Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Este oficial! Remus Borza rămâne administratorul judiciar al CET Govora SA

#47801 Este oficial! Remus Borza rămâne administratorul judiciar al CET Govora SA

2016-07-30 09:17

Este oficial! Remus Borza rămâne administratorul judiciar al CET Govora SA


Euro Insol, societatea practicianului în insolvenţă Remus Borza, a obţinut joi, 28 iulie, în şedinţa de adunare a creditorilor 65% din voturi. Aceste voturi au venit inclusiv din partea Complexului Energetic Oltenia, în timp ce Consiliul Judeţean Vâlcea s-a abţinut.

Cu o zi înainte, şi astăzi, la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean, administratorul judiciar al CET Govora a declarat că şi-a redus onorariul de la 30.000 de euro la 20.000 de euro lunar. La încheierea adunării creditorilor de la CET Govora SĂ, Remus Borza s-a arătat vădit deranjat de votul de abţinere din partea Consiliului Judeţean. „ Domnul Rădulescu, un politician de mare anvergură, se comportă după cum bate vântul. Şi n-a ştiut cum bate vântul de data aceasta”, a declarat Remus Borza conform săptămâna.net.

 

Ultima modificare Joi, 28 Iulie 2016
Remus Borza îi învinge pe băieţii deştepţi şi rămâne administratorul judiciar al CET Govora SA

#47802 Remus Borza îi învinge pe băieţii deştepţi şi rămâne administratorul judiciar al CET Govora SA

2016-07-30 09:18

Remus Borza îi învinge pe băieţii deştepţi şi rămâne administratorul judiciar al CET Govora SA

În adunarea creditorilor de joi, 28 iulie, Euro Insol a obţinut 65% din voturi, inclusiv din partea CE Oltenia şi altor creditori importanţi, CJ Vâlcea abţinându-se

Euro Insol SPRL, societatea practicianului în insolvenţă Remus Borza, rămâne administratorul judiciar al CET Govora SA după şedinţa adunării creditorilor din 28 iulie 2016. Decizia s-a luat cu votul a aproape 65% din creditorii înscrişi la masa credală, în condiţiile în care, cu o zi înainte, Remus Borza anunţase oficial că şi-a redus pretenţiile în ce priveşte onorariul la 20.000 de euro lunar (de la 30.000, iniţial). În plus faţă de onorariu, Euro Insol SPRL va mai încasa şi un onorariu de succes în valoare de 3% din sumele ce vor fi distribuite creditorilor, din recuperarea creanţelor, precum şi din veniturile suplimentare şi reducerile comerciale obţinute pentru societate de administratorul judiciar.

“Consiliul Judeţean una fumează şi alta face. Deşi am fost asigurat aproape în unanimitate că vor vota ca şi la adunarea creditorilor precedentă în favoarea noastră, astăzi s-au abţinut. Domnul Rădulescu, un politician de mare anvergură, se comportă după cum bate vântul. Şi n-a ştiut cum bate vântul de data aceasta. Ce nu realizează unii e că eu n-am pierdut niciun război niciodată. Şi nu mi-am propus să pierd tocmai la Vâlcea”, ne-a declarat remus Borza imediat după încheierea adunării creditorilor de la CET Govora SA de joi, 28 iulie.
În precedenta întrunire a creditorilor de vineri, 22 iulie, aceştia respinseseră pretenţiile Euro Insol de 30.000 de euro onorariu lunar plus 3% din veniturile suplimentare. În şedinţa respectivă, reprezentanţii Complexului Energetic (CE) Oltenia îşi impuseseră punctul de vedere, în condiţiile în care Alpha Bank România şi CJ Vâlcea aprobaseră pretenţiile Euro Insol, iar ANAF a solicitat prorogarea (amânarea) pronunţării. Dintre principalii creditori ai CET Govora, CE Oltenia deţine 49,20685% (195,655 milioane de lei), Alpha Bank – 9,4575% (37,6 milioane lei), ANAF – 8,59249% (34,165 milioane lei), CJ Vâlcea – 4,361% (17,34 milioane lei), restul creditorilor nedepăşind 2%, totalul creanţelor ridicându-se la 397,616 milioane de lei.

