Vrem Scoală, Grădiniţă şi Parc în "zona nouă"din Popeşti-Leordeni

   Catre autoritatile locale ale orasului Popesti-Leordeni,

    Orasul Popeşti-Leordeni a dezvoltat in ultimii ani in zona de Vest o transformare majora atat din punct de vedere urbanistic cat si demografic. Miile de unitati locative construite in intervalul anilor 2013-2016 au dublat populatia orasului intr-un ritm alert, statisticile indicand o crestere rapida a  populatiei cu inca 50% in imediata perioada prin prisma dezvoltarii familiilor de tineri mutati in zona. 
Situatia neprevazuta prezentata mai sus se dovedeste a fi alarmanta in masura in care facilitatile zonei se dovedesc a nu tine pasul cu necesitatile oamenilor. Dupa cum stiti, intreaga zona la care facem referire (cea cuprinsa intre Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni) pe care localnicii o numesc "zona noua" nu dispune de nicio unitate de invatamant de Stat sau vreun spatiu verde special amenajat de catre autoritatile locale.

Va inaintam aceasta petitite cu toata increderea dar si cu speranta ca mesajul nostru va fi luat in considerare de factorii decizionali pentru solutionarea acestei probleme si va rugam ca in cel mai scurt timp sa dispuneti de identificarea unor terenuri/spatii si aplicarea procedurilor legale care se impun in astfel de situatii pentru construirea unei Scoli, a unei Gradinite si a unui Parc care sa deserveasca aceasta parte a orasului Popesti-Leordeni.

Contam pe sprijinul nemijlocit al dumneavoastra si pe autoritatea institutionala pe care o reprezentati pentru a reda tuturor locuitorilor din Popesti-Leordeni dreptul la viata si conditii de trai decente.

Multumiri anticipate,

                   Semnatar: Alin Todireanu

 


Alin Todireanu    Contactați autorul petiției