Vrem umbră în Florești!

Domnule primar! Doamnelor, domnilor consilieri locali. Doamnelor, domnilor polițiști locali! Oare se pot rezolva ceva puncte de protecție împotriva arșiței pentru zilele caniculare în Florești?

Pe arterele, străzile din Florești există tot mai multe betoane, asfalt, și tot mai puțină umbră. De exemplu pe strada Eroilor au dispărut și puținele bănci care existau până acum. Pe această stradă de la sensul giratoriu de la primărie până pe strada Stejarului nu există un loc cu umbră. Știu că a planta copaci și a amplasa bănci înseamnă un proiect pentru viitor, fiind nevoie de ani încât acestea să producă umbră. Dar până atunci s-ar putea găsi soluții alternative, de exemplu s-ar putea scoate "corturile de campanie". Hai să nu uităm de bătrânii noștrii cărora le datorăm existența, fiindcă ei chiar pot fi afectați tare de insolație.

puncte-de-prim-ajutor.jpgDkJhfkNXcAAKXAI.jpg_large_.jpg

Marchis Cristian    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Marchis Cristian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.