“Consiliul Judeţean una fumează şi alta face. Deşi am fost asigurat aproape în unanimitate că vor vota ca şi la adunarea creditorilor precedentă în favoarea noastră, astăzi s-au abţinut. Domnul Rădulescu, un politician de mare anvergură, se comportă după cum bate vântul. Şi n-a ştiut cum bate vântul de data aceasta. Ce nu realizează unii e că eu n-am pierdut niciun război niciodată. Şi nu mi-am propus să pierd tocmai la Vâlcea”
- Remus BORZA, administrator judiciar al CET Govora SA

Presa locală, contracte penale de 2,5 milioane de euro

La solicitarea aleşilor judeţului, cu o oră înainte de adunarea creditorilor CET Govora SA, Remus Borza a fost prezent şi în şedinţa ordinară a CJ Vâlcea. În cadrul acesteia, el a precizat că a obţinut acordul scris din partea CE Oltenia pentru a rămâne administratorul judiciar al CET Govora SA după ce şi-a redus pretenţiile privind onorariul şi bonusurile. Totodată, el a transmis o replică directă şi tăioasă atât politicienilor locali care au încercat să îl înlăture pentru a-şi proteja favoriţii în schema de personal a CET Govora şi firmele apropiaţilor racordate la bugetul societăţii. Tototdată, el a precizat că nu se va lăsa nici intimidat, nici şantajat de o mare parte a presei locale, ale cărei firme editoare au încasat nejustificat aproximativ 2,5 milioane de euro de la CET Govora, “unele dintre contracte fiind penale, cu sume încasate de către aceeaşi redacţie pe mai multe firme, apoi şi cu utilaje închiriate CET Govora sau cu prestări de te miri ce servicii prin curtea acestei societăţi”, conform afirmaţiilor lui Borza. După votul favorabil din adunarea creditorilor de joi, 28 iulie, Borza a câştigat războiul cu grupurile locale de interese, miza fiind acum publicarea raportului privind cauzele insolvenţei societăţii vâlcene producătoare de energie electrică şi termică.
Euro Insol SPRL este printre puţinele societăţi de profil care, în ciuda controverselor generate de măsurile impuse, a reuşit rezolvarea unor cazuri de insolvenţă foarte complicate, în special în domeniul industrial. În afară de celebrul caz Hidroelectrica, Borza & Co a reuşit să readucă pe profit şi Servtrans, societate de transport feroviar de mărfuri care a reprezentat, la un moment dat, o soluţie şi pentru CET Govora.săptămâna.net.

Mihai Diculoiu pe facebook

#47803 Mihai Diculoiu pe facebook

2016-07-30 13:51

Mihai Diculoiu
Ieri la 15:42 ·
YouTube
·
 

Este nevoie urgenta ca salariatii Oltchim sa solicite o dezbatere pe tema Oltchim cu Prefectul jud. Valcea Radu Renga si cu presedintele C J Valcea Costi Radulescu.Deja conducerea Oltchim(ad.judiciari,ad.special si conducere executiva)au adormit ,dar incaseaza venituri financiare de la Olchiim fara sa aiba un program de salvare a SC Oltchim de la faliment.Ar trebui ca sa fie chemati sa dea explicatii in cazul Oltchim si de parlamentarii valceni.

video youtube https://www.youtube.com/watch

 


Musafir

#47804 Re: Mihai Diculoiu pe facebook

2016-07-30 14:33

#47803: Mihai Diculoiu pe facebook - Mihai Diculoiu pe facebook 

 ASA NEA MIHAI DA LE MUUUIE LA TRADATORIIII,IN SPECIAL LA CERNEVISTII LUI TALPASANU ,CE ZICI GAOZARE SUUUU GI POOOLA CU MATA SI CRA CRA LA PICASSO?..


Musafir

#47805 Re: Re: Mihai Diculoiu pe facebook,ALUP IGUS LA PICASSO?

2016-07-30 16:39

#47804: - Re: Mihai Diculoiu pe facebook 

 BA PENALULE DE GUTA..U,ASCULTA CE TI SPUNE PICASSO,SCAPA DE MASEAUA IMPUTITA SI RETARDATA NUMITA GHIOCA[UN TRADATOR CARE A LUAT NISTE ZLOTII CU TACSO CRA CRA,UNUL CERNEV TAMBALAGIUL]TE VOI FRECA PRIN GURA SI PE TINE MAI GUTAU,SA MI BAG POOOLA N KURUL TAU,ZAU.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-07-30 19:25


LEGISLATIE Acte normative cu incidenta asupra desfasurarii activitatiiOLTCHIM

#47807 LEGISLATIE Acte normative cu incidenta asupra desfasurarii activitatii OLTCHIM

2016-07-31 06:28


Musafir

#47808 Re: LEGISLATIE Acte normative cu incidenta asupra desfasurarii activitatii OLTCHIM

2016-07-31 12:28

#47807: LEGISLATIE Acte normative cu incidenta asupra desfasurarii activitatiiOLTCHIM - LEGISLATIE Acte normative cu incidenta asupra desfasurarii activitatii OLTCHIM 

 SOBOLANU JEGOS DE LA 47806 ,TU TI GITU MATI DE GAOZAR RETARDAT, M AI INJURAT REPEDE,TI AR NEAMUL MATI AL DRACULUI DE POPONAR.

Emuil Gaoaza

#47809

2016-08-01 07:23

Trei mandate stau Fotiga,ca sa faci bale la gura ca muribunzi.Iar cu injuraturile mai usor ca pun potera locala pe tine,i-ati pancarda daca nu iti convine ceva si iesi la miting retardatule,ba iti mai spun inca odata nu ai ce face decst sa ma injuri pana iti ies ochi din cap ca la melc.

