Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

alt psiholog tanar

#326 Re: Acum e sansa noastra

2012-04-01 19:01

#308: un psiholog tanar - Acum e sansa noastra

catre "psihologul tanar": poate ca ai dreptate, poate ca va veni timpul sa scapam si de altii. Dar toate la timpul lor. Deocamdata cel mai urgent este sa scapam de spagarul de Anitei si de servitorul lui cel insalubru, vanzatorul de droguri, Laurentiu, care ne face de rusine prin simpla prezenta.

Celelalte fosile inutile de la Colegiu vor pleca probabil singure.

popeasca-ioneasca

#327 Concluzii adresate celor care inca mai spera (inutil) ca nu vor linge timbre:

2012-04-01 19:15



- 1 timbru = 1 leu (mare investitie pentru cei care lucreaza pe 5 lei!)
- cum va faceti timp sa mergeti la Finante (ma adresez aici celor care lucreaza LEGAL), va puteti face timp sa mergeti si la Posta. Nu exista cozi, diriginta are o evidenta a cabinetelor, iar timbrele ti se vand in maxim 3 minute, cat spui codul cabinetului. Nu trebuie sa te duci decat o singura data!
- 3 registre = 35 lei, daca optezi pentru coperta cartonata; daca nu, e mai ieftin;
- registrul electronic se completeaza la sf fiecarei zile... n-ar trebui sa te solicite pana la transpiratie; plus ca e gratuit!
- registrul de corespondenta se completeaza doar daca trimiti acte prin posta (adica f rar);
- contractele de prestari servicii se inregistrau in registrul de intrari-iesiri documente (obligatoriu, conform Legii Arhivelor). Acum, va trebui sa le inregistram separat, in registru special. Adica... scrii in alt registru, dar tot scrii!
- lupta lui Duvac zis si "penibulu' cu ceafa groasa" are la baza o ratiune simpla: vrea si el sa fie presedinte! Daca i-ar sta in puteri, l-ar tranti de pamant pe Anitei. Din pacate pentru el si din fericire pentru psihologii care lucreaza legal, acest domn nu-si poate exercita visata putere altfel decat pe facebook, unde promite ca va salva lumea si unde alti penibili ca el (care nu lucreaza legal, evident), ii dau like-uri si foarte multe "limbi" (scuzati expresia!);
- dispozitia referitoare la timbre avantajeaza cabinetele si pe toti psihologii care isi exercita profesia in conditiile Legii 213 din 2004. PUNCT. Daca nu sunteti de acord, inseamna ca nu cunoasteti legea, habar nu aveti cate ilegalitati sunt in bransa si cate avize se elibereaza pe banda rulanta de catre srl-uri care nu au nici un drept sa furnizeze servicii psihologice;
- profesia de psiholog este profesie liberala (daca nu stiti ce inseamna, interesati-va!);
- nu mai invocati principiul confidentialitatii aici, ca nu are nici o legatura!
- cititi ultimul comunicat de pe copsi si poate intelegeti fundamentarea legala a deciziei!
- Duvac sa priceapa o data pt totdeauna, ca treaba lui nu e sa abroge hotarari si legi! Sa-si vada de patratica lui!
- Ar trebui sa fiti recunoscatori pt aceasta dispozitie pt ca va avantajeaza (repet, daca lucrati in conditiile legii!).

Celor care comenteaza si se lamenteaza aici:

- probabil, sunteti studenti;
- ...ori absolventi de facultati gen x si 0, facute la distanta sau prin subsolurile blocurilor;
- ...ori angajati prin srl-uri si platiti "la stampila" (3 lei = stampila);
- ...ori comentati (prin contagiune sociala) pt ca vedeti ca "se comenteaza";
- ...ori sunteti pupincuristii lui Duvac, Tanacli si care mai sunt pe-acolo inversunati ca nu mai pot pleca din srl-uri cu masinile ghiftuite si plicurile groase prin buzunare! Habar nu aveti cine sunt comunistii astia imputiti care se dau acum ca salveaza planeta de timbre! Eu m-am lovit de ei si stiu despre ce vorbesc!

