Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

un psiholog tanar

/ #308 Acum e sansa noastra

2012-03-31 14:07

Dragii mosului,
Sa zicem ca se merge inainte cu abrogarea dispozitiei si cu alegerile anticipate.
Pai acum e sansa voastra sa mergeti sa votati impotriva lui Miclea, Duvac, David si a celorlalti din comisii. Ma mir ca nu v-a picat fisa pana acum.
La acele alegeri avem sansa sa alegem acele persoane care consideram noi ca n-au nici o "pata". Este ca nu prea avem de unde alege? Si noi atunci cand ne uitam in oglinda vedem o persoana care la un moment dat a facut compromisuri, a dat spaga, a apelat la pile si relatii, a ocolit legile.
"Cine e fara de pacat, sa arunce primul piatra."
Veti avea sansa sa vorbiti si despre cum vedeti voi solutiile pt imbunatatirea situatiei profesiei dar si pt imbunatatirea imaginii sifonate a psihologului in ochii publicului roman.
Cine stie, poate ca veti avea ocazia si sa sustineti ideea timbrelor profesionale dar macar atunci va fi o alegere democratica a acestei solutii. In loc sa continuati balacareala de pe aici, sugerez sa incepeti sa veniti cu planuri realiste si realizabile pe care sa le prezentati si sa le putem dezbate cu totii.
Haideti sa incepem schimbarea cu noi insine, cu prezentarea noastra pozitiva, decenta, eliberata de manifestarea frustrarilor personale.
Avem ocazia sa sanctionam pe cei care ne-au adus la situatia actuala. Sa profitam de ea!