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#47810 Re:

2016-08-01 08:01

#47809: Emuil Gaoaza -   <= Ameninta gaoazaa ca de nu iti sar toate mastile, tic-tac-tic-tac..., uiti repede mortule. Nu uita ca nu sunteti uitati nici tu si niciun PENAL:

 Muuuistule la ce fata ai, stai la cuuurul nostrru si inghiti!!!!!!!!!!! Mai  tine CLANTA LARGA, LARGESTE MUUULT, papa tot si mai sterge-ti botul ca muciii ii ai in coliva daca misti gresit si ti-o dam pe lumea ailalta pomanagiule direct cu mascatii  de care nu sti tu de ei, mai bolboroseste si ameninta ca de nu iti fac franjuri isteria de debil mintal ce esti si plecati cu autobuzele ca dubele sunt mici pentru cati penali sunteti voi. Mai joaca-te si jucati-va un pic prin primarie si institutile statului ca vei avea pancarta in botul tau infipta-n in teasta lipsa creier sufocata de maimutareli si lipsa creier, sufocatilor de prostie si maimute ratacite!!!!!!

Funcționarul Duracell: 12 salarii de la stat, plus bonusuri de la BNR. "Era omul serviciilor" relate

#47811 Funcționarul Duracell: 12 salarii de la stat, plus bonusuri de la BNR. "Era omul serviciilor" relate

2016-08-01 08:05

Funcționarul Duracell: 12 salarii de la stat, plus bonusuri de la BNR. "Era omul serviciilor" relatează un fost sef AVAS

Bodgan Codruț Stănescu, consilierul lui Bogdan Olteanu de la BNR, și-a găsit timp să încaseze simultan încă 11 salarii de la stat, specialistul plurivalent atingând în acest fel cele mai înalte culmi ale tehnocrației.
 
Conform anchetei realizate de Jurnalul, Bogdan Codruț Stănescu, recent propus ca administrator provizoriu la compania de stat Oil Terminal (salariu de 3.419 lei), mai ocupă simultan următoarele funcții:
 
-Consilier al viceguvernatorului BNR. Salariul este secret în acest caz, o "facilitate” de care se bucură toți angajații BNR drept garanție a independenței instituției. Pe lângă salariu, cine lucrează în BNR mai primește anual un bonus de performanță. La nivel de instituție e vorba de 10% din profitul realizat de BNR, care se împarte proporțional cu veniturile de la Guvernator la femeie de serviciu.
-Administrator special la Arcadia 2000 SA București, din partea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, plătit cu 36.396 lei pe an. 
-Administrator special la Romplumb Baia Mare și Oltchim SA Râmnicu Vâlcea, din partea Ministerului Economiei- Departamentul pentru Privatizare și Administrarea Participațiilor Statului unde este director general. Pentru asta primește 105.197 lei pe an. 
-Membru al Curții de Arbitraj București de unde are venituri anuale de 29.078 lei
-Administrator special la Hidroelectrica SA, din partea Ministerului Economiei și a Fondului Proprietatea. Indemnizație de 11.940 lei, respectiv 4.809 lei pe an.
-Membru în Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica SA, de unde vin încă 38.735 lei pe an;
-Reprezentant al statului în AGA Complexului Energetic Hunedoara, cu 12.860 lei pe an; 
-Membru în AGA la Complexul Energetic Oltenia, cu 47.760 lei anual;
-Membru în AGA de la Nuclearelectrica SA, cu 36.000 lei pe an.
-Membru în CA la Rompetrol Rafinare SA din partea statului român, cu un venit anual de 59.571 lei (până în aprilie 2016).
 
Per total, peste 420.000 lei pe an, plus veniturile de la BNR (sunt secrete).
 
Stănescu este fost angajat al Alinei Gorghiu în societatea de avocatură SCPA Gorghiu, Pop și Asociații (în 2010), cu Alina Gorgiu acesta publicând și două cărți: "Medierea. Oxigen pentru afaceri” (2011) și "Medierea. Oxigen pentru o societate modernă”(2013), cea din urmă apărând pe site-ul plagiate.ro că suspectă de plagiat, potrivit jurnalul.ro.
 
Interesant de remarcat, ancheta Jurnalul a fost dezvoltată de Hotnews ("Cum a primit Bogdan Stănescu, consilierul lui Bogdan Olteanu, peste 25 de funcții din partea statului”), lucru mai rar întâlnit având în vedere că cele două trusturi de presă nu se înghit reciproc. 
 
Pe lângă lunga listă a funcțiilor din prezent dezvăluită de Jurnalul, Hotnews ne arată și funcțiile din trecut ocupate de acesta în feudele statului, tot una și una. 
 
