotie , Sef Serv Desfacere – Departament Termoficare Urbana
3. Ing. Alexandra Rucsanda (Păduretu) – fiică, Serv. Desfacere Departament Termoficare Urbană
4. Ing Paduretu Radu – fiu, Serv Tehnic, Departament Termoficare Urbana
Au autoturism la dispozitie cu sofer care ai ia si aduce de acasa zilnic.

Familia Lider Sinidcat Libertatea

1. Gheorghe …. – lider sindicat
2. sotie
3. frate
4. cumnat

Familia fost lider sindicat Constantin Dorobantu (iesit la pensie)

1. fiica – Sef Sectie Chimica
2. fiica psiholog – Directia Resurse Umane
3. ginere – operator, Directia Termoficare Urbana
4. ginere – angajat prin birouri Uzina

Familia lider Sindicat Liber Termo 2008 – Cumpanasu Dumitru 

1. Cumpanasu Dumitru – maistru Directia Termoficare Urbana
2. Madalina Cumpansu– fiica , jurist, Directia Juridica

Lista familii CET Govora – Uzina

- familia Popa:
1. Popa Dorel – maistru principal Sectia Electrica
2. Popa……. – sotie , magazioner
3. Popa ……- fiu, Sectia Electrica, tura B
4. Popa Mihai – frate , ajutor maistru turbine , tura C
5. Popa Cristi – frate , sef tura turbine , tura B

- familia Pitoiu: 
1. Pitoiu Cristian – tura E
2. Pitoiu …… sotie , Sectia Electrica
Sunt proprietarii unei firme de taxi in Rm Valcea.

- familia Zmaranda:  
1. Zmaranda Cristian  – Sectia Electrica
2. Zmaranda …….. – sotie
3. Fiu
4. Sora

- familia Prioteasa: 
1. Prioteasa Eleonora
2, 3, 4. Copiii
5,6. Ginerii

- familia Vulcan:
1. Vulcan
2. Frate
3. Nepot

- familia Dumitrascu: 
1. Dumitrascu – maistru principal
2. Ginere

- familia Eana: 
1. Eana Gheorghe
2. Fiul

"Chimcomplex" vrea un credit de 3,74 milioane de lei de la Raiffeisen BURSA 20.07.2016

#47741 "Chimcomplex" vrea un credit de 3,74 milioane de lei de la Raiffeisen BURSA 20.07.2016

2016-07-20 14:37


 Acţionarii "Chimcomplex" Borzeşti (CHOB), firmă profilată pe fabricaţia de produse clorosodice, au fost convocaţi, pe 25 august, să aprobe contractarea unui credit la termen, de la Raiffeisen bank, în sumă de maxim 3,74 milioane de lei, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.
     Obiectul facilităţii de credit este finanţarea/refinanţarea în proporţie de 85% a costului total al proiectului de investiţii "Modernizare saleduct", iar scadenţa este în 2019.
     Chimcomplex este parte a grupului SCR - Serviciile Comerciale Române controlat de omul de afaceri Ştefan Vuza.
     În iunie, Chimcomplex Borzeşti a depus oferta de cumpărare a activelor Oltchim SPV din Râmnicu Vâlcea.
     Anul trecut, Ştefan Vuza a lansat ideea înfiinţării Companiei Naţionale de Chimie (CNC) incluzând firmele Chimcomplex şi Oltchim.
     Oltchim se află în reorganizare, dar şi sub o anchetă a Comisiei Europene privind datoriile la stat care au fost şterse. Oficialii Chimcomplex susţin însă că aceasta nu va influenţa preluarea firmei din Râmnicu Vâlcea prin licitaţie.
     În mai, Chimcomplex a anunţat că vrea să răscumpere 6% din acţiunile companiei pe care nu le deţine şi va aloca pentru această măsură un buget maxim de 10,695 milioane lei.
     Compania vrea să plătească un preţ minim de achiziţie egal cu preţul de pe piaţă de la bursă din momentul achiziţie şi unul maxim de 1,38 lei/acţiune.
     Principalul acţionar al Chimcomplex este A2 Impex SRL, companie din grupul SCR controlat de Ştefan Vuza, care deţine 83,8% din acţiuni. Statul prin AAAS deţine 12,89%, iar alţi acţionari au 3,28%.
     Compania a avut afaceri de 193 milioane lei în 2015 din care exporturile au reprezentat 112 milioane lei. Profitul a fost de 12,9 milioane lei. 
Breaking News Romania

#47742 PMP și UNPR au FUZIONAT astăzi. Traian Băsescu: "Cel mai bun profil de premier sunt eu"

2016-07-20 16:31

PMP și UNPR au FUZIONAT astăzi. Traian Băsescu: "Cel mai bun profil de premier sunt eu"

Congresele extraordinare reunite ale PMP şi UNPR au aprobat în unanimitate protocolul privind fuziunea prin absorbţie a celor două partide. Fuziunea va genera o a treia forţă politică, alături de PSD şi PNL a spus Traian Băsescu, care va conduce noul partid. Acesta numără 2.518 consilieri locali, 51 consilieri judeţeni, 138 de viceprimari şi va fi al treilea grup parlamentar ca număr în Camera Deputaţilor.

"De acum încolo deciziile nu se vor mai lua doar pe linia Modrogan - Kiseleff. Va trebui să se țină cont de noi și deciziile vor trece obligatoriu și prin Nicolae Iorga", a spus Traian Băsescu după votul dat în congresele de fuziune dintre PMP și UNPR.

"În urma deciziilor noastre de astăzi, apare o a treia forţă politică, consistentă în teritoriu şi care are perspectiva obţinerii unui scor foarte bun în alegerile legislative. Acest lucru va însemna consolidarea capacităţii democratice a Parlamentului României, pentru că deciziile nu se vor mai juca între Modrogan şi Kiseleff, ci deciziile vor trebui să treacă şi prin Nicolae Iorga", a mai spus Traian Băsescu.

44 de primari, 51 de consilieri județeni


Președintele PMP a enumerat rezultatele noii formațiuni: "PMP a obţinut 1.320 de consilieri locali, UNPR a obţinut 1.200 de consilieri locali, ceea ce înseamnă că împreună am depăşit 2.500 de consilieri locali, PMP a obţinut 18 mandate de primar, UNPR a obţinut 26 de primari, deci împreună avem 44 de primari, consilieri judeţeni - PMP a obţinut 37 de consilieri judeţeni, UNPR - 14, împreună avem 51 de consilieri judeţeni. Şi, în sfârşit, vicepreşedinţi de consilii judeţene, PMP are şapte vicepreşedinţi cu UNPR împreună facem opt vicepreşedinţi".

Traian Băsescu a prezentat şi rezultatele obţinute de cele două partide în Capitală la alegerile locale.

"La Bucureşti unde este situaţie separată, PMP are 13 consilieri la sectoare, UNPR are 22 de consilieri la sectoare, împreună facem 35 de consilieri. (...) Şi, în sfârşit, la Consiliul General, PMP are patru consilieri, UNPR doi, deci înlocuirea lui Tudy devine foarte interesant de a fi discutată de cei şase consilieri care rezultă în urma fuziunii", a declarat preşedintele PMP.

O nouă lege a Sănătății în Parlament


Ca obiective prioritare ale noului PMP, Băsescu a menţionat susţinerea în Parlament a unei noi legi a Sănătăţii, măsuri în vederea reformei în Educaţie, menţinerea propunerii de modificare a legislaţiei privind introducerea unei interdicţii care să limiteze tăierea de masă de lemnoasă pe o perioadă care să permită refacerea fondului forestier, unirea cu Republica Moldova şi dezvoltarea industriei de apărare prin susţinerea unui buget de 2,2% din PIB pentru MApN în 2017.

15-20%, scor țintit la toamnă


Traian Băsescu a mai spus că obiectivul partidului pentru alegerile parlamentare din toamnă este obţinerea a 15-20% din voturile românilor. Întrebat dacă este de acord cu "profilul de premier al lui Dacian Cioloş", despre care a vorbit liderul UNPR Valeriu Steriu, Băsescu a spus: "Pot fi de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu".


Traian Băsescu a precizat că încă au mai rămas zone în teritoriu, în mediul rural, unde nici PMP şi nici UNPR nu aveau organizaţii, dar, în general, în urma fuziunii celor două formaţiuni, teritoriul este acoperit.

"Încă mai rămân pete albe în mediul rural unde nici noi, nici UNPR nu avem organizaţii, dar, în general, se rezolvă problema acoperirii teritoriului. În momentul de faţă avem, la nivel naţional, cei doi preşedinţi executivi, avem doi prim-vicepreşedinţi, până luni domnul Steriu îi va desemna şi pe ceilalţi doi, structurile în teritoriu fuzionează strict pe baza rezultatelor din alegeri, adică acolo unde organizaţia judeţeană de la UNPR a obţinut un scor mai bun are preşedinţia organizaţiei, acolo unde a obţinut PMP are PMP preşedinţia. Cel mai mare obiectiv pe care îl avem la Parlament este să avem grup pentru a putea fi reprezentaţi în secţiile de votare la alegerile din decembrie", a menţionat Băsescu.

Întrebat dacă sediul UNPR din Kiseleff va fi păstrat după fuziune, Valeriu Steriu a spus că se va decide în perioada următoare.

Tot astăzi, în cadrul Congresului PMP, s-a votat modificarea statutului partidului în vederea măririi numărului de membri ai conducerii centrale cu o funcţie de preşedinte executiv şi două de prim-vicepreşedinte.

Viitorul număr 2 din PMP, Valeriu Steriu, a spus că după fuziunea UNPR-PMP partidul ar putea ajunge să intre în Parlament cu aproape 100 de parlamentari.

"Motivul pentru care s-a săvârşit acest lucru (fuziunea, n.r.) este că nici PSD, nici PNL nu au oferit respectul pe care UNPR îl merită.

Nu pot, cu conştiinţa împăcată, să accept varianta de fuziune a PSD care spune - facem fuziune în termenii noştri şi noi alegem ce oameni păstrăm, ce oameni dăm afară din partid. Nu pot spune, cu conştiinţa împăcată, să accept neseriozitatea PNL care una spune şi alta face peste o oră. UNPR nu stă după nimeni şi nici la cheremul nimănui", a spus Valeriu Steriu.

El a adăugat că PMP şi UNPR sunt împreună două partide de 15 - 20%, cu oameni demni şi curajoşi, iar fuziunea celor două formaţiuni se face în termeni de unu la unu, în care se vor împărţi poverile în mod egal şi vor da aproape o sută de parlamentari în toamnă.

http://www.evz.ro/pmp-si-unpr-au-fuzionat.html

 

SA NU MI SPUI MIE PICASSO?

#47743 Re: PMP și UNPR au FUZIONAT astăzi. Traian Băsescu: "Cel mai bun profil de premier sunt eu"

2016-07-20 19:10

#47742: Breaking News Romania - PMP și UNPR au FUZIONAT astăzi. Traian Băsescu: "Cel mai bun profil de premier sunt eu" 

 PREMIER PE DRACU,EXACT CA RAHATUL DE BOC,ASA E SI CHIORU DE BASESCU,ATI UITAT CA AU AVUT PUTEREA SI NU AU FACUT NIMIC PT. OLTCHIM,DECIT SA FURE ROIBU,BOUREANU,BERCEANU,ETC.

Circa 100 de locatari ar urma să fie evacuaţi dintr-un bloc al combinatului Oltchim

#47744 Circa 100 de locatari ar urma să fie evacuaţi dintr-un bloc al combinatului Oltchim

2016-07-20 21:09

Circa 100 de locatari ar urma să fie evacuaţi dintr-un bloc al combinatului Oltchim

Aproximativ 100 de locatari ar urma să fie evacuaţi, după ce au fost notificaţi să părăsească blocul "Oltchim" din Râmnicu Vâlcea, a anunţat într-o conferinţă de presă primarul municipiului, Mircia Gutău. "Situaţia este dramatică. Prima dată 36 de locatari au fost informaţi iar în cel mai scurt timp urmează alţi 70. Toţi locuiesc în blocul cămin Oltchim din cartierul Traian. Aceştia au lucrat toată viaţa la combinat şi au ieşit la pensie sau urmează să iasă la pensie. Au primit această notificare de la compania care se ocupă cu valorificarea activelor combinatului. Mulţi sunt bolnavi, bătrâni şi care nu au nicio altă proprietate. Aceştia au venit la Primăria Râmnicului să ceară ajutor", a declarat Gutău. El a menţionat că pentru cazurile "disperate" se vor căuta locuri în locuinţele sociale. "Am să iau legătura cu această firmă care a dat termene de evacuare să ofere un timp pentru ca şi noi să putem să vedem care sunt cazurile şi unde am putea să-i cazăm pe aceştia. O soluţie socială ar fi şi fosta unitate militară de la Vlădeşti dar acolo noi nu suntem proprietari şi plus că trebuie renovarea clădirii principale", a mai spus primarul municipiului Râmnicu Vâlcea. Oltchim Râmnicu Vâlcea este cel mai mare agent economic din municipiu şi se află în insolvenţă.   În anii '70, odată cu construcţia combinatului, în municipiul Râmnicu Vâlcea au fost ridicate mai multe blocuri cu locuinţe de serviciu pentru personalul combinatului. Între timp majoritatea dintre acestea au fost cumpărate de locatari, rămânând în prezent un singur loc unde locatarii sunt chiriaşi ai combinatului.

http://www.ramnic.ro/

Complexul Energetic Oltenia face concedieri masive

#47745 Complexul Energetic Oltenia face concedieri masive

2016-07-21 13:56

Complexul Energetic Oltenia face concedieri masive

Complexul Energetic Oltenia vrea să treacă pe profit anul acesta, după pierderile de 961 milioane lei înregistrate în 2015, compania de stat urmând să disponibilizeze în 2016 un număr de aproape 2.000 de salariați, printr-un program de concedieri colective.

În urma disponibilizărilor efectivul mediu de personal al CE Oltenia se va reduce cu peste 11%, de la 16.400 la 14.493, potrivit Profit.ro. "Se propune un buget de venituri și cheltuieli cu profit, în condițiile în care realizările anului 2015 înregistrează o pierdere de 961 milioane lei. (...) la fundamentarea cheltuielilor cu personalul s-a avut în vedere eficientizarea activității societății prin aplicarea unor măsuri de reducere a numărului de personal, astfel: reducerea cu 2.000 de salariați, atât din activitatea de exploatare a cărbunelui, prin închiderea sau restrângerea activității de exploatare a cărbunelui în subteran, cât și din activitatea de producere de energie. Reducerea numărului de personal se efectuează prin aplicarea unui program de concedieri colective, program care presupune măsuri de protecție socială prin acordarea de plăți compensatorii, indemnizație de șomaj și venit de completare", se arată în nota de fundamentare a proiectului de HG de aprobare a bugetului CE Oltenia pe 2016.

Astfel, numărul mediu de salariați al Complexului va scădea cu peste 11%, de la 16.400 la 14.493, iar cheltuielile de personal se vor reduce cu un procent similar, la 906,16 milioane lei, potrivit proiectului de buget.

În comparație cu rezultatele consemnate în 2015, cheltuielile totale ale CE Oltenia sunt programate să scadă cu mai mult de 31% (1,688 miliarde lei), de la 5,333 la 3,645 miliarde lei. Veniturile sunt bugetate să se reducă cu peste 16%, de la 4,373 la 3,646 miliarde lei. Profitul prognozat pe 2016 se cifrează la circa 600.000 lei.

Proiectul de buget este fundamentat pe o estimare de producție totală de energie de 14 TWh, din care 11,8 TWh de energie electrică livrată netă, la care se adaugă producția proprie de cărbune, estimată pentru anul acesta la 23 milioane tone.

Mixul energetic, colac de salvare

În mai multe rânduri reprezentanți ai unităților energetice pe cărbune din Valea Jiului au pledat pentru vinderea energiei sub forma unui mix energetic. Mai toate marile companii din Europa nu vând energie produsă doar în hidrocentrale, doar în centrale eoliene, doar în centrale nucleare, ci mixuri ale acestora, argumentau ei.

Spargerea producţiei de electricitate pe surse de producţie a fost o mişcare neinspirată, spuneau anul trecut experţi dar şi oficiali ai CE Oltenia. Consiliul Concurenţei spunea că producătorii interni ar avea o poziţie mai puternică pe piaţa regională a energiei dacă ar investi (şi vinde) într-un mix de producţie, după modelul marilor companii energetice europene. “Când s-a făcut reforma, când s-a dezagregat RENEL, s-a gândit problema pe tipuri de resurse de energie. Lucrul acesta nu a fost cel mai fericit. În mod normal dacă vrei să ai şi o piaţă care să funcţioneze cu o competiţie trebuie să ai competitori de aceeaşi mărime, valoare, putere. Dacă tu spui că hidro produce ieftin este normal ca toată lumea să cumpere energia hidro”, spunea anul trecut expertul în energie Ioan Purică.  

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/

Breaking News Romania CET GOVORA

#47746 Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, la mai puţin de 30 de zile de la înscăunare

2016-07-21 16:54

Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, la mai puţin de 30 de zile de la înscăunare, acuzat de trafic de influenţă

Proaspăt “uns” ca preşedinte la Consiliul Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu este acuzat de grupul consilierilor judeţeni PNL de trafic de influenţă.

Se pare că preşedintele Rădulescu este promotor în ceea ce priveşte actualele acuzaţii, deoarece, până în prezent, niciunui preşedinte al CJV nu i-au fost aduse astfel de incriminări. Consilierii judeţeni PNL susţin că actualul preşedinte la CJV a intervenit deja pentru a fi scoşi de pe lista de disponibilizări „anumiţi apropiaţi” ai liderului social-democrat. Social-democraţia reprezintă doctrina politică privind organele şi conducerea democratică a societăţii, având la bază principiile egalităţii şi dreptăţii sociale .Despre ce „social-democraţie” vorbim , dacă angajările şi disponibilizările se fac pe criterii politice? Având în vedere că acuzaţiile la adresa preşedintelui CJV sunt grave, în comunicatul de presă fiind invocat şi numele administratorului judiciar, Remus Borza, sperăm să primim un răspuns oficial din partea celor incriminaţi.

COMUNICAT

Preşedintele Consiliului Judeţean – trafic de influenţă pentru disponibilizări pe criterii politice la CET Govora 

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, face trafic de influenţă şi pune presiune pe administratorul judiciar Remus Borza pentru a-şi proteja colegii de partid care urmează să fie disponibilizaţi de la CET Govora. Mai mulţi angajaţi ai societăţii vâlcene ne-au semnalat faptul că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean a intervenit deja pentru a fi scoşi de pe lista de disponibilizări următorii: Daniela Marin (soţia consilierului personal Florian Marin – angajat la cabinetul preşedintelui), consilierului judeţean PSD – Ion Belciu, precum şi alţi apropiaţi protejaţi de liderul social-democrat aflat vremelnic la conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea. „Aceste «persoane influente» au intervenit şi pentru protejaţii lor care oricum nu făceau nimic, au fost scoşi de pe listele de concediere şi au fost trecuţi salariaţi care merită să rămână în cadrul societăţii având cunoştinţe în domeniu, experienţă şi dorinţa de muncă”, se arată într-un apel disperat al unor oameni oneşti din CET Govora, revoltaţi de implicarea politică a preşedintelui Constantin Rădulescu în întocmirea listelor pentru disponibilizări.
Ultimele acţiuni şi luări de poziţie ale domnului preşedinte Constantin Rădulescu ne obligă să luăm poziţie publică şi să ne adresăm instituţiilor statului. În ultimii 20 de ani mafia politico-economică PSD-istă din judeţul Vâlcea a reuşit să distrugă întreaga economie a judeţului prin căpuşarea continuă, angajări şi promovări pe criterii politice şi prin corupţie generalizată la toate nivelurile. În pofida acestei evidenţe, propaganda PSD-istă doreşte să acrediteze ideea că altcineva ar fi vinovat de acest dezastru. Un exemplu elocvent în acest caz este situaţia societăţii comerciale CET Govora şi societăţile create de aceasta care au ajuns în situaţie limită din cauza acestor practici. Intrarea în insolvenţă a CET Govora se datorează strict acestui tip de administrare şi insistăm ca administratorul judiciar să sesizeze instituţiile abilitate pentru a găsi vinovaţii şi a lua măsurile legale care se impun.
Grupul consilierilor judeţeni PNL va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie despre traficul de influenţă pe care preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu şi lider al PSD Vâlcea, îl face la CET Govora pentru a se face disponibilizări pe criterii politice.

Departament comunicare PNL Vâlcea

 

 

http://www.timpuldevalcea.net/?p=17296

 

musafir

#47747

2016-07-22 06:46

Nu mai sunt alti lideri care sa conduca sindicatul?

La vremuri noi alege-ti si conducatori noi.


Musafir

#47748 Re:

2016-07-22 16:01

#47747: musafir -  

 sa se aleaga tot un kakanar si su.gaci cernevist,marfa sau cam stilul GHIOCA,sa va duce ti pu.li de suflet.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47749 BREAKING NEWS OLTCHIM INSOLVENTA 2013

2016-07-22 16:36

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

BULETINUL PROCEDURLOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01.2015 link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi la intrarea in insolventa si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

http://portal.just.ro/ 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 
Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 04.04.2016
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

Şedinţe

12.10.2016

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:  

 

29.06.2016

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru continuarea procedurii potrivit raportului
Document: Încheiere de şedinţă    29.06.2016

23.03.2016

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru continuarea procedurii potrivit raportului
Document:   Încheiere de şedinţă    23.03.2016

16.12.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Admite primul capăt de cerere formulat de debitoare
Document: Hotarâre  2329/2015  16.12.2015    

23.09.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru continuarea procedurii de reorganizare 
Document:  Încheiere de şedinţă    23.09.2015   

17.06.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Disjunge contestaţia formulată de ELECTRICA FURNIZARE SA la raportul de evaluare. T.fond.23.09.2015
Document: Încheiere de şedinţă    17.06.2015   

22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recurs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre    22.04.2015

22.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Respinge cererea de plată (fila 184,vol68) ca neîntemeiată, formulată de Primăria Dăbuleni. Admite cererea de plată formulată de către creditoarea Mentchim SA, în parte. Obligă pe debitoare la plata sumei de 878.155,14 lei c.val. prestări servicii către creditoare, în limita disponibilităţilor băneşti,iar în caz de confirmare plan de reorganizare conform programului de plăţi prevăzut. Cu recurs.
Document: Hotarâre    22.04.2015

01.04.2015

Ora estimata: 08:05
Complet: Complet amanare pronuntare
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Respinge cererea CET ca rămasă fără obiect. Respinge cererile CEC şi Primăria Mihăeşti ca neîntemeiată. Admite în parte cererea DGFP Vâlcea.
Document: Hotarâre  788/2015  01.04.2015

