Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-03-31 09:51



Musafir

#302 o "opinie juridica" cumparata cu banii nostri

2012-03-31 11:13

este o opinie juridica cumparata din banii nostri. Are fix aceeasi valoare a hartiei igienice deja folosite.
DECIZIILE CONSILIULUI C.P.R. din data de 30.03.2012

#303 DECIZIILE CONSILIULUI C.P.R. din data de 30.03.2012

2012-03-31 11:15

DECIZIILE CONSILIULUI C.P.R. din data de 30.03.2012

Consiliul Colegiului Psihologilor din Romania, s-a intrunit azi in data de 30.03.2012, in baza Art. 29 alin.2/L213/2004.

In baza acestuia Consililul Colegiului se poate intruni si in mod exceptional la solicitarea majoritatii simple a membrilor sai, cerinta indeplinita.

Consiliul Colegiului a luat urmatoarele decizii:

1. Decizia Nr. 1: Se abroga dispozitia nr. 1/2012 a Presedintelui CPR. Prezenta decizie se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I.

2. Decizia Nr. 2: Se declanseaza procedura de audit financiar si juridic. Se constituie o comisie formata din presedintii urmatoarelor comisii: Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie, Comisia de Metodologie, Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala, Comisia de Psihologie pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala, Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor. Comisia este mandata sa contacteze organismele abilitate pentru audit juridic si financiar. Rezultatele auditului vor fi facute publice.

3. Decizia Nr. 3: Decidem convocarea in sesiune extraordinara a Conventiei Nationale a CPR. Data intrunirii se va stabili cel mai tarziu in data 27.04.2012, la sedinta Consiliului Colegiului al CPR.

4. Decizia Nr. 4: Se convoaca Consiliul Colegiului Psihologilor din Romania in data de 27.04.2012.

Presedintele Colegiului Psihologilor din Roamania a refuzat inregistrarea documentelor olografe, ca atare aceste documente cu semnaturile participantilor sunt prezentate in copie.

Detaliile privind participantii si opiniile acestora fata de dispozitiile mai sus mentionate vor fi scanate si postate in cursul acestei seri.

CONSILIUL COLEGIULUI PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA, 30.03.2012

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-03-31 11:24



Musafir

#305 TARA DE HOTI SI OAMENI DE 2 LEI (TARA FURATA)

2012-03-31 11:27

#32: Psiholog - psihoterapeut - Re: Despre timbre si colegi ... 

 este singura profesie care se balacareste in mass-media sa  fiti convinsi ca  nu voi apela niciodata la un psiholog care uita de calitatea de a fi psiholog.cadrele universitare se bat intre  ei pentru functii uitand de psihologul care cauta sa traiasca decent prin propria munca(sa va fie rusine de ce  citesc in petitie).MICLEA SE VREA PRESEDINTE CA PIERDE PDL-UL?????

TEO

#306 Re: pentru Laurentiu zis si Amfetamina

2012-03-31 11:42

#295: - pentru Laurentiu zis si Amfetamina 

 ROMEO ??ce nume:))))))))))))))(romanesc) un om plin de calitati dar toate negative un om care jigneste si un frustrat!!!UN ADEVARAT PSIHOLOG

IRINA

#307 JIGNIRI SI INTERESE!!!

2012-03-31 12:07

MAREA psiholoaga lui peste MIRELA ZIVARI :))))E usor sa jignesti niste oameni care au facut cu adevarat ceva pentru acest colegiu !!!sa va fie rusine ..INTERESELE SUNT PREA MARI!!!!ACESTI OAMENI CARE JIGNESC SI DENIGREAZA INSTIUTIA MERITA SA FIE DATI IN JUDECATA!!!RUSINE SA VA FIE VA MAI NUMITI SI PSIHOLOGI!!!
un psiholog tanar

#308 Acum e sansa noastra

2012-03-31 14:07

Dragii mosului,
Sa zicem ca se merge inainte cu abrogarea dispozitiei si cu alegerile anticipate.
Pai acum e sansa voastra sa mergeti sa votati impotriva lui Miclea, Duvac, David si a celorlalti din comisii. Ma mir ca nu v-a picat fisa pana acum.
La acele alegeri avem sansa sa alegem acele persoane care consideram noi ca n-au nici o "pata". Este ca nu prea avem de unde alege? Si noi atunci cand ne uitam in oglinda vedem o persoana care la un moment dat a facut compromisuri, a dat spaga, a apelat la pile si relatii, a ocolit legile.
"Cine e fara de pacat, sa arunce primul piatra."
Veti avea sansa sa vorbiti si despre cum vedeti voi solutiile pt imbunatatirea situatiei profesiei dar si pt imbunatatirea imaginii sifonate a psihologului in ochii publicului roman.
Cine stie, poate ca veti avea ocazia si sa sustineti ideea timbrelor profesionale dar macar atunci va fi o alegere democratica a acestei solutii. In loc sa continuati balacareala de pe aici, sugerez sa incepeti sa veniti cu planuri realiste si realizabile pe care sa le prezentati si sa le putem dezbate cu totii.
Haideti sa incepem schimbarea cu noi insine, cu prezentarea noastra pozitiva, decenta, eliberata de manifestarea frustrarilor personale.
Avem ocazia sa sanctionam pe cei care ne-au adus la situatia actuala. Sa profitam de ea!
andra

#309 ion duvac

2012-03-31 14:15

domnule ION DUVAC(afemeiat)lasati psihologii in pace si aveti grija de site-urile dumneavoastra de matrimoniale si lasati jignirile la adresa tinerilor psihologi si numai puneti bete in roate ca pe vremea comunistilor....
user

#310 Interviu cu Dumnezeu

2012-03-31 16:49

- Ai vrea să-mi iei un interviu, deci… zise Dumnezeu.
- Dacă ai timp… i-am raspuns. Dumnezeu a zâmbit.
- Timpul meu este eternitatea… Ce întrebări ai vrea să-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni? Dumnezeu mi-a răspuns:
- Faptul că se plictisesc de copilărie, se grăbesc să crească…, iar apoi tânjesc iar să fie copii; că îşi pierd sănătatea pentru a face bani… iar apoi îşi pierd banii pentru a-şi recăpăta sănătatea. Faptul că se gândesc cu timp la viitor şi uită prezentul, iar astfel nu trăiesc nici prezentul nici viitorul; că trăiesc ca şi cum nu ar muri niciodată şi mor ca şi cum nu ar fi trăit. Dumnezeu mi-a luat mâna şi am stat tăcuţi un timp. Apoi am întrebat:
- Ca părinte, care ar fi câteva dintre lecţiile de viaţă pe care ai dori să le înveţe copiii tăi? – Să înveţe că durează doar câteva secunde să deschidă răni profunde în inima celor pe care îi iubesc… şi că durează mai mulţi ani pentru ca acestea să se vindece; să înveţe că un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin; să înveţe că există oameni care îi iubesc, dar pur şi simplu încă nu ştiu să-şi exprime sentimentele; să înveţe că doi oameni se pot uita la acelaşi lucru şi ca pot să-l vadă în mod diferit; să înveţe că nu este suficient să-i ierte pe ceilalţi şi că, de asemenea, trebuie să se ierte pe ei înşişi.
- Mulţumesc pentru timpul acordat… am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii să ştie? Dumnezeu m-a privit zâmbind şi a spus:
- Doar faptul că sunt aici, întotdeauna.

http://www.theinterviewwithgod.com/
Va doresc sa va insanatositi mental !

#311 Un sustinator al profesiei

2012-03-31 19:14

Nu am postat decat trei comentarii, dar am urmarit toate comentariile. Sincer niciun comentariu, dar absolut niciun comentariu in esenta lui nu prezinta un emitator sanatos d.p.d.v. psihic. Sunt " daramat " moral la gandul ca asemenea personaje la randul lor analizeaza o devianta de la normalitate. Nu pot spune decat " Romania este blestemata ", si imi pun o intrebare retorica: Unde sunt elitele domeniului in astfel de momente ?
radu

#312 nedumerire

2012-03-31 20:05

Ma intreb cum ii va ajuta Comisia de Deontologie pe cei care i-a manipulat vineri si ii indeamna sa nu lipeasca timbre, daca autoritatile nu vor accepta avizele netimbrate.Conducerea CPR a comunicat la institutiile statului obligativitatea timbrarii.

Musafir

#313 Re: Un sustinator al profesiei

2012-03-31 20:44

#311: Va doresc sa va insanatositi mental ! - Un sustinator al profesiei

de aici rezulta ca dumneata esti singurul sanatos? sau rezulta ca folosesti criterii care dau diagnosticul de tulburari psihice tuturor? poate ca ai o viziune distorsionata despre normalitatea psihica... cumva esti psiholog clinician si alegandu-ti aceasta ramura a psihologiei incerci inconstient sa-ti confirmi propria normalitate?

eu vad doar rabufniri emotionale, defulari.. frustrari adunate de-a lungul timpului, vad caractere tarate, vad educatie precara, vad trasaturi paranoide de personalitate, vad distorsiuni cognitive, gandire irationala, generalizari, gandire de tip alb-negru, bias-uri...

ai afirmat o chestie super-interesanta, probabil un act ratat: "Sincer niciun comentariu, dar absolut niciun comentariu in esenta lui nu prezinta un emitator sanatos d.p.d.v. psihic". de aici am inteles ca si cele 3 comentarii ale tale intra in aceeasi categorie, asa ca.... bine ai venit printre noi ;) =)) (care sunt cele 3 comentarii ale tale, da-mi ocazia sa fac o analiza pe text.... ce conteaza ca ce scrie un om la suparare nu defineste persoana per ansamblu, fiecare interpreteaza cum vrea realitatea).

 


Musafir

#314 Re: nedumerire

2012-03-31 20:49

#312: radu - nedumerire

pai ar trebui sa fii bucuros, inseamna ca vei gasi coada luni dimineata la cabinet si ca nr de clienti va creste de la o zi la alta, policlinicile vor da navala sa iti ofere contracte la preturi imense iar oamenii se vor uita la timbrele tale si vor afirma: uite un psiholog de calitate, competent, corect, talentat etc ;)

Va doresc sa va insanatositi mental !

#315 Un sustinator al profesiei

2012-03-31 21:11

Timpul relativ rapid al reactiei, nu reprezinta o stare neaparat de normalitate. Restul spatiului pentru comentarii, vaapartine !
Multa sanatate !
P.S.: Comentariile mele le puteti observa usor, putina vointa sa aveti !

Musafir

#316 Re: Un sustinator al profesiei

2012-03-31 22:18

#315: Va doresc sa va insanatositi mental ! - Un sustinator al profesiei

idem!

ps. nu am dispozitia sa recitesc . limbajul gasit aici m-a dezamagit cumplit. niciodata nu mi-as fi inchipuit ca sunt colegi psihologi care se pot exprima asa sub adapostul las al anonimatului...

Va doresc sa va insanatositi mental !

#317 Un sustinator al profesiei

2012-03-31 23:47

Da, aveti dreptate, aici sunt un anonim si chiar un las, dar in profesia de psiholog va asigur ca nu sunt ( cu toata lipsa de modestie de care dau dovada ),spre diferenta de altii care aici sunt adevarati " eroi ". Sanatate si intelegere !
psiholog

#318 se pare ca situatia intra in normalitate

2012-03-31 23:55

Consiliul Colegiului Psihologilor a abrogat dispozitia cu timbrele si registrele asa ca toate celelalte discutate pe aici, cum ar fi moralitatea juristului distrugator de familii si traficant de droguri devin irelevante.

Ceea ce conteaza este ca noi psihologii nu vom deveni menajerele Postei Romane, asa cum doreau unii si ca probabil peste cateva putine luni vom avea un alt presedinte al Colegiului si alt jurist.

Si de data aceasta, dupa cum bine zicea dl. Duvac, ar trebui sa gasim un psiholog care sa ii testeze inainte de angajare. Vremurile au demonstrat cu prisosinta ca e nevoie de asa ceva.

Felicitari tuturor care au participat la obtinerea acestei victorii a normalitatii.
Romeo, psiholog cu obraz fin....ca de plumb-recte: turnatoarea Odett urmasa lui Holdevici

#319 Re: se pare ca situatia intra in normalitate

2012-04-01 01:37

#318: psiholog - se pare ca situatia intra in normalitate

si pe tine Romeo cine te-a testat? si pe duvac cine la testat? stim cu totii: Spitalul 9

si apropo deoarece tot faci pe desteptul dar esti prost de puti, adunarea vostra de gagauti putea in cel mai bun caz sa fac propuneri nu sa ia hotarari, nule de altfel, daca ai fi avut ceva stiinta de juristprudenta nu ai fi facut atatea gafe.

Ocupate mai departe de scola de soferi ''Teo'' si de privit femeile altor, ca la cum arati probabil ai ramas virgin pana acuma.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-04-01 11:06


banc cu juristul colegiului

#321 sa va zic primul banc cu juristul colegiului

2012-04-01 11:09

Haideti sa va zic si primul banc cu juristul Colegiului, pe care l-am auzit de curand.

Stiti de ce psihologii n-au voie sa prescrie medicamente, la fel da medicii? Pentru ca juristul Colegiului Psihologilor nu poate sa faca distinctia intre medicamentele legale si cele ilegale.
un psiholog "las"

#322 lasilor

2012-04-01 11:27

macar baiatul ala a avut curajul sa agate nevasta altuia si sa o paraseasca pe a lui dar voi doar discutati aici fara sa faceti nimic. O sa ramaneti doar cu nevestele voastre, lasilor :)

Musafir

#323 Se pare ca au reusit pucistii...sa faca putin zgomot!

2012-04-01 16:19

Cu toti retardatii, oamenii de nimic, cozile de topor si frustrati de orice fel au tabarat vineri la Colegiu, su toata presa dupa ei.....
Primul papagal, Ion Duvac, a rasarit ca o ciuperca, in stilul sau mediocru, fara sa stie exact ce cauta...niste interviuri...ca e gratis sa faci prostii
Al doilea papagal, Mircea Miclea, far a cvorul a ramas cu degetul in gura pe la or a 15
Al treilea papagal, Bogdan Cezar Ion, is prostia fudula, scrie de mama focului la process verbale si decizii aiurite
Al patrulea, Bebe Mihaescu, no comment
Al cincilea, Romeo Virginul, fudul la minute, sa avize pe banda rulanta
Mirela Zivari, la interviuri pe holul Colegiului cu oamenii strazii, spre amuzamentul colegelor...niste intelectuale rasate de scoala profesionala...ciuperci, niculine, alte tate
Tabloul morbid include to ate relicvele Colegiului, pentru un alt mandat la anul, ca nu dupa supervizari si formari.....cu sufletul la gura in editor de imagine
In final, dupa deranj, raspunsul e acelasi - nu ne bag a in sea a nimeni!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-04-01 17:12


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-04-01 18:42