În perioada ianuarie 2015-decembrie 2015 a fost Director General al Direcției Generale Societăți Comerciale în cadrul Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, în perioada septembrie 2013- septembrie 2014 a fost expert, divizia achiziții la Nuclearelectrica, în perioada octombrie 2013- ianuarie 2015 a fost consilierul personal al foștilor miniștri ai economiei, Andrei Gerea și Constantin Niță, în perioada aprilie 2007- mai 2010 a fost director general al AVAS (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului), în perioada ianuarie 2007- aprilie 2007 a fost expert jurist în AVAS, în perioada septembrie 2004- ianuarie 2007 a fost director în fostul APAPS, in 2007 a fost membru în Consiliul de Administrație al S.C. Enel Energie S.A, în 2007 a fost membru în Consiliul de Administrație la S.C. Distrigaz Sud Servicii S.A.  iar în 2013 a fost Președintele Consiliului de Îndrumare și Supraveghere al Autorității pentru Administrarea Activelor Statuluui (AAAS). 
 
Ne oprim pentru a nu încarca prea mult articolul.
 
Articolul Hotnews aduce și opinia lui Răzvan Orășanu, fost șef al AVAS, exprimată de acesta pe Facebook. În urmă cu mai mulți ani, povestește Orășanu, un funcționar bătrân i-ar fi atras atenția să nu se ia de Bogdan Stănescu, pentru că acesta "este susținut de servicii” (aici se face legătura cu titlul articolului Hotnews). 
 
Cum altfel s-ar putea explica această incredibilă și interminabilă lista de funcții publice deținute într-un timp atât de scurt, foarte multe dintre ele simultan? "Tehnocratul" a trecut prin mai multe Guverne, pe sub mai mulți miniștri, fără că nimeni să-l clintească din loc ba, mai mult, adăugând tot timpul sinecuri noi. 
 
"La numirea domnului Stănescu în BNR am stat de vorba personal cu un vice-guvernator BNR și cu un consilier al Guvernatorului Isărescu pe care i-am avertizat despre acest personaj (evident, în ceea ce privește informațiile de dinainte de 2009-2010). Rezultatul a fost o tăcere surdă", mai spune Orășanu citat de Hotnews. Aceeași tăcere surdă cu care a întâmpinat BNR  propunerea PNL de includere a lui Bogdan Olteanu în echipa Băncii Nationale deși acesta avea experiență zero în domeniul financiar-bancar în acel moment.
INCREDIBIL: Bogdan Stănescu, administratorul special de la OLTCHIM, are 12 salarii de la stat!

#47812 INCREDIBIL: Bogdan Stănescu, administratorul special de la OLTCHIM, are 12 salarii de la stat!

2016-08-01 08:09

INCREDIBIL: Bogdan Stănescu, administratorul special de la OLTCHIM, are 12 salarii de la stat!

Cel mai fericit bugetar este fără îndoială Bodgan Codruț Stănescu, administratorul special de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, care încasează nu mai puţin de 12 salarii de la stat. Dezvăluirile au fost făcute de cei de la jurnalul.ro, în contextul în care Stănbescu este şi onsilierul lui Bogdan Olteanu de la BNR. Odată cu reţinerea lui Olteanu a ieşit la iveală şi câţi bani câştigă consilierul lui pe spatele statului.

Stănescu este fost angajat al Alinei Gorghiu în societatea de avocatură SCPA Gorghiu, Pop și Asociații (în 2010), cu Alina Gorgiu acesta publicând și două cărți: "Medierea. Oxigen pentru afaceri” (2011) și "Medierea. Oxigen pentru o societate modernă”(2013), cea din urmă apărând pe site-ul plagiate.ro că suspectă de plagiat, potrivit jurnalul.ro.

Iată câte funcţii şi câte salarii încasează lunar Bogdan Stănescu, conform anchetei realizate de jurnalul.ro:

“-Consilier al viceguvernatorului BNR. Salariul este secret în acest caz, o "facilitate” de care se bucură toți angajații BNR drept garanție a independenței instituției. Pe lângă salariu, cine lucrează în BNR mai primește anual un bonus de performanță. La nivel de instituție e vorba de 10% din profitul realizat de BNR, care se împarte proporțional cu veniturile de la Guvernator la femeie de serviciu.

-Administrator special la Arcadia 2000 SA București, din partea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, plătit cu 36.396 lei pe an.

-Administrator special la Romplumb Baia Mare și Oltchim SA Râmnicu Vâlcea, din partea Ministerului Economiei- Departamentul pentru Privatizare și Administrarea Participațiilor Statului unde este director general. Pentru asta primește 105.197 lei pe an.

-Membru al Curții de Arbitraj București de unde are venituri anuale de 29.078 lei

-Administrator special la Hidroelectrica SA, din partea Ministerului Economiei și a Fondului Proprietatea. Indemnizație de 11.940 lei, respectiv 4.809 lei pe an.

-Membru în Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica SA, de unde vin încă 38.735 lei pe an;

-Reprezentant al statului în AGA Complexului Energetic Hunedoara, cu 12.860 lei pe an;

-Membru în AGA la Complexul Energetic Oltenia, cu 47.760 lei anual;

-Membru în AGA de la Nuclearelectrica SA, cu 36.000 lei pe an.

-Membru în CA la Rompetrol Rafinare SA din partea statului român, cu un venit anual de 59.571 lei (până în aprilie 2016).

Per total, peste 420.000 lei pe an, plus veniturile de la BNR (sunt secrete)”, arată jurnalul.ro.
 
Ultima modificare Duminică, 31 Iulie 2016 18:02
 
Emuil Gaoaza

#47813

2016-08-01 10:27

Trei mandate si daca ma mai gandesc stau si al patrulea, sa termin casa, Fotiga uite asa sa te oftici,iar tu stai pe aproape ca sa injuri poate iti creste tensiunea si-ti mananc coliva.Hai ca acum am treaba,nu sa stau de vorba cu isterici.

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#47814 Re:

2016-08-01 12:18

#47813: Emuil Gaoaza -  <= Gaoaza si Gutau isi reinoiesc mandatele la PUSCARIE!!!!!!!! La PUSCARIE ESTE LOCUL VOSTRU,

 Mandat de puscaris si arestat, ai treaba la zona plimbari lungi in spatii mici la care construiesti noi puscarii ( iti explica el gutau cum sta treaba, ca el stie mai bine ), hahahaha,  la puscarie cu voi toti, linge tare si clanta mare cu limbuta la treaba noastra in cuuururile noastre gaoza retarda si indobitocita atinsa de tampenie.

UPDATE Cum a primit Bogdan Stanescu, consilierul lui Bogdan Olteanu, peste 25 de functii

#47815 UPDATE Cum a primit Bogdan Stanescu, consilierul lui Bogdan Olteanu, peste 25 de functii

2016-08-01 14:04

UPDATE Cum a primit Bogdan Stanescu, consilierul lui Bogdan Olteanu, peste 25 de functii din partea statului

 documente CV Bogdan Stanescu  (29 Iul 2016) PDF, 397KB

Unul dintre consilierii viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu este Nicolae Bogdan Stanescu (41 de ani), cunoscut pentru numarul mare de functii in institutii de stat. Recent, Jurnalul scria ca incaseaza nu mai putin de 12 salarii de la stat. Pe langa faptul ca este consilierul lui Olteanu, cu un salariu tinut secret, este seful unui departament important din Ministerul Energiei si multe alte functii la companii de stat, printre care Oltchim, Nuclearelectrica, Oil Terminal si Complexul Energetic Hunedoara. CV-ul sau este plin de actuale si foste functii in institutii de stat. Dar nu figureaza doar cu functii in institutii de stat. A lucrat si cateva zile ca avocat in biroul de avocatura SCPA "Gorghiu, Pop si Asociatii", adica cel in care asociat a fost Alina Gorghiu. Mai precis, intre 29 mai 2010 si 2 iunie 2010.Potrivit CV-ului, ar fi avut peste 25 de functii din partea statului. In CV mai e trecut ca locul de munca vizat este in diplomatie- ambasador. Vezi CV-ul atasatDe asemenea, potrivit declaratiei de interese, este membru in BPT al PNL sector 5. Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influenta intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA.

In prezent...

Din iunie 2010 este consilierul viceguvernatorului.

Din decembrie 2015 este Director General al Directiei Generale Privatizare si Administrare a Participatiilor Statului in Energie (DGPAPSE).

Din martie 2013 este administrator special al Oltchim

Din aprilie 2015 este membru in Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica

Din iunie 2016 este membru in CA al Oil Terminal

De iulie 2016 este administratorul special al Complexului Energetic  Oltenia 2012 este administrator special la Arcadia 2000

Din ianuarie 2014 este administrator special al Romplumb SA

Pana de curand...

In perioada august 2015- aprilie 2016 a fost membru in Consiliul de Administratie al Rompetrol Rafinare

In perioada iulie 2015- iunie 2015 a fost adminstrator special al Hidroelectrica SA

In trecut...

In perioada ianuarie 2015-decembrie 2015 a fost Director General al Directiei Generale Societati Comerciale in cadrul Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri

In perioada septembrie 2013- septembrie 2014 a fost expert, divizia achizitii, cu jumatate de norma, la Nuclearelectrica.

