Vrem servicii decente de furnizare a apei potabile în Tăuții-Măgherăuș

Bună ziua! 

 

Cu toții știm că apa este vitală pentru societatea în care trăim. Apa înseamnă viață, iar în Tăuții-Măgherăuș, lipsa debitului ori chiar sistarea apei, creează multe dificultăți cetățenilor.  Sute de copii mici nu  beneficiază de apă curentă pentru nevoile lor, părinții se chinuie cum pot, iar bătrânii nici măcar nu mai au cui să ceară ajutor. Vital SA are obligația față de cetățenii din Tăuții-Măgherăuș, să le ofere servicii decente, echivalente cu cele pe care le oferă băimărenilor. Tăuții-Măgherăuș nu este un oraș de mâna a doua, ca să fie nevoită să reziste fără apa curentă aproape toată vara.  

Vrem servicii decente de furnizare a apei potabile în Tăuții-Măgherăuș! 


Cristin Giesswein    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cristin Giesswein să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )