Vrem siguranta in localitati , nu animale salbatice care ne ataca , ursi , lupi, etc.

Catre Avocatul Poporului din Romania, Prefecturi la care se trimite petitia.

Prin aceasta petitie dorim sa va rugam sa interveniti si sa asigurati siguranta oamenilor , cat si a bunurilor acestora din gospodarii impotriva animalelor salbatice periculoase (ursi, lupi, mistreti) care intra pe teritoriul localitatilor, si ranesc sau omoara oameni . Vrem sa traim in siguranta si vrem ca autoritatile sa isi faca treaba , sa nu lase nerezolvate cazurile in care animalele salbatice au atacat oameni sau animale din gospodarie. Va rog sa verificati fiecare alertare prin RO-ALERT in care sa semnalat prezenta ursilor , daca autoritatile au procedat corect si au intervenit , extragand animalul din zona , pentru ca acesta sa nu revina. In cazul in care constatati ca autoritatile competente nu si-au făcut datoria, va rog sa sesizati institutiile abilitate pentru cercetarea neglijentei in serviciu!

Ujfalusi Eugen    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Ujfalusi Eugen să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.