In concluzie, sustin Dispozitia in legatura cu timbrele. Mi-am facut registre, mi-am cumparat timbre si am marit pretul unei examinari cu 5 lei! Exista solutii!
DECIZIILE CONSILIULUI C.P.R. din data de 30.03.2012

#328 DECIZIILE CONSILIULUI C.P.R. din data de 30.03.2012

2012-04-01 19:25

DECIZIILE CONSILIULUI C.P.R. din data de 30.03.2012

Consiliul Colegiului Psihologilor din Romania, s-a intrunit azi in data de 30.03.2012, in baza Art. 29 alin.2/L213/2004.

In baza acestuia Consililul Colegiului se poate intruni si in mod exceptional la solicitarea majoritatii simple a membrilor sai, cerinta indeplinita.

Consiliul Colegiului a luat urmatoarele decizii:

1. Decizia Nr. 1: Se abroga dispozitia nr. 1/2012 a Presedintelui CPR. Prezenta decizie se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I.

2. Decizia Nr. 2: Se declanseaza procedura de audit financiar si juridic. Se constituie o comisie formata din presedintii urmatoarelor comisii: Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie, Comisia de Metodologie, Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala, Comisia de Psihologie pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala, Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor. Comisia este mandata sa contacteze organismele abilitate pentru audit juridic si financiar. Rezultatele auditului vor fi facute publice.

3. Decizia Nr. 3: Decidem convocarea in sesiune extraordinara a Conventiei Nationale a CPR. Data intrunirii se va stabili cel mai tarziu in data 27.04.2012, la sedinta Consiliului Colegiului al CPR.

4. Decizia Nr. 4: Se convoaca Consiliul Colegiului Psihologilor din Romania in data de 27.04.2012.

Presedintele Colegiului Psihologilor din Roamania a refuzat inregistrarea documentelor olografe, ca atare aceste documente cu semnaturile participantilor sunt prezentate in copie.

Detaliile privind participantii si opiniile acestora fata de dispozitiile mai sus mentionate vor fi scanate si postate in cursul acestei seri.

CONSILIUL COLEGIULUI PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA, 30.03.2012
psiholog tanar anti-timbre

#329 Re: Concluzii adresate celor care inca mai spera (inutil) ca nu vor linge timbre:

2012-04-01 19:26

#327: popeasca-ioneasca - Concluzii adresate celor care inca mai spera (inutil) ca nu vor linge timbre:

din fericire ce spui tu nu mai este de actualitate. Dispozitia cu timbrele a fost anulata

stire trista de 1 aprilie

#330 o stire trista

2012-04-01 19:41

o stire trista: astazi, 1 aprilie, a treia zi dupa ce a fost abrogata controversata decizie nr. 1/2012 simtindu-si caderea aproape mediocrul jurist al Colegiului s-a sinucis.

Este o veste trista pentru toti consumatorii de amfetamine din zona, care raman astfel fara dealer-ul lor favorit. Sa ii fie consilierile usoare!
Briceagu' Elvetian

#331 pacat ca e 1 aprilie

2012-04-01 20:01

pacat ca e 1 aprilie, ca nu era o veste asa de rea :)
radu

#332 Re: Re: Concluzii adresate celor care inca mai spera (inutil) ca nu vor linge timbre:

2012-04-01 20:05

#329: psiholog tanar anti-timbre - Re: Concluzii adresate celor care inca mai spera (inutil) ca nu vor linge timbre:

Nu te bucura prea repede.Asteapta publicarea anularii Dispozitiei in Monitorul Oficial.

