Catre Primaria si Consiliul Local al orasului Simeria.

Nu suntem de acord cu noile tarife la gunoi sau majorarea taxei pe persoane existente. Aceste majorari nu au la baza o justificare intemeiata si nu sunt respectate principiile de colectare in functie de cantitatea de gunoi produsa de o gospodarie. Tarifele au fost de la inceput mai mari si nu indeplinesc multe cerinte.      Cerem exclusiv  tratarea cu egalitate a fiecarui cetatean in parte si respectarea drepturilor omului, dorim lansarea unei noi licitații pentru dizolvarea monopului creat de firma de salubrizare si eliminarea organizatiilor, firmelor intermediare.  Vrem tarifarea echitabilă, corelată cu calitatea și cantitatea serviciului prestat; Vrem sa platim la case pentru cantitatea de gunoi produsa nu dupa numarul de persoane din gospodarie. Proprietatile nelocuite sa fie scutite de la plata taxei de salubrizare, acestea nu produc gunoi.   De asemenea proprietatile care nu au fost locuite si firmele care au fost  inchise pe perioada pandemie sa le fie restituite sumele cuvenite (taxele care au fost platite la salubritate) sunt ilegale!! Declararea privind taxa de salubrizare pentru persoanele fizice sa fie facuta in baza declaratiei pe proprie raspundere, asa cum prevede Legea fara alte documente justificative. Stop maririi taxei de salubrizare, stop impunerii din oficiu de catre primarie! Simeria 10.12.2021

Prin semnătura mea, autorizez Rot Mircea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.