BREAKING NEWS ALERT CET INSOLVENTA RAMNICU VALCEA :

#47750 Re: Re: BREAKING NEWS ALERT CET INSOLVENTA RAMNICU VALCEA :

2016-07-22 16:45

#47075: BREAKING NEWS ALERT CET INSOLVENTA RAMNICU VALCEA : - Re: BREAKING NEWS ALERT CET INSOLVENTA RAMNICU VALCEA : 

 

http://portal.just.ro/90/

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 1396/90/2016
Data inregistrarii 29.04.2016
Data ultimei modificari: 09.05.2016
Sectie: A II A CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului art.66 din Legea nr.85/2014
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

NumeCalitate parte
SC CET GOVORA SA            Debitor

 

Şedinţe

16.08.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet Vacanta 1 - Lit. Prof. si Insolventa
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

24.06.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: S1-Faliment
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge opoziţiile formulate de creditorii GRIMEX SRL, TPSUD SRL, Bistra Hidro SRL, Rott Haus Consulting SRL, Rott Haus Construct SRL,Buduşel Hidro SRL şi SNTFM CFR Marfă SA.Cu apel în 7 zile de la comunicare prin BPI.Pronunţată în şedinţă publică azi 24 iunie 2016.
Document: Hotarâre  1047/2016  24.06.2016

06.06.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: S1-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Acordă termen pentru soluţionarea opoziţiilor formulate împotriva deschiderii procedurii.
Document: Încheiere de şedinţă    06.06.2016
23.05.2016

Ora estimata: 08:30
Complet: S1-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Admite cererea.Dispune prelungirea cu 40 de zile a termenului prevăzut de art.97 alin.1 din Legea nr.85/2014 de depunere a raportului asupra cauzelor insolvenţei.Acordă termen pentru continuarea procedurii, la 6 iunie 2016.
Document: Încheiere de şedinţă    23.05.2016 

24.06.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: S1-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

06.06.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: S1-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Acordă termen pentru soluţionarea opoziţiilor formulate împotriva deschiderii procedurii.
Document: Încheiere de şedinţă    06.06.2016

23.05.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: S1-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Admite cererea.Dispune prelungirea cu 40 de zile a termenului prevăzut de art.97 alin.1 din Legea nr.85/2014 de depunere a raportului asupra cauzelor insolvenţei.Acordă termen pentru continuarea procedurii, la 6 iunie 2016.
Document: Încheiere de şedinţă    23.05.2016

09.05.2016

Ora estimata: 08:30
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Încheiere – 9 mai 2016 În baza art. 66 şi 71 din Legea nr. 85/2014;Admite cererea formulată de debitoarea C.E.T GOVORA SA cu sediul în Râmnicu Vâlcea, strada Industriilor nr. 1 judeţul Vâlcea. Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de societatea debitoare. În baza art. 73 din Legea nr. 85/2014:Desemnează în calitate de administrator judiciar provizoriu pe EURO INSOL SPRL Bucureşti cu un onorariu de 5000 lei lunar.Fixează termenul limită pentru înregistrarea creanţelor împotriva averii debitoarei la data de 24 iunie 2016, termenul de verificare şi întocmire a tabelului preliminar la 15 iulie 2016, termenul de întocmire a tabelului definitiv la 8 august 2016, prima şedinţă a adunării creditorilor la data de 22 iulie 2016, termen de fond la data de 23 mai 2016. Fixează termenul limită pentru înregistrarea opoziţiilor la hotărârea de deschidere a procedurii, la 10 zile de la momentul notificării creditorilor şi termenul de soluţionare a opoziţiilor la 10 zile de la expirarea termenului de depunere.Dispune ca administratorul judiciar să efectueze notificările prevăzute de art. 100 din Legea nr. 85/2014. Dispune ca băncile la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acesta fără un ordin al administratorului judiciar.Cu drept de apel în termen de 7 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 9 mai 2016.
Document:   83/2016  09.05.2016