tanar psiholog satul de mediocritate

#333 Dispozitia 1/2012 - inceputul unei noi profesii, mai salubre

2012-04-01 20:40

Ceea ce i-a socat pe majoritatea frustratilor din conducerea Colegiului a fost tocmai lipsa unei solutii pentru a insela sistemul gandit de drogatul de Laurentiu
Drogatul ala le-a tras-o tuturor smecherilor care dadeau avize pe banda, mai exista si varianta Duvac - cu timbre seci, cam seaca totusi
Ca sa nu mai zica cineva ca amfetamina nu ajuta cateodata
Felicitari pentru tot! Maine, cu toate greutatile de rigoare, sistemul trebuie sa se aplice
Si apropos, cine semneaza decizia aia? Cine aplica stampila? Cine o publica?
Nebunia unora nu are limite...

Musafir

#334 nu mor caii cand vor cainii

2012-04-01 20:49

Il cunosc pe omul asta, juristul, e OK....Domnul Mitrofan are o parere foarte buna despre el, prin 2006 l-am sunat in legatura cu in contract, ghiciti fine mi-a dat solutia? Cand lasi un om atatia ani pe in post at at de important, singur, la minister, la Parlament, la casa de sanatate, oriunde trebuie aparata profesia inseamna ca e ok
alt psiholog tanar

#335 Re: Dispozitia 1/2012 - inceputul unei noi profesii, mai salubre

2012-04-01 20:56

#333: tanar psiholog satul de mediocritate - Dispozitia 1/2012 - inceputul unei noi profesii, mai salubre

Sigur, timbrul sec ar fi o solutie civilizata pentru psihologi dar inacceptabila pentru foamea de bani a lui Anitei. El cum isi mai trage comisioane de la posta?? El ce ar castiga din timbrul sec? Nimic!

Este cineva caruia nu ii este clar ca in aceasta decizie vorbim despre BANI si nu despre securizare blabla??

 

psiholog

#336 motivatii

2012-04-01 20:57

cu siguranta motivatiile "jos timbrele" nu exista. in disperare de a darama ce cu profesionalism s-a construit au fost doar comentarii de barfe cu atac la persoana, fara obiectivitate. ca niste psihologi din "gasca Duvac & Zivari" , doar atac la persoana murdar si "fabricat" la viata personala a juristului. de atat sunteti in stare, fara argumente obiective, linsati ce e bun ptr. cei mai multi care lucreaza legal si si-au cumparat timbrele fara sa faca "galagie mincinoasa" ca voi. cu siguranta manipularea voastra nu va ramane asa, sper ca se vor lua masuri legale, cat de curand. una e sa-ti exprimi o opinie si alta e sa faci atac la persoana, dezinformare, manipulare, instigare s.a.s.m.d.p...
alt psiholog tanar

#337 Re: nu mor caii cand vor cainii

2012-04-01 20:59

#334: - nu mor caii cand vor cainii

Laurentiu e un lingau care a ramas pe post doar pentru limba catifelata si nicidecum pentru competenta, care competenta? Competenta s-a vazut deja. E o nulitate profesionala. N-as avea curajul sa il las sa imi scrie nici macar un contract de vanzare-cumparare.


Musafir

#338 Pana la urma de ce sunt atat de suparati pucistii, daca au castigat?!

2012-04-01 21:01

Simplu, pentru ca au ramas ca Duvi: prosti, mici, fara scula, fara perspectiva satisfactiei, pigmeii istoriei
Cine are 4x4 are jucaria mica
Briceagu' Elvetian

#339 Re: motivatii

2012-04-01 21:03

#336: psiholog - motivatii

nici nu mi-as dori altceva decat ca autoritatile sa aiba acces si sa faca publice IP-urile de pe care s-au postat toate cele de aici. O fi adresa de acasa a lui Laurentiu? Or fi IP-uri din interiorul sediului Colegiului Psihologilor? Ghici :)


Musafir

#340 Re: motivatii

2012-04-01 21:06

#336: psiholog - motivatii

Zivari este data in judecata maine de doua mamici! Toata presa e plina, femeile i-au vazut fata la tv si au decis ca trebuie sa intervina

Maine depun plangere la Cpr


Musafir

#341 Nu inteleg de ce nu va place Mirela Zivari

2012-04-01 21:10

Este o femeie frumoasa, inteligenta, plina de viata. Si pare sa se priceapa si la psihologie. De ce ar da-o cineva in judecata?

