Zbor direct Bucuresti-Montreal

Anul acesta - 2017 - Canada preconizeaza sa retraga vizele turistice pentru cetatenii romani.

Conform site-ului Ambasadei Canadei la Bucuresti, de la 1 mai 2017 se retrag vizele turistice pentru cetatenii romani care au avut o viza canadiana in ultimii 10 ani sau au in prezent o viza turistica americana valida.

De asemenea, Guvernul Canadei intrevede retragerea completa a conditiilor pentru viza turistica incepand cu 1 decembrie 2017. 

In acelasi timp, pe teritoriul Canadei sunt in jur de 200.000 de cetateni romani sau cetateni cu legaturi familiale in Romania, 40.000 dintre acestia aflandu-se in Montreal si zonele limitrofe. 

Avand in vedere conditiile de mai sus, vrem sa strangem semnaturi cu care sa ne prezentam la TAROM si la AIR CANADA pentru a sustine punerea in functiune a unui zbor direct Montreal-Bucuresti & Bucuresti-Montreal. 

Momentan, zborurile dintre aceste doua orase se fac cu cel putin o escala, ducand la o durata de peste 12 ore si costuri prohitive, mai ales pentru familii de peste 2 membri. Avand in vedere numarul mare al romanilor din aceasta parte a Canadei, familiile si prietenii lor din Romania care sigur vor dori sa vina in vizita acum ca obtinerea vizelor nu mai este necesara, dar si potentialul turistic al ambelor tari, suntem convinsi ca se va intruni numarul necesar de pasageri care sa justifice un astfel de zbor. 

Va multumim anticipat pentru sustinere! 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Sorana C să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...