In perioada octombrie 2013- ianuarie 2015 a fost consilierul personal al fostilor ministri ai economiei, Andrei Gerea si Constantin Nita

In perioada aprilie 2007- mai 2010 a fost director general al AVAS (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului)

In perioada ianuarie 2007- aprilie 2007 a fost expert jurist in AVAS

In parioada septembrie 2004- ianuarie 2007 a fost director in fostul APAPS

In perioada mai 2001- septembrie 2004 a fost director general in fostul FPSIn perioada ianuarie 2001- mai 2001 a fost director in fostul APAS Bucuresti

In perioada iulie 2000- ianuarie 2001 a fost expert jurist in fostul FPS

In perioada decembrie 1998- iulie 2000 a fost expert jurist in fostul FPS

In perioada septembrie 1998- decembrie 1998 a fost expert jurist in fostul FPS

In perioada februarie 1997- septembrie 1998 a fost consilier jurist in Directia Regionala a Vamilor Galati

De asemenea...

In 2002 a fost Administrator Special la Dunasi S.A. Galati; Tot in 2002 a fost Administrator Special al S.C. Fortus S.A. Iasi;

In 2007 a fost membru in Consiliul de Administratie al S.C. Enel Energie S.A.

   In 2007 a fost si membru in Consiliul de Administratie la S.C. Distrigaz Sud Servicii S.A.

In 2013 a fost Presedintele Consiliului de Indrumare si Supraveghere al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statuluui (AAAS)

Razvan Orasanu, fost sef al AVAS, povestea recent pe Facebook ca acum multi ani i-a spus un functionar batran sa nu se ia de Bogdan Stanescu. "Nu va luati de el, domnu' Orasanu, ca e sustinut de servicii", i-ar fi spus acel functionar lui Orasanu.

UPDATE Potrivit unui comentariu transmis HotNews.ro, Razvan Orasanu spune ca "Stanescu a fost cercetat in speta Rafo, contract pe care l-a semnat ca director juridic la AVAS. Dl Stanescu poate sa isi ia si concedii prelungite, nu doar salarii din 12 locuri". Mai multe detalii intr-un material de pe Contributors.ro:

 (deschide link rosu ) Oltchim, cazanul sub presiune cu capac BNR-Ministerul Finantelor In acest articol, Orasanu scria: In 2010, il regasim de data pe dl Stanescu intr-o sursa Romania Libera (vezi aici) ca unul dintre cei 87 de directori intrati in concediu subit de boala atunci cand institutia micsora salariile. Citat din articolul respectiv: “In prima luna de concediu medical s-a cheltuit intreaga suma de 177.000 RON destinata indemnizatiilor pe intregul an 2010, sustine Aurelian Popa, presedintele AVAS. “Am ramas fara bani si ni s-a blocat si bugetul de asigurari sociale. Pe deasupra, avem probleme, pentru ca 12 directori ai agentiei au intrat in concediu medical”, spune presedintele institutiei. El a dat ca exemplu Directia juridica, unde trei din cei patru directori au intrat in concediu medical dupa data de 15 februarie. “Nu am putut sa-mi desfasor sedintele de colegiu director in care se fac studiile de legalitate”, mai spune presedintele AVAS. Romania libera a stat de vorba cu cativa dintre directorii care au plecat in concediu medical. Bogdan Stanescu, directorul general al Directiei juridice, ne-a spus ca nu s-a imbolnavit pentru a-si conserva salariul brut de 220 milioane lei. “Istoricul meu medical justifica concediul medical”, ne-a declarat Stanescu. El a contestat in instanta micsorarea salariului brut de la 220 milioane la circa 50 milioane lei. “ . Dupa truda cu AVAS, in mai-iunie 2010 dl Stanescu isi gaseste loc de munca la Societatea “Gorghiu, Pop si Asociatii”. "La numirea dlui Stanescu in BNR am stat de vorba personal cu un vice-guvernator BNR si cu un consilier al Guvernatorului Isarescu pe care i-am avertizat despre acest personaj (evident, in ceea ce priveste informatiile de dinainte de 2009-2010). Rezultatul a fost o tacere surda", a mai transmis Orasanu. 

http://www.hotnews.ro/stiri-esential

 

Ponta a rămas fără doctorat: Ministrul Educaţiei a semnat ordinul de retragere a titlului

#47816 Ponta a rămas fără doctorat: Ministrul Educaţiei a semnat ordinul de retragere a titlului

2016-08-01 14:39

Ponta a rămas fără doctorat: Ministrul Educaţiei a semnat ordinul de retragere a titlului

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a semnat luni ordinul de ministru prin care se retrage titlul de doctor acordat în 2003 fostului premier Victor Ponta, au anunţat oficiali din ministerul Educaţiei, decizia putând fi atacată în instanţă de către Ponta.

În ordinul de ministru emis luni se arată că "se retrage titlul ştiinţific de doctor în domeniul drept, acordat domnului Ponta V. Victor Viorel de către Universitatea din Bucureşti, conferit prin ordinul ministrului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, nr 5663 din 15.12. 2003".

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor Diplomelor şi Certificatelor Universitare a respins în data de 27 iulie contestaţia lui Victor Ponta la decizia consiliului de retragere a titlului de doctor.

"Consiliul general al CNATDCU s-a pronunţat cu 37 de voturi din 47 pentru respingerea contestaţiei. Cu alte cuvinte, decizia consiliului general menţine raportul comisiei de analiză a sesizării, care constată plagiatul tezei de doctorat şi propune retragerea titlului de doctor", a declarat pentru MEDIAFAX, în data de 27 iulie, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei. 

CNATDCU a decis în data de 30 iunie să recomande Ministerului Educaţiei retragerea titlului de doctor lui Victor Ponta.

La 18 iunie 2012, ediţia online a revistei Nature a publicat ştirea că Victor Ponta, „prim-ministrul României, a fost acuzat că ar fi copiat secţiuni mari ale tezei sale de doctorat în drept din 2003 din publicaţii anterioare, fără să pună referinţe exacte.

O prima decizie a CNATDCU a fost dată pe 29 iunie 2012, în care membrii comisiei susţineau că Victor Ponta a plagiat 85 de pagini cuvânt cu cuvânt.

De altfel pe 17 iulie 2012, Comisia de Etică din cadrul Universităţii Bucureşti a decis în unanimitate că este vorba de plagiat. Mai mult potrivit comisiei, acesta a plagiat intenţionat, găsindu-se pasaje copiate în 115 pagini din cele 297 . Singura comisie care l-a absolvit de vină a fost Consiliul Naţional de Etică, care e decis în data de 18 iulie 2012 că Ponta nu a plagiat.

http://www.mediafax.ro/politic/


Musafir

#47817 Re: SA TI REPET GAOZARE CA MA PIS PE TINE SI NEAMUL TAU DE POPONAR ?

2016-08-01 16:47

#47813: Emuil Gaoaza -  

 CRED CA VREI SA MI BEI SCALDA CU MATA MAI GAOZARULE,CHEAMA L SI PE TACTO CRA CRA SA MAI SU..GA SI EL CEVA DIN SCALDA MEA,DA O SA VEZI CUM NU TE PRIND SARBATORILE MAI GAOAZA RETARDATA,ZBORI EXACT CA DIN OLTCHIM,HAI PA MAI MU..IE BLINDA.

INAINTE MI AI DATO BARBA N CO..AIE MAI GAOZARE SI AI PLECAT CA AI TREABA SUPTULI?

#47818 Re: Re: SA TI REPET GAOZARE CA MA PIS PE TINE SI NEAMUL TAU DE POPONAR ?

2016-08-01 16:51

#47817: - Re: SA TI REPET GAOZARE CA MA PIS PE TINE SI NEAMUL TAU DE POPONAR ? 

 AI ZIS CUMVA CA AI TREABA,STIM CUM AI AVUT SI CU PIPEREA,ACUM I O LINGI SI LA PENALUL DE GUTAU?

GAOZAREEEE,O SA RAMAI CU TRABA SUPTULUI.

#47819 Re: Re: Re: SA TI REPET GAOZARE CA MA PIS PE TINE SI NEAMUL TAU DE POPONAR ?

2016-08-01 16:55

#47818: INAINTE MI AI DATO BARBA N CO..AIE MAI GAOZARE SI AI PLECAT CA AI TREABA SUPTULI? - Re: Re: SA TI REPET GAOZARE CA MA PIS PE TINE SI NEAMUL TAU DE POPONAR ? 

 APROPO MAI GAOZARE,AI GRIJA CA ABIA ASTEAPTA PENALUL DE GUTA U SA I O DEA SI LA LARGUTEA PE LA SPATE,O LASA SA SI FUGA SARACA CAPRITA.


Musafir

#47820 Re: Re: Re: Re: SA TI REPET GAOZARE CA MA PIS PE TINE SI NEAMUL TAU DE POPONAR ?

2016-08-01 18:19

#47819: GAOZAREEEE,O SA RAMAI CU TRABA SUPTULUI. - Re: Re: Re: SA TI REPET GAOZARE CA MA PIS PE TINE SI NEAMUL TAU DE POPONAR ? 

 GAOZARULEE,CIND TE VEI INTILNI CU IMPUTITUL DE CHITOIU DANIEL[VAR CU PICASSO]SA VA SU..GETI POOOLILE,APOI VENITI LA MINE SI V O DAU PRIN JINJII.


Musafir

#47821 Re: SALVATI OLTCHIM

2016-08-01 19:45

#17: MARIA - SALVATI OLTCHIM 

 SA TE FUUUT IN GURA DE NENOROCITA CU PCCul MATI CU TOT,KURVA CERNEVISTA SI MOISTA,EU FOTA.

SA VA FU...T IN GURITE DE TRADATORIII

#47822 Re: Re: SALVATI OLTCHIM

2016-08-01 20:19

#47821: - Re: SALVATI OLTCHIM 

 MARCELOOOO.AI INCEPUT CU BIDINU SI KAKATUL DE TUGURIN SA L FACE TI MARE PE ZAREMBA?..........ATI LUAT URMA TATICUTULUI VOSTRU CRA CRA TAMBALAGIUL SI GAOAZA SOOOGACIUL DE POOOOOLII SLINOASE??

Marcela si BIDIN, TIGANUL ,

#47823 V-am facut fraierilor

2016-08-01 20:41

Da ma prostule m-am unit si cu cei de la sindicatul Liber si am facut alt sindicat CHIMISTUL sa va aranjam cu noul CCM sa plecati acasa trantorilor ca luati banii degeaba frecati menta tot schimbul.

După ce a rămas fără titlul de doctor, Ponta riscă excluderea din Baroul Bucureşti: „Nu mai poate fi

#47824 După ce a rămas fără titlul de doctor, Ponta riscă excluderea din Baroul Bucureşti: „Nu mai poate fi

2016-08-02 09:05

După ce a rămas fără titlul de doctor, Ponta riscă excluderea din Baroul Bucureşti: „Nu mai poate fi avocat"

Europarlamentarul Monica Macovei cere din nou, după ce Ministerul Educaţiei i-a retras fostului premier Victor Ponta titlul de doctor, excluderea „imediată'' a social-democratului din Baroul Bucureşti.

 

„Ponta nu mai poate fi avocat, pentru că a intrat în avocatură doar pentru că avea diploma de doctor în drept, fără să dea examen. Titlul de doctor i-a fost retras, aşa încât nu mai poate rămâne nicio clipă în Baroul Bucureşti'', a explicat Monica Macovei.

În solicitarea adresată decanului Baroului Bucureşti, Ion Dragne, Macovei subliniază că fostul premier nu mai îndeplineşte condiţiile legale pentru a exercita profesia de avocat, el fiind primit la cerere, cu scutire de examen, pe baza diplomei de doctor în drept.

„Vă reamintesc că, în ianuarie 2015, am mai solicitat în scris Baroului Bucureşti excluderea domnului Victor Ponta din profesie după ce acesta a notificat, pe 16 decembrie 2014, Rectoratul Universităţii Bucureşti de «renunţarea la titlul de doctor în drept acordat în anul 2003 de către Universitatea Bucureşti», însă Baroul Bucureşti nu a luat o decizie în acest sens, anunţând că aşteaptă ca Universitatea Bucureşti să accepte sau nu «renunţarea» la titlul de doctor în drept. Consider ca situaţia era clară şi în ianuarie 2015, când am solicitat in scris excluderea din Baroul Bucureşti a dlui Ponta, întrucât decizia unilaterală de a renunţa la titlul de doctor în drept anula, pe cale de consecinţă, şi Decizia nr. 644 din 07.01.2005, de primire în profesia de avocat cu scutire de examen pe baza diplomei de doctor în drept'', arată Macovei.

„Acum, pe baza deciziei definitive de retragere a titlului de doctor în drept, prin Ordin al Ministrului Educaţiei, şi a Legii pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, vă solicit să îl excludeţi imediat pe domnul Victor Viorel Ponta din Baroul Bucureşti pentru a respecta legea'', conchide europarlamentarul.

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a semnat luni ordinul de ministru prin care se retrage titlul de doctor acordat în 2003 fostului premier Victor Ponta, au anunţat oficiali din ministerul Educaţiei, decizia putând fi atacată în instanţă de către Ponta. În ordinul de ministru emis luni se arată că „se retrage titlul ştiinţific de doctor în domeniul drept, acordat domnului Ponta V. Victor Viorel de către Universitatea din Bucureşti, conferit prin ordinul ministrului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, nr 5663 din 15.12. 2003".

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor Diplomelor şi Certificatelor Universitare a respins în data de 27 iulie contestaţia lui Victor Ponta la decizia consiliului de retragere a titlului de doctor.

http://www.gandul.info/stiri/dupa-ce

GHICI GAOAZA CINE CISTIGA?

#47825 V-am facut fraierilor,I AM DAT MU..IEREA[LARGUTA CARE SU..GE PUTA] LUI GUTAU SI CITIVA ZLOTIII....

2016-08-02 14:14

#47823: Marcela si BIDIN, TIGANUL , - V-am facut fraierilor 

 SA TI FU..T PE MATA N GURA GAOZAREEEEE,NU EU FOTA AM FOST TRINTOR SI VITELE  DIN OLTCHIM,VOI KAKATILOR DE SOFERASII [TRADATORILOR,ZLOTIIII BAAA]SI CERNEVISTII RETARDATII CA TUGURIN,BIDIN,MARCELA,MATULESCU,CAP DE PU..LA[SCZ.ION DAN CAP DE CAL JEGOS]VOI CAKATILOR V ATI BATUT JOC DE FRAIERII,DAR FOTA TOT MOOOIE V A DAT,HAI PA MU.ISTULE GAOZAR,LARGA V A SUUUUUUUUGE POOOOOOLA LUI GUTA.U?