Musafir

#342 a lasat mamele fara copiii lor

2012-04-01 21:13

Cele doua mame isi spun oful impotriva nevestei de arab

Musafir

#343 Aceasta femeie lua interviuri unui om al strazii vineri, la Colegiu

2012-04-01 21:14

Pentru amuzamentul personal, femeia nu are scrupule

Musafir

#344 nu e arab

2012-04-01 21:39

nu e arab, e iranian, e o diferenta uriasa. E cam ca diferenta intre un jurist autentic si Laurentiu.

Iar aia cu omul strazii si amuzamentul personal e un banc prost. Ai vazut tu ca lua interviuri unui om al strazii pentru amuzament?

Musafir

#345 Un membru al filialei bucuresti a vazut scena

2012-04-01 21:45

Femeia nu are scrupule, cele doua mame spun ca rapoartele lui madam araboaica for fi publicate in press si pe net

Musafir

#346 bietele mame, imi pare rau

2012-04-01 21:55

Imi pare rau cand unei mame i se ia copilul, ce animale pot ajuta sa se intample asta!? Este regretabil ca un asemenea iresponsabil este inca in breasla noastra. Ce este oare in sufletul unei mame care isi pierde copilul din cauza unui nenorocit? Colegiu ar trebui sa aplice o sanctiune drastica acestei sotii de ciuhap...care isi face de cap. Trebuie data in judecata, sustin bietele femei. Dumnezeu e deasupra, cine sapa groapa altuia...

Musafir

#347 Am vazut comunicatul

2012-04-01 21:57

Maine vor depune plangere, trebuie exclusa escroaca, oricum a facut de ras profesia

Musafir

#348 Re: Un membru al filialei bucuresti a vazut scena

2012-04-01 21:58

#345: - Un membru al filialei bucuresti a vazut scena

nu e o coincidenta bizara ca exact acum cand Mirela Zivari face eforturi sa sensibilizeze opinia publica la abuzul asta cu timbrele, tocmai acum se gasesc "mamici" care sa declare public ca ar fi fost nedreptatite de ea?

Cat despre membrul filialei Bucuresti daca a vazut ca Mirela Zivari abuza un om al strazii de ce nu a luat atitudine?

 

Cristiana

#349 Re: nu e arab

2012-04-01 22:07

#344: - nu e arab

Exista un comportament specific al sotiei abuzate de ciuhapi, sunt foarte agresive, agresivitate careprovine din nevoia de a evada dintr-o situatie imposibila. Mie personal mi-e mila de Mirela, e si ea o victima, i se cere bani altfel este data afara din casa. Este grasa si urata, asta nu inseamna ca trebuie condamnata. Pentru multi psihologi profesia este o sursa de subzistenta, sotul nu te intelege de fiecare data cand nu aduci bani acasa,ce vrei safaca. o sustin ca pe o victima. De cat sa fii data afara, mai bine te lupti cu Colegiu. Timbrele costa, negroteiul ii cere toate sumele pe care le incaseaza zilnic, de unde bani de timbre. Crezi ca nu ar fi vrut si ea sa fie respectata?E foarte usor sa judeci, pune-te putin in locul ei inainte sa vorbesti de timbre! Te sustin Mirela, e timpul sa divortezi, e timpul tau, timbrele sunt o motivatie buna. Bacaul e un locfrumos, tu ai multi prieteni acolo....


Musafir

#350 e arab, sigur, e brunet

2012-04-01 22:10

Oricine a incercat sa vb frumos cu ea a fost acuzat